Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:

iar daca termina clasa 1 la mate cu FB, dansez batacanda pe masa la gradina banateana...

ete na zuzo si daca nu ia FB ce-o sa faci termina zapa, ca ai fata brici, termina...

cam slaba azi, ma doare teasta, cred ca se schimba vremea...

geta, unde esti?? hai cu niste aer proaspat drago si lasa gandurile
andanii, gata amenajarile?

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Io mi-s tare? Da' de Dorisake ce ziceti? Acu' a zis-o public, faza cu batacanda, si la cum o stiu eu pe Ines cred ca ne-am aranjat de distractia verii. Auzi, Doris, vindem si bilete?

Maria,si batranetea si oboseala .... . Pun si pozele cu balerina, dar ... dupa cum spuneam astept sa mai adun cate ceva la colectie.

Ana, de aprecieri , simt ca revin in fortza dupa iesirea din butoi. Am prins ceva avant ....

Andanii, buna berea, da' seara, cu un gratar ... La extrema aialalta ii ana cu ceaiul verde cu lamaie. Mai, eu am o ciuda pe ceaiul verde ... nu-l suport! Va pove, pe scurt si de ce. In urma cu ani muuulti si buni, cand ma pregateam de nunta, ajunsesem eu la concluzia ca-s prea dodoloatza ( adica grasa, spus mai alintat). Pana la nunta mai erau 2 saptamani, ce sa fac? trebuiau luate masuri drastice si rapide. Incep eu sa nu mai mananc de cina, sa merg de 3 ori pe saptamana la aerobic, dau jos vreo 3 kg dar ... cu o saptamana inainte de nunta tot ar mai fi fost nevoie sa dau jos, nici nu vroiam sa ma gandesc ca targhetul initial (deh, tanara si zaluda) era de 10 kg. In 2 saptamani numa' cu bisturiul mergea dar, la varsta aia, inca mai traiam cu impresia ca ajunge sa vreau ... Bon, ce ma fac, ca rochia de mireasa a fost comandata (va spun eu ca eram zaluda) asa, sa stranga putin la proba, ca cica mai slabesc eu. Noroc cu croitoreasa, ca nu a facut-o chair asa de stramta cum vroiam eu, s-o fi gandit si ea ca nu am cum slabi atata. Bine, deci cu o saptamana inainte de nunta, depresie totala...Si-mi zice o cunostiinta, uite, am un ceai de slabit sanatos si miraculos, chinezesc, pe baza de ceai verde si radacina de nufar. Cica bei doua cani pe zi si slabesti frumos. Io, ca nebuna, de ce sa beau doua cani, lasa ca bag eu 4, ca sa fiu sigura. prima zi nimic, a doua zi, nimic dar din a treia si apa daca beam fugeam la buda. Deci, ajunsesem sa ma mut in incaperea unde merge regele singur. Ma palea din 5 in 5 minute si .... Proba de freza am ratat-o ca am stat mai mult pe tron decat pe scaun, cina romantica cu Calin am ratat-o, ca imi era imposibil sa mananc ceva, inspectia restaurantului am ratat-o ca nu ma puteam tine tot drumul pana acolo, pantofi noi nu mi-am mai luat ca nu rezistam sa incerc mai multe perechi. Acuma, drept ii ca in 4 zile de mers non stop afara si de baut doar ceaiuri care strang la burta, am dat jos 4 kg ... dar n-as mai plati pretul asta veci pururi. pana la urma am scapat cu bine si in ziua nuntii imi revenisem, dar am stat cu spaima ca poate nu, si ce ma faceam?

Asa ca, teoretic as prefera dimineata o cafea cu frisca si ciocolata, le-as inlocui cu un ceai aromat, sa zicem bergamota cu flori de portocal dar, din lipsa de timp bag o cafea neagra, rece si amara, ca-i dulce viata si calda dragostea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Dana esti totala .... super povestea cu ceaiul verde, mi-ai inveselit ziua ...

ma bucur sa vad ca sunteti bine pe aici si va distrati ...
si eu sunt ok, am avut un weekend placut si linistit, dar nu prea am chef de vorba acum ... imi revin eu ...

trupa

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La anu in 15 iunie vin acasaaaaaa trebe sa dansez batacanda cu Doris pe masa la Banateana ... iuhuuuuuu lume ce chef tragem
Dana, exact asa o chestie am patit si eu nu cu ceai ci cu ceva pastile naturale de slabit si nu in preajma nuntii
Geta, sper ca esti ok sa vina chefu de scris
Maria, cand e gata blogu vreau si io

fug la lucru

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutareee!!!salutareee!!!iaca mai vin si io pi la voi..cam rarutz cei drept dar am motiveam o bomba atomica de copil
intrai special ca dehhh baba acu afla..sa felicit doua mamicutze dragi inimi mele..
Felicitariiiiii din tot sufletul meu de olteanca pt Aida si Maria ma bucur mult pentru voi va puppppppp

va pupam pe toateeee..mai venim noi pe-aci

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Liana,bine ai venit pe aici...unde o vedem si noi pe Catalina???

Simona,spor la bloggarit...

Silvana,abia astept...

Doris...ai fata desteapta,lasa de o parte pe daca si cu parca...

Danuto,ceaiul verde dauneaza grav sanatatii,este?Eu ma feresc ca dracul de tamaie de chinezisme...sa le ia cine il tine curul...io nu...

Geta
,ce face Alex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

La anu in 15 iunie vin acasaaaaaa trebe sa dansez batacanda cu Doris pe masa la Banateana ... iuhuuuuuu lume ce chef tragem

nu creeeeeeeed!
imi scriu cu rosu in calendar pe anu viitor de acumaaaa....no way, nu creeedd!!!

Liana, saru'mana grasunica zuza ca ma'sa
Dana

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Dana,esti de groaza cu povestea ta,dar sa stii ca la mine nu tine, beau ceai verde, ceai negru la greu.......tot nu vrea sa iasa sefusi astazi am dat cu ceai verde, struguri, must, putin vin, iaurt si nimic, seful nemiscat estem
Cine stie alte metode,pls, vreau si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Bai zuze nu va ambalati asa ca nu vin , eventual trimit copilu in vacanta si-l pun sa-mi faca poze live cu Doris pe masa dansand batacanda
Adi, la tine e grele io daca faceam ca tine vaiii mama mea ...

Noapte buna

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ati vazut ca s-a facut primul parc de picnic? A fost cineva?
Pacat ca l-au facut acum , cand a venit toamna si incepe si vremea mai ... friguroasa...
Si s-a inscris cumva pt. cosul cu produe naturale de la tarani adevarati? UItati aici linkul:
http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/mananci-sanatos-si-sustii-agricultura-timiseana/cn/news-20091006-03402026
Chiar m-a nbatut gandul , dar m-am trezit prea tarziu si oricum n-am nici un cuvant de spus in casa, ca altii se ocupa de mancare.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput