Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
GabyHila spune:
Neata:)
Langa cana cu cafea cu lapte apar si eu ca o boare:):)
Stefanna sa iti traiasca baietelul sanatos si fericit cu voi toti pe langa el! lasa sa vezi ce se bucura taticul cand aude ca are putza atarnatoare:)
Ellanik eu ziceam ca imi comand scaunul de bebe Romer Baby safe plus cu belted base din Germania. pt ca e 200 de euro, testat de ADAC pt toate felurile de accidente si a scos cele mai bune rezultate. costa 198 de euro si la noi pe la toate magazinele sunt tot peste 1400 de lei. si nu am de gand sa fac burta nimanui mare. gasesc eu o metoda sa le cumpar de dincolo!
eu imi fac lista ca sunt uituca si vreau sa stiu de pe unde le-am ochit! mi-am anuntat deja sefu (englez) ca va trebui sa imi aduca Infacol (sirop de colici) si etc:)
Castelana multumesc de ideea cu Mozart si Chopin. Imi delectez urechile cu Mozart de cand am citit:)
Delia13 bine ai venit! incet incet ne invatam si cu tine! cu restul de stim toate de 17 saptamani cel putin:)
Dayanara m-am lamurit si eu cu cat sunt carucioarele prin Anglia, Romania si Germania. Cat e Stokke in Spania?
Honeybaby ai cumparat hainele sau le-ai primit? ce marime ai luat? mie haine imi e frica sa cumpar.. daca sunt mici./mari?
Jeni draga mea acuma stiu eu de ce imi place asa tare de tine:) esti scorpie de a mea! dau eu prima de baut, in 24oct:)
Hai sanatoase sa fim cu bebei cu tot! ca restul se aseaza ele cap la cap!
Pupici multi, Gaby
Bebe in 18 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
michelle_sf spune:
Neata, mai burtici floricici
Tot la cafea si eu, sa va urez o saptamana superba cu tot cu galuscutele voastre din burtici
Noi am fost ieri la o salina din apropiere si am coborat pana la 76 de metri pe scari.. am facut sport pentru o luna intreaga, dar macar ma simt mult mai bine acuma, parca am mai multa energie. Daca ar vrea si capusorul meu sa nu ma mai doara ca sa pot sa imi consum energia ar si mai bine...
Eu mi-am gasit acum ocupatie, caut retete mai deosebite... Peste cam 2 saptamani sper sa fie gata casuta mea, sa ne putem muta, si vreau sa chem preotul sa o sfintim de la inceput
si o sa fac si o masa frumoasa cu familionul. Vreau sa ii impresionez cu chestii inedite ![]()
Voi vorbiti de carucioare si chestii faine, eu tre sa umblu sa ma hotarasc la hota, chiuveta de bucatarie, lustre, draperii... E asa de greu sa ma decid cand stiu ca o sa le am ani buni de acu inainte si ca o sa fie "ale mele"

Hai ca nu va mai bat la cap, doar un bun venit noilor burtici, sa fiti sanatoase si voi si bebeii. O saptamana frumoasa la toata lumea 

cu bebica de 14+
cum creste bebelusul meu drag
Ioanact spune:
Buna, burtici!
Delia13 bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si bebe nascut la termen si sanatos(a).
Spune-ne m multe despre tine..
Vad ca esti din CT..
Nu cred ca e mult 2,5 kg la 17 sapt...tine-o tot asa.![]()
castelanaC multumim!
Si tu sa ai un inceput bun de saptamana..
Stefanna FELICITARI, pt
!
E bine sa ai si fata si baiat..eu asa imi doresc..dar depinde si ce va vrea Dumnezeu sa fie..
babyangel multumim pt
!
jeni_h wow... si eu sunt nascuta pe 30 Oct. Dam amandoua de baut.
GabyHila si eu sunt Scorpion, deci a doua voi fi eu, dupa care jeni_h...sau o vom serba impreuna pe 31, pt ca 30 e Vineri..vom vedea.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
12+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
GabyHila spune:
Ioana s-a adunat mama scorpiilor la odiseea asta!
bem in weekend!
Michelle_sf imi permit sa spun ce tocmai am comandat noi din ce ai zis tu mai jos:
- Hota Franke Kubus - 570 de euro - aspira aproape 600 metrii cubi pe ora. pt mine a fost cel mai important aparat din bucatarie, pt ca nu am usa care sa ne separe de living si urasc de-a dreptul sa imi8 miroase hainele a mancare.
http://www.franke.ro/hote/kubus-serie.htm
- Chiuveta si baterie tot de la Franke din fraganit (bateria mi s-a parut scumpa pt ce e da ma rog). Am ales fraganit ca nu raman pete pe chiuveta ca la inox si se incadra perfect cu culoarea blatului. amandoua au fost 1600 de lei. restul chiuvetelor din fraganit de la celelalte firme sunt la fel de scumpe ca la Franke.
Lustre si draperii nu pot zice nimic ca nu avem nici noi! Felicitari pt casa noua si sa va bucurati de ea! pt mine e o minune de cand stam la noi acasa! 
Bebe in 18 saptamani
ate_09 spune:
neatza la burtici!!!
ma alatur si eu la o cafeluta langa voi.
Sa aveti o saptamana cat mai usoara si sa vedem cat mai multe carucioare pe aici.
Bun venit si la fetele noi.
Am reusit sa citesc putin din urma si le-am trecut si in listuta.
Stefanna felicitari pt baietel!!! Vei avea pereche!!! Ce frumos!!
Vineri merg si eu la control si sunt tare nerabdatoare sa vad ce ascunde burtica mea. 
va pup pe toate si revin!! 

asteptam un
18+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
honeybaby spune:
Neata burtici!
Delia13- scrie repede 10 mesaje , ca sa-ti apara in timp real. Nu te ingnoram, doar ca mesajele tale apar cu intarziere pt ca sunt moderate inca, iar cand apar probabil ca deja s-au scris 3-4 pagini si nimeni nu mai vede ce ai scris tu in urma
Stefanna fericitari pt putza. Lasa ca poate bebe 3 va fi fetita
.
Michelle- te inteleg cu casa. Si eu trebuie sa ma apuc cat mai curand de finisaje pt casa. Dar eu trebuie sa incep de la geamuri , usi, instalatie sanitara, gresie fainata..... si asa lipsita de energie ma simt. Mai ales ca sunt singura cu toate astea.
Denisa,
14 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
honeybaby spune:
Gaby ai dreptate cu hota. Trebuie sa masor sa vad daca am 90 de cm cat are hota. La mine aragazul e pe colt si are geam langa . plus un geam mare care incepe la 40 de cm de aragaz, dar iarna cand nu prea merge sa stai cu geamul deschis nu vrea sa miroasa ca naiba a mancare in casa.
Nu stiu de ce haine ma intrebi ?? Oana a cumparat hainute pt bebe din Auchan, eu inca nu am luat nimic. Astept sa vad daca vrea bebe sa ne arate azi ce are intre picioare ( eu inca cred ca e baietel)
Denisa,
14 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
michelle_sf spune:
Draga mea gaby, permite-mi sa spun ca era sa cad de pe scaun cand am vazut cati bani ai dat pe hota
Din pacate... noi tre sa ne restrangem un pic cu cheltuielile, bine, nu vreau sa iau ceva tampit si ieftin, dar moderat
In timp le-oi mai schimba ce nu o fi bun... Si eu abia astept sa ma mut in casuta mea, chit ca multe chestii o sa le cumparam pe parcurs (covoare, decoartiuni si cine stie ce alte cele la care nici nu m-am gandit). Deocamdata doar strictul necesar
Inca nu avem bani de centrala, asa ca tre sa economisim
Dar, vorba aia, cu timpul vom avea de toate, noi sa fim sanatosi (si bebicu, bineinteles).

cu bebica de 14+
cum creste bebelusul meu drag
Ina_3040 spune:
Neata burtici,
va urez o noua saptamana cat mai buna si fara probleme.
Stefanna felicitari pt micul print, mi se pare foarte frumos sa ai o fetita si un baiat, o sa vezi ca nu o sa vrei apoi sa il dai pe 100 de fete
. baieteii mi se par mult mai mamosi si mai lipiciosi.
Vroiam sa o intreb pe Kossir, pe aici imi recomanda lumea sa caut un magazin marocan sa imi iau ulei de aragon (huile d'argan in franceza) pt corp si contra vergeturilor. ai folosit asa ceva si daca da, cum ti s-a parut?
in rest toate bune. am fost la un targ de duminica unde isi vinde lumea lucrurile la mana a doua si am cumparat un scaunel/scoica pt masina maxi-cosi si alte lucrusoare. nu o sa mai zic la nimeni pt ca prin Romania am observat ca sunt multe superstitii ca sa nu cumperi pana nu misca copilul, etc. nu ma iau dupa ele insa ma deranjeaza cand mi le tot repeta lumea.
apropo de ciorapi pt gravide, si pe mine au cam inceput sa ma stranga aia mei asa ca mi-am luat din aceia speciali pt gravide, am gasit la mai multe magazine (si la H&M) si mi-am luat mai grosi de 60 de deni pt iarna. am vazut ca se gasesc si in Romania, auzisem de marca Fiore-Mama la preturi destul de accesibile. daca nu luati o marime mai mare ca sa puteti sa ii trageti pana peste burtica si nici nu va strang.
cam atata, ma apuc de lucru desi nu prea am chef.
va
pe toate si o zi cat mai buna.
Ina
15+
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
GabyHila spune:
Michelle sorry:( nu am scris cu nici o intentie rea sau laudaroasa. noi nu ne-am facut bucatarie deloc din 2007 de cand e gata casa pt simplul principiu ca banii s-au dus pe altceva. sper sa iti gasesti ceva care sa se incadreze in buget. oricum, daca te muti la casa cauta sa faci aerisirea hotei prin tub afara nu prin filtru. filtru face numai 20% din cat aer iese afara prin gaura. si sa o montezi la inaltimea care scrie in cartea tehnica, ca altfel o pui degeaba. ma trezesc vorbind ca am cercetat vreo 6 luni de bucatarie inainte sa luam vreo decizie. http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aragazuri_&_Hote/Hote_bucatarie/Electrolux/Hota_Electrolux_EFT_635_X este iarasi una pe care noi am fi cumparat-o daca bucataria nu era asa de mare. 250 mc/h, cu posibilitate evacuare afara, firma buna, garantie. ...
Honeybaby sunt si hote pe colt dar sunt scandalos de scumpe. sar de orice inchipuire. dar o poti pozitiona deasupra lui, fara sa fie pe colt nu? mi s-a parut ca citisem ca ai cumparat haine de bebe... greu cu mintea asta cand esti gravida:) sa fie bebe ce vrei tu si sanatos! tin pumnii!
pupici, Gaby
Bebe in 18 saptamani