Mamici si Gravidute ITALIA *61*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ioana ma bucur ca a fost frumos pt Giulia..
imi imaginez ca le place la copilasi..
va pup

legat de mine ..stai linistita ...imi revin eu.. trebuie! doar n'o sa mor..nu cand vrem noi..
imi gasesc eu punctul forte pan' la urma, dar avem cred dreptul la momente de deboleze ...

va mai multumesc inca odata ca ati incercat cum ati putut sa fiti alaturi de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Stefy-orice ce gind mai bun si orice lucru cit ti se poate parea de mic si nesimnificat e un pas inainte

ai vazut zilele trecute spuneam ca imi doresc sa gasesc de munca,ca imi doresc sa duc fetita la gradi si ca va veni si ziua aceea si uite acu 2-3 zile habar nu aveam de nimic cind am scris mesajul si uite din nimic intr-o zi s-a schimbat deja situatia
ieri mi-am zis ca dau o tura si ma interesez si am avut noroc
deaia iti spun zilele trecute nu stiam nimic vezi e buna si vb aia nu sti cind si de unde sare iepurele
ti se poate intimpla cind te astepti mai putin,fii putin putin mai optimista
maine o duc la 8 jumate si o las vreo 2 ore,speriamo bene
maestra a zis ca daca i-a dat mina din prima zi si a dus-o si afara din clasa fara sa plinga e buon segno,vuol dire che si abbitua bene
acum stiu ca e diferit cind e mama de fata ca se simt mai mindri ca e si mama dar maine sper ca se comporta bine si daca nu sint eu

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!
Am lipsit ceva timp...si vad ca toamna aduce putina tristete.
Slimatei si roxali, imi pare rau ca treceti printr-o perioada mai gri . Ceea ce va pot zice eu e sa cautati ceea ce ar schimba situatia in bine si sa actionati, doar voi puteti schimba lucrurile. Curaj, gasiti-va forta pentru a continua!!
Berarpiri, ma bucur ca totul e bine cu glicemia!Hai ca mai e putin, timpul trece repede si o sa scapi de aceste neplaceri ale sarcinii!Dar ce burtica frumoasa am vazut!!
Katiapam, ma bucur ca ati gasit preturi convenabile la nido. Ce mi-as dori si eu asa preturi prin zona asta..

Noi suntem bine, bebe creste , are in jur de 4500 g, azi inainte de baita il cantarim. E cumintel, nu prea mai are colici (ptiu,ptiu), dar tot nu doarme legate orele, noaptea se trezeste din 2 in 2 ore sa pape.
Am inceput sa ma uit dupa restaurant pentru botez...Vom fi maxim 20 de persoane, dar parca as vrea sa fac ceva special, de fapt un botez normal, cu marturii, tortulet...cum as face in tara daca as fi.
In sfarsit mi-am luat masinuta mult visata, probabil intr-o saptamana o am acasa, si imi fac curaj sa ies cu bebe, ca numai in casa o iau razna
Mi-e frica de cate aud la tv cu gripa asta...nici nu stiu cum sa fac, oare nu sunt imprudenta sa-l scot unde e lume in jur (gen bennet, carefour?)
In rest, ma lupt cu kg (mental , ca de fapt mananc ca sparta), nu vrea sa coboare deloc acul la cantar..mai am vreo 10 kg de dat jos. Of, Offffffff.
Sa nu mai zic ca abia astept sa ajung la un coafor sa ma tund si sa ma vopsesc...
Daca mai vreti ceva poze( de la pagina 2 cred), aici gasiti:
http://family.webshots.com/album/575000727dLszXX?start=12
Va pe toate si sa aveti zile cat mai bune si pline de pozitiv.

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Ziua buna la mamici si burtici!

Katia- e bn ca s-a integrat repede,eu ma gandesc cu o usoara teama la ziua cd va trebui sa il dau la gradi e asa de atasat de mine sau poate acum e prea mic si asa sunt toti copii de varsta lui si e prea devreme sa ma pronunt;il scot in fiecare zi in parc sa se obisnuiasca cu copiiisi vad ca e destul de "comunicativ"nu stiu cum va fi mai tarziu sper sa nu avemm probleme de integrare

Slimatei- vad ca ne asemanam un pic nu degeaba suntem zodii de pamantfilozoafe si spirituale pe dinafzara f haioase iar inauntru un pic cam triste.

Fetelor eu azi am fost cat pe aci sa ma imbogatesc,am luat bilet la loto jocul cel nou si mi-au iesit opt cifre,am castigat numai 12 eur
Primul lucru care l-as fi facut daca as fi castigat ar fi sa merg la coafor si sa imi schimb garderoba iar dupa fuguta in Rom saimi i-au sau sa fac casa si bineinteles catava zile as pleca in vacanta ca nu am fost de doi ani.

Berapiri -ce burtica frumoasa ainu prea ailuat in greutate,tine-o tot asa

Mergi la inceput

Kemsy-felicitari pt masinuta
azi dai de baut :))
sa ai noroc de ea
am vazut si pozicile,deja se schimba tot mai mult
are trasaturile tale si seamana mai bine cu tine,mie asa mi se pare
f bine ca e cumintel asa nu esti stresata nici tu
Bionda-hai ca esti norocoasa
tot mai bine decit nimic
mai incearca-ti norocul
eu nu ma pronunt daca as cistiga o suma mare sau la loto ca as avea ceva de enumerat ce as face
lasa ca timp de gradi o sa aveti destul
eu prima data am dat-o la un an si 2 luni,nu m-a inspaimintat deloc dar tot asa program de la 8-12
acum merge de la 8:30 ca e linga serviciul sotului el incepe la 8 jumate si inainte o lasa la gradi
deocamdata preiau eu functia sa-i duc si aduc pina gasesc de lucru apoi vedem noi cum ne impartim
Chiccutza-ai gasit cadou pt Federica?

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Kemsy-din pacate trebuie sa ai rabdare pina sa vezi rezulate ca incet incepi sa-ti revii
ai pus kg in luni de zile nu le poti da jos intr-o luna
si scz pt intirziere auguri pt prima lunita a lui Loris

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

geanina multumesc

bebe cumintel si grasunel
ma bucur ca v-ati obisnuit cu noua formula..
spor la organizarea botezului sa gasiti tot ceea ce va place.
sa purtati cu placere masinuta..sau cum se spune sa va poarte sanatoasa

din puntul meu de vedere despre gripa
sa nu exageram..
ce nu mai iesim din casa de'acum..stiu ca mass-media tinde sa exagereze uneori
eu una ..faza cu vaccinul nu vad decat o chestie ecconomica si de profit..

cu kilele..off..iar ma atinge la buba si eu tot mental ma chinui..
cand dau jos si apoi recopar .. mananc ca sparta..cica gasesc satisfactie emotionala prin ea..
daca ai ocazia sper sa o faci cat mai curand cu coaforul..asa prinzi si tu cateva momente de relax..e grea si perioada cu bb mic..stiu cat tanjeam dupa o ora de liniste..dar stefy vroia tzatza din ora in ora..dar cu timpul m-am obisnuit sau a mai crescut ea..si nu mai e asa de dependenta..

Mergi la inceput

ioana
sper sa fie bine si maine cu Giulia... fara mami

ai dreptate ..incep am zis sa ma calmez si sa le vad din alt unghi..si sper mai limpede..n-am incotro
imi dau seama ca nu e bine cum fac ...imi fac din ce in in ce mai rau asa..

bionda
cu bb la gradi...stai linistita pana atunci ..mai creste si ai sa vezi ca cu timpul se mai detaseaza nu mai sunt asa dependenti..si cand il vei duce la gradi va prefera copii al posto tu
parerea mea de acum..nustiu ce va fi totusi..dar stiu ca stefi de multe ori cand o duc in piata m-ar lasa sa plec singura..doar sa ramana ea cu copii..imi zice pa!

..daca castigi ne dai si noua o cafea...si eu am avut astfel de sperante.. acum fac si eu ca ioana nustiu ce as face eu per prima

raspund pe bucatele ca merge asa de greu netul azi.. il doare capul de la ploaie si pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

ciao fetelor!
azi sunt in pregatiri pentru maine,ca e ziua cea mare.am facut insalata russa,mai tarziu framant de pizza,fac oua umplute,salata de vinete si ceva affettati.si tort.
de cadou i-am luat MP3 si Cicciobello.
va pe toate si va doresc sa fiti fericite.
ne auzim mai tarziu

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE

Mergi la inceput

La multi ani fericiti Fede
sa ai numai lucruri frumoase in viata si te bucuri de ea!

chiccutza sa va iasa petrecerea frumoasa si sa vii sa ne povestesti ..vrem si foto

numai bine!

Mergi la inceput