Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
samaria spune:
Buna dimineata,tuturor!
E soare, dar ingrozitor de frig aici,asa ca am imbracat haine groase, de toamna-iarna si sezonul racelilor e in toi!Si cum eu nu fac exceptie,inca ma mai necajeste raceala...
Dragele mele,ce mult mi-a placut sa citesc despre faptul ca iubiti animalele!Nu credeam ca povestea unui catel poate starni atatea discutii si ma bucura,vorba unei fete, ca viitorul nu va fi, totusi lipsit de iubitori de natura si animale!Sincer, asa pesimista eram si eu in legatura cu ce vor gasi copii nostri,ce "mostenire" le vom lasa, dar atata timp cat exista educatie ,nu trebuie sa privim in negru totul...
toate iubitoarele de animale si de natura!
Delia:nu esti neglijata sau nebagata in seama,pur si simplu,trimite repede 10 mesaje si scapi de moderare si intri in timp "real",asa se lungeste timpul pana apari, si cum la forumul asta se scriu romane...
curiozitatea ne impinge sa citim ce s-a mai scris nou si mai rar ce e scris in urma...
sa iti treaca supararea!
Despre kg., esti foarte bine,eu am aproape 16 saptamani si 4 kg in plus!Iar numele ales, David-Andrei, imi place deosebit de mult,ambele nume aflandu-se pe lista de preferinte in caz de baiat.Noi speram ca va fi fetitza,dar si baiatul e minunat,spun asta mai ales pt. Stefanna, e adevarat ca sunt mamosi si lipiciosi si pt. tatici o permanenta sursa de mandrie si un semn de a dovedi ce adevarati barbati sunt ei...ca au un baiat! Cel putin sotul era in culmea fericirii cand a aflat ca e baiat,desi initial isi dorise fetitza.Acum ma preseaza:"Sa-mi faci o fetitza!"
Deja fac impreuna "lucruri de barbati" si Sam imi spune uneori: "nu intelegi,mami,astea sunt chestii de barbati!"![]()
Gata,va pup pe toate,tre sa ies sa il scot de la scoala pe "barbatul" familiei...![]()
Maria
15+
Mami de Sammy
kossir spune:
Buna dimineata,
Haideti la
, cu mult lapte si ceva cereale. V-as servi si ceva gogosele, cornuri, facute de mine?
Voiam in primul rand sa o asigur pe Denisa, ca nu inseamna ca nu o bagam in seama, asa cum i-a explicat cineva mai sus este vorba de moderare, si apoi trebuie sa ne obisnuim unele cu altele. Haide, scrie mai mult si vei vedea ca ne integram
.
Stefana, felicitari pentru putzica
. Eu te inteleg perfect ca voiai fetita, dar avand in vedere ca mai ai o floricica acasa, e foarte bine pereche. Ai sa vezi ce bine e si cu baietel
. Sunt niste scumpici incat iti va veni sa-l mananci
.
Ina, uleiul de argan e foarte bun hidratant. Nu stiu cat e de bun pentru vergeturi, dar hidrateaza pielea. E bun si pentru fata, si pentru corp si pentru bronzat si pentru par. E bun la toate. Doar sa iei cosmetic, pentru ca exista alimentar si cosmetic
. Si eu caut tot o crema cu ulei de argan acum. Dar am avut perioade cand m-am dat direct cu el pe piele.
Fetelor eu am ceva probleme la servici, adica in curand cred ca o sa vorbesc depsre fostul servici, chestie care ma cam roade, desi ma asteptam de mult la asta. Acum nu prea era momentul. In sfarsit, voi vedea ce este, pana atunci o sa am grija de bebicul meu.
Si o stau in continuare la taclale cu voi 
Sa aveti o zi si o saptamana reusita. 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
19+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
gaby, am vazut anuntul tau, e o idee foarte buna sa stii, acum mi.a picat fisa
aici stokke la mana a doua gasesti intre 350-600 euro depinde cu ce accesorii vine, oricum investitia e buna mai ales ca pe urma il poti vinde lejer, sunt foarte cautate
dar de quinny ce zici? cu toate ca daca as sta la casa si prin oras ar fi terenul denivelat :)) mi.as lua mutsy urban rider, ala e special pt asa ceva
kossir, imi pare rau ca ai probleme la munca, daca altfel nu se poate da.i incolo...cu ocazia asta stai aici si te vedem si noi mai mult :)
roxana
14+
arturo si
ivan (2.12.2006)
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia13 buna fetele! ce greu e cand esti nou venit ca nu prea esti bagat in seama ![]() ,dar tot dragi imi sunteti .Nu o sa scriu prea mult ca sunt ff obosita din pacate pt mine nu a fost week-end am lucrat de abia maine am liber si o sa stau mai mult in pat sa ma odihnesc.Eu pana acum am pus 2,5 kg si marti intru in 17 sapt credeti ca e mult? A,pt oana: pe mine m-ai sarit nu sunt pe prima pag. asa ca mai zic o data : carucior albastru David Andrei 16.03.2010 Va pup si noapte buna! |
Delia, sa scrii mai repede sa ajungi la 10 mesaje ca sa iti apara mesajele in timp real fara sa fie moderate..
Sa stii ca 2.5 kg e foarte bine (adica putin) ...dar si daca ai fi avutmai multe era tot foarte bine...Stresul cu kilogramele trebuie sa dispara pe perioada sarcinii..acuma sa nu ne indopam sub pretextul ca oricum ne vom ingrasa...Dar mancand normal(ca inainte) unele fete iau mai mult in greutate(eu de ex 6 kg) dar am vazut si fete care pana in prezent nu au luat deloc sau chiar au slabit...Faza cu slabitul nu este normal, si trebuie comunicat medicului..
In rest , sa ai o sarcina usoara timp de 40 de saptamani!

Anca
17+cu
Tereza Martina si mami de
Lucas
GabyHila spune:
Na gata ca m-am dat peste cap cu carucioarele:)
traiesc intr-un oras santier, unde strazile nu vor fi terminate niciodata. Quinny nu imi place foarte tare. nu stiu de ce dar nu ma atrage. M-am dragalit cu o fetita mica sambata si cand a adormit am pus-o in carucior si de abia aveam loc sa pun fetita fara sa o indoi ca sa intre acolo. de aia cred ca as vrea unul cu spatiu vital pt bebe mai mare. ma duc la bucuresti si le vad eu live pe toate:)
am pus anuntul in speranta ca gasesc unul second. nu ma indur sub nici o forma sa dau atata pe unul nou, mai ales ca ii trebe multe extras. am gasit pe un site un tip din Valcea care vinde doua, dar vrea 600 si 750 pe ele si nu au nici un extras. si nici noi nu sunt.
iara am scris astazi cat o pomana tiganeasca...
Pupici
P.S. Dayanara ai id de mess?
Bebe in 18 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
GabyHila spune:
Na gata ca m-am dat peste cap cu carucioarele:)
traiesc intr-un oras santier, unde strazile nu vor fi terminate niciodata. Quinny nu imi place foarte tare. nu stiu de ce dar nu ma atrage. M-am dragalit cu o fetita mica sambata si cand a adormit am pus-o in carucior si de abia aveam loc sa pun fetita fara sa o indoi ca sa intre acolo. de aia cred ca as vrea unul cu spatiu vital pt bebe mai mare. ma duc la bucuresti si le vad eu live pe toate:)
am pus anuntul in speranta ca gasesc unul second. nu ma indur sub nici o forma sa dau atata pe unul nou, mai ales ca ii trebe multe extras. am gasit pe un site un tip din Valcea care vinde doua, dar vrea 600 si 750 pe ele si nu au nici un extras. si nici noi nu sunt.
iara am scris astazi cat o pomana tiganeasca...
Pupici
P.S. Dayanara ai id de mess?
Bebe in 18 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
Delia13 spune:
offf ,pana apar mesajele mele( si am scris romane
) nici nu mai apucati sa le cititi
Cred ca pe pag 13 am ocupat-o aproape pe toata numai eu cu cate mesaje am data sa se faca mai rpd 10 si v-am mai scris despre mine![]()
honeybaby spune:
Roxana- LA 7 am prog la eco. M-am programat pe seara sa poate ajunge si taticul.
Pe bebe nu pot sa zic cal simt. Simt doar o ''galma'' in burta cand pun mana, de obicei dimineata pana sa ma ridic din pat. In timpul zilei mai rar, si doar daca stau intinsa. Acum e este sub buric dreapta un pic deasupra zonei inghinale. Daca mananc si fac burta mare adio- nu mai simt nimic.
Babyangel- doctora mea mi-a spus ca e normal sa slabesc in primul trimestru, la fel cum e normal sa ma ingras. Depinde de organism. ''Daca slabesc mai mult de 4-6 kg atunci sa-mi fac griji''-daca mie mi-a spus asta la 47 de kg nu cred ca e asa de grav sa slabesti.
Eu am inceput sarcina la 47,4 si am slabit pana la 45,4. Acum am iar 47,4 , deci nu am luat nimic in plus.
M-am sucit cu caruciorul dupa ebay. Nu am gasit review-uri despre el, decat fff putine. Iar alea care le-am gasit spuneau ca e mare si greu de manevrat, plus caci rotile din fata nu sunt pivotante.
Eu as vrea sa-l iau din afara, de preferat europa ( sa fie mai putin transportul), numai sa ma decid la model.
Cred ca o sa aleg unul cu landou, pt ca noi plecam destul de mult vara mai ales in weekend-uri. Asa bebe o sa doarma in laudou fara sa ne mai caram cu patut dupa noi. Poate sa stea si la mare pe plaja, la padure, peste sau unde mai mergem noi.
Scoica daca nu are carutul ma gandesc sa iau un scaun pt 0-3 ani, sau 0-4 ani, nu mai stau la un an sa schimb scoaica cu scaun.
Denisa,
14 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Delia13 spune:
Aveti idee dk de la calciu ai pofta de mancare mai mare? ca mie mi-a dat medicu ca iau 10 zile pe luna si de abia ce le-am inceput si parca imi e foame intr-una![]()
irinabobe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara irina, merci pt raspund, si valorile astea se vad la eco asa.i? si aici le fac, probabil se numesc altfel roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006) |
da se vad la eco. sigur se masoara si acolo se numesc fluxuri sanguine banuiesc ca ii poti intreba pe ei...

,dar tot dragi imi sunteti
Va pup si noapte buna!