Mamici si Gravidute ITALIA *61*
Raspunsuri - Pagina 18
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Berarpiri stefania-ce link-uri am incurcat? ![]() |
nu le-ai incurcat tu..acuma am redat link si mi-am dat seama ca eu le-am vazut aiurea

ma bucur pt intalnirea voastra sper sa am si eu ocazia sa va cunosc...
va
multumesc pt incurajariva pup o seara placuta numai bine fetelor

katiapam spune:
Stefy-ai luat-o razna?![]()
scri mesaje cit placinta si apoi le stergi
pai fata draga daca iti vine sa scri ceva scrie si gata
nu tot sterge
hai ca am fost pe faza si am apaucat sa citesc,mancavo di pocco ca disparea mesajul
hai tu fata ca nu te mai incurajez ti prendo a calci ![]()
atita iti trebuie sa te superi ca chiar ca nu-ti mai zic nimic ![]()
Mami de Giulia -20/06/07
bionda spune:
Hi fetelor!Mapregateam de cateva zile sa va scriu,v-am citit darnu reuseam sa si raspund![]()
Roxali_imi pare rau pt ceea ce se petrece in viata ta
daca vrei un sfat eucred ca mai b renunti cd simti ca nu e bn decat sa te amagesti ca poate maiine totul se va rezolva.Iti doresc sa treci peste perioada asta nasoala si cred ca vei reusi pt ca esti o persoana ambitioasa,puternicasi nu in ultimul rand nu iti e frica de munca si asta e o mare calitate.
Slimatei-perioade de depresie le am si eu,sunt multe zilele in care simt canu sunt suf de gospodina,sexy,buna mamica desi imi dau toata silinta.
aum deex ma ofticam ca toti prietenii mei sau intors in tara si au facut vile in schimb noi am cam stat pe loc cu toate ca am strans cureaua la maxim,nu tu toale nu iesit in oras si totnu avem bani
parca ii mancam pe paiine
eh asta a fost saptaùmanasta ca saptamanatrecutaam avut alt pitic pe creieras ma gandeam cao sa ajunga sotul sa isi faca amanta ca de la un timp imi e asa desomn ca nu mai amchef de frichi frichi
si vad ca se supara dar..nu mai zic ca nu reusesc sa imi fac parul,unghiile,chiloteii"moartea pasiunii"ca sunt mai comozi,desi inainte de sarcina nu puteam sa ii suport
imbracamintea la fel,inainte umblam maisexi acm caut mai comod si mai sport si plus multe altele ca daca le insir nu mai termin.
Nu stiu ori m-am delasat ori maritatul si copilul te schimba
Berapiri-tu cum te simti? cu kg cum stai?
Irina-Fabian ce mai face,cu manacarica a ramas la fel?
Pup si restulfetelor si salutatile si din partea mea pe Ely si pe
Mami.
Somn usor!

bionda spune:
Katia-ma bucur pt tine
sper sa ai acelasi noroc si cu serviciul
Vazut pozicicu Berapiri,Ambra,Denise si Ely

slimatei spune:
neata
gata, am terminat cu lamentele azi ...rad ![]()
![]()
ma gandeam ca va fugaresc cu nebuniile mele..
pai asta e mai greu ca teoria le stim cu toate,cred..
hai inca un pic ..etc..mai ales cand nu stii cand picul e de ani de zile nu vezi nici un rezultat si nu stii inca cat va mai tine..
dar e grea practica cum am mai zis ...cand ti se aglomereaza prea multe cand ai prea multe responsabiltati, cand tu te simti neputincios..cand nici nu ai puterea sa te descarci cuiva in viata reala..caci oricum nu te intelege..problemele tuturor sunt diferite si nimeni nu te poate intelege intr-adevar..
fiecare isi cunoaste limitile..si ceea ce tu crezi ca pt altul e o joaca pt tine (ca tu din-afara ai putea inchide okii si treci peste)
altora li se poate parea ca exagerezi ,
si tu te simti ca un copil din ala care mama tot incearca cu forta, sa ii dea sa pape, dar el e satul cum poate sa mai manance..unde sa mai puna in stomacelul lui mic...si pana nu te vede ca ti-e rau nu-si da seama ca intr-adevar nu mai era necesar
biondaimi pare rau ca nu sunt singura
iti multumesc totusi ca ai reusit sa-ti faci curaj si timp sa ne spui cate ceva..probabil ca asta ajuta ...
experientele altora si cum supravetuiesc si sa pot sa treaca peste ...
imi pare totusi rau ca lumea e plina de nemultumiri.. ceea ce pan' la urma a reusit sa ma contamineze si pe mine.. eu care eram multumita asa, cu ceea ce primeam..le luam pe toate de bune..si-mi gaseam intotdeauna o motivatie..desi de cele mai multe ori erau nimicuri..eu ma bucuram exact ca un copil nevinovat care nu stie ce probleme are mama ..ca se chinuie abia sa-i cumpere imbracamintea necesara..dar pt copilul mai important era bombonica care reuseste sa o ia..ce stie el ca-i trebuie si altele...ca ar putea sa fie racit si-i trebuie medicamente..inconstienta...
dar aceasta constienta probabil devine in momentul cand devii din ce in ce mai matur (sau cand te izbesti de realitate tot odata probabil
)si constientizezi ca sunt altele mai importante..cand incepi sa participi la reala viata cand o afrunti cu pieptul gol....fara scut .
este destul de adevarat cum altii incearca sa te ajute adaugand uite ca poate fi si mai rau...si uita-te cata suferinta au unii..gandeste-te ca altii chiar au probleme de sanatate ,n-au ce manca...etc
probabil din punctul lor de vedere.. dar cand ti-e lihamite sa auzi aceeasi placa de peste tot...
si atunci hai sa ne oprim aici sa nu mai intram la nebuni ...sa ne oprim din evolututie sa nu cautam sa avem mai mult.
ca de ce ne trebuie mai mult sa ne multumim asa... ce sunt atatea nemultumiri?
ma enerveaza la culme cand altii iti pun pumnul in gura ...
esti sanatos, ce mai vrei? exact conceptiile astea ca te termina.. dupa mine potopul...numai eu sa am si ce daca altul n-are...lasa'i numai pe altii sa aiba... tu nu ai dreptul sa aspiri la mai mult..cum iti permiti?.. tu vezi ca nu ai cu ce?..dar nici nu te ajuta sa te ridici cum ai putea sa ajungi tu la nivelul lor..nu, tu trebuie sa inoti acolo jos in lacul tau mizerabil..ca deh, e plin de apa... si mai sunt pesti ca tine ..si altii stau mai rau..nu te mai plange si ia viata asa cum e... certo ca ma face sa rad..
stiind ca altii stau mai rau..incercam sa ajut cum puteam
ca aveam de unde ..gaseam eu si tot reuseam sa trimit cate ceva la fundatiile care se ocupa de copilasi orfani tip onlus, albero de la vita, unicef.. si ma faceau sa plang de fiecare data cu povestioarele lor..asa de tare ce ma terminau ca uneori ma lasam pe mine si nu-mi mai luam eu ceva, dar le trimiteam...
si faza cea mai tare de care imi aduc aminte ca citisem printre altele de acei sarmani copilasi din africa, care mor pe capete ca nu au nici macar un litru de apa pe zi de baut..
si cum ma invinovateam eu ca am prea multe ... incepusem sa nu mai consum atata apa(oare ce credeam ca ajunge la ei?
)![]()
credeam ca daca incerc sa nu mai consum atata ,imi va trece sentimentul de vinovatie ca altii se lafaie si altul nu are minimul necesar..faceam baie cat mai rar si incercam sa consum minimul ..
acum imi vine sa rad de copilaria mea..
dar eu ma placeam pe vremea aia..
acum in schimb nu ma mai consum asa tare,(dar nici mai bine nu stau) caci daca stai sa gandesti la rece ..nimanui celui ce are, nu-i pasa de tine ce stii ca te chinuii ..
pe bogatul cel malitios, nu-l va impedica sa manance ostrica cea mai mare, doar pt ca sunt in lume si cei care nu au ce pune pe masa... desigur poate sa dea si la altii, dar oricum sa nu renunte la ea ... cum sa-i explici? ca el si-o poate permite...
ehe .. iar dau din una-n alta![]()
slimatei spune:
biondo iti trimit un
si o
iti multumesc inca odata petru povestioara ta..
nustiu daca depinde de faptul ca maritatul si copilul te face sa ia stari din astea..cum spun altii ca monotonia te face sa ajungi asa...
dar ma uit in jur si vad ca altii parca nu simt asta... ori or fi avand maschere cu suras, atunci cand ies din casa ,ori intr-adevar nu simt nici o criza..ori stiu mai bine cum sa-si descarce emotiile negative si sa ia partea buna a lucrurilor...
nu iti mai pun si eu placa cu las' ca maine va fi mai bine..cred ca si tu esti satula de astea... traim si 'om vedea..important e sa nu ne lasam prada disperarii...si sa gasim acel ceva, in noi care ne poate ajuta sa o ducem inainte
iti urez din tot sufletul multa putere si forta!
numai bine tuturor!
katiapam spune:
buon giorno
Stefy-nu stiu ce sa iti spun
din cite scri mereu se vede ca esti nemultumita,ca esti satula de toti si de toate si nu prea iti fac placere niste incurajari
adica le primesti da esti satula
ti-am mai spus daca tu singura nu incerci sa iti ridici moralul cit de cit noi din afara nu avem cum sa te facem sa vezi partea buna a lucrurilor asa cum incearca fiecare de altfel
ne cam tai maioneza
sa zic asa,daca una vine cu o vb buna tu te-ai cam saturat sa le auzi,din pacate cam aste se zic mereu si noua insine cam la fel ne incurajam.....macar atit
Bionda-cu partea intima al meu zici ca e ca si acum 10 ani
pt asa ceva nu sint obositi si cum sa nu aiba timp ![]()
iti doresc sa treci peste astea si tu si incearca sa te tiri su un pò
esti multumita ca ai mai slabit,activitati noi nu prea am ce sa-ti recomand ca nu prea am nici eu
si eu cam tot sport ma imbrac mai mult,mai comod,fusta deja am inceput sa imi iau rar,zic mereu ca nu mai am eu fizic de fustite mini
depinde mult de cum stai cu psihicul asa te si aranjezi/imbraci
forza si nu te lasa nici tu
fiti mai optimiste putin
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
am trimis ca de nu fac un cearceaf
deci la gradi toate bune
e in clasa de materna
cu mariceii de la 2 ani 5 luni-6 luni-la 3 ani 3 ani si ceva
am scapat de nido ![]()
in loc de o ora am stat o ora jumate
am stat si eu azi acolo,am iesit sa facem fisa dupa un timp si cind nu eram in clasa ma cauta zicea mami si papi dar de plins nu a plins
s-a dat pe topogan,i-a dat mina la maestra imediat,a desenat(va dati seama voi ce desene) apoi au dansat in cerc si au facut trenuletul
a fost fericita ridea si s-a simtit bine si s-a mai jucat
deja imi spune bimbi
maine sper ca o sa fie bine ca maine nu mai raman acolo,o las si o iau dupa vreo 2 ore
va mai spun maine cum e
ne mai auzim mai tirziu
Mami de Giulia -20/06/07