Mamici si Gravidute ITALIA *61*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Nu vrea nicicum,nu ma mai lasa nici sa deschid site-ul...Poate reusesc maine...

katia-mi-a zis si nasa noastra care isi cauta de lucru ca se comporta la fel ca si cu tine,cand aud ca are copil.Dar daca le zici ca e aici mama ta,si sta ea cu Giulia?Incearca ,poate ca reusesti sa gasesti ceva...
Ma ia o groaza cand ma gandesc ca si pe mine ma asteapta...bine,ca mai am,cel putin un an,macar pana va avea Giorgio un anisor...

stefania-te inteleg perfect,si mie imi venea de f. multe ori sa ma ,,urc pe pereti".E f. greu,ca suntem singure aici,stam mai mult in casa,decat iesim...cateodata ma mir ca nu am ajuns mai rau,adica de schimbat m-am schimbat f. mult.Sunt muult mai inchisa ca inainte,rece...dar nu ma mir...
Cred ca daca nu ne ajuta D-zeu sa avem copii,nu rezistam aici...
Incearca in momentele cand stai rau,sa te gandesti la Stefy,ca e sanatoasa,creste...gandeste-te cate satisfactii iti da zi de zi...Altfel gandurile la toate cate sunt te fac sa vezi totul mai rau decat e...Asta e singurul sfat pe care stiu sa ti-l dau,din experienta mea,pe mine m-a ajutat,si ma ajuta...
Imi pare bine ca povestesti cu noi,eu una n-as putea sa te critic...pt. ce?mi se pare normal sa se schimbe starea ta,de la o zi la alta,doar suntem oameni,nu roboti.Sper sa continui sa ne scrii!Incerc sa te mai sun...

roxali-imi pare rau ca treci prin asta!Sper sa-si dea seama sotul tau de greselile pe care le face (desi pt. barbati e cam greu,e mai mare orgoliul,decat ei),pana nu va fi prea tarziu.

andreea, Ambra si 29+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Maine merg la curs...imi pare bine ca mai ies si eu,mai vad alte burtici.Intr-un fel sunt fericita ca sta sotiorul acasa
dar intr-un fel nu...cel care ii dadea de lucru pleaca pt. o luna.Dar o sa fim f. atenti sa nu cumparam nimic altceva,inafara de mancare.Macar pana la Craciun,sa avem grija sa nu stricam bani deloc.

Am reusit sa pun poze cu burtica.Sper sa nu se blocheze iar,sa le pot pune si celelalte.

andreea, Ambra si 29+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Poze cu Ely si Denise.

Va povestesc maine mai multe,ma duc,ca plange Ambra.

andreea, Ambra si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata

andreea

ai cam incurcat link-urile

ce mamici tinere frumoase sunteti si pline de viata pareti...

va pup si va urez o zi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hi girls!
sinteti pe baricade?
Andreea-ce frumoase poze! ma bucur ca v-ati intilnit
pareti tare fericite
Ambra parea cam suparata,i-a crescut parul mult
iar burtica ta a crescut si arati tare bine,nu prea ai pus nimic pe tine,stai bine cu kg
si Ely arata tare bine
cind vb cu Ely transmite-i salutari si numai bine
Stefania-incearca sa gindesti pozitiv
sti cum se spune daca gindesti numai negativ parca atragi si tot ce e negativ in jurul tau,adica in toate vezi numai raul
fii mai optimista putin,fa-ti curaj si gindeste pozitiv
cosi attiri le cose belle
nu te pune mereu in pozitia de victima,nu vreau sa-ti par rautacioasa cu asta dar daca tu singura nu incerci sa fii mai optimista atunci noi cum sa reusim? sintem alaturi de tine! curaj si bucura-te asa cum zice si Andreea de feita ta ca e sanatoasa,de sotul tau ca ai un sot bun,respectuos si va da toata dragostea lui si se preocupa sa nu va lipseasca nimic,cit ii sta in puteri
va veni perioada buna si la tine ai sa vezi,stiu ca ai auzit asta deja de multe ori si cam te saturi dar fii increzatoare si ai rabdare rabdare si iar rabdare

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

fetelor acum sa impart cu voi o bucurie
azi mi-a suris norocul
am girat azi dimineata la gradinite sa vad de preturi/orar
cum va spuneam ca stau sa-mi caut de lucru trebuie sa incep sa o duc la gradi ca de mi se iveste ceva nu ma asteapta nimeni pina gasesc cresa si fac inserimento la gradi
am mers la o gradi care nu e f aproape de casa
deschide la 7 -intrarea pina la 9:10
-pina la 12:15 -230 euro senza pranzo
-pina la 13:25 -280 con pranzo
-pina la 16:25 -340 euro
la toata suma se adauga taxa de inscriere 200 euro
aici in zona mea toata gradinitele /cresele au taxa de inscriere 200 de euro,nu stiu cum e la voi in zona dar aici au taxa de inscriere
si anul trecut am platit cind am inscris-o pe piti

am mers la alta gradi care e la 5 minute de casa si la 1 minut de serviciul sotului
deschide la 7-intrarea tot asa pina la 9
pina la 12-200 dar mi-a facut sconto si mi-a cerut 180 pe luna
i-am spus ca nu lucrez ca acum caut si vreau doar sa fie inserita ca in caz ca gasesc nu ma asteapta nimeni pina caut cresa si a zis ca imi face pretul 180 si nu-mi mai ia taxa de inscriere daca nu lucrez
mi-a picat norocul azi,la cresa asta am mai fost dar cind avea piti 9 luni si atunci mergea la nido si era pretul mare si am renuntat,dar acum e in grupa mijlocie si e mai ieftin
de maine incepem inserimento o ora si pot sa raman si eu cu ea,apoi 2 ore si apoi 3 si de luni ramine pina la 12
sintem bucurosi ca o putem duce ca ne parea tare rau cind am renunat atunci,dar asta macar e f aproape de casa si mi-o permit si daca nu lucrez macar o perioada pina gasesc o putem duce ca nu e asa scump
stiu ca de preferabil e sa-i tinem acasa daca tot nu lucram dar daca incep undeva tot trebuie sa o duc si nu am cu cine o lasa daca se iveste ceva si in plus ne dorim sa o ducem ca altfel e intre copilasi si invata mult mai multe

va spun maine com'è andata

poate ne tineti pumnii pt prima zi de gradi

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

katia-ma bucur f. mult ca ai gasit gradi!Tin pumnii pt. maine,sunt sigura ca o sa-i placa la Giulia.
Asa o sa ai si tu timp sa-ti cauti de lucru,cand esti singura (fara Giulia) e altfel,parca te misti mai usor...
Sa ne spui maine cum a fost.
Ambra era cam suparata,ca nu a dormit destul,si in plus ii era si rusine de Ely si de sotul ei.Pe cand au plecat i-a trecut rusinea,a pupat-o pe Denise singura,fara sa-i zic eu.

stefania-ce link-uri am incurcat?
Incearca sa nu te gandesti la perioada in care veti merge in tara,asteapta pana atunci,sa vezi ce va fi...poate reuseste sotul si va fi cu voi in zilele de nastere.
Vorba ta, e greu sa dai un sfat ,daca nu le stii pe toate cate sunt.Dar sper ca te ajuta macar faptul ca ne spui ce ai pe suflet.
Si eu zic ca o sa vina si perioada buna pt. tine,atunci cand nici nu te astepti.

O s-o salut pe Ely din partea voastra,sunt sigura ca si ea va pupa pe toate.Imi pare bine si mie ca ne-am intalnit,sper ca vom avea si alte ocazii.Au o fetitza scumpica foc!Imi venea s-o mananc toata...intr-una imi radea,cand vorbeam cu ea...

Azi la curs era aceeasi asistenta,isi aducea aminte de mine,asa ca eram ,,ca la mine acasa".Mi-a placut,am povestit in general...apoi am vorbit despre travaliu,eram singura la a doua sarcina,restul fetelor erau doar la prima.Sper sa ma pot duce in fiecare sapt...

La noi e urat,innorat si ploua...
Ma duc sa-mi trezesc sufletzelul,ca altfel doarme prea mult.
pe toate!!!

andreea, Ambra si 29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

Stefania-incearca sa gindesti pozitiv
sti cum se spune daca gindesti numai negativ parca atragi si tot ce e negativ in jurul tau,adica in toate vezi numai raul

nu te pune mereu in pozitia de victima,nu vreau sa-ti par rautacioasa

nu imi pari deloc rautacioasa ,desi stiu ca daca ar fi vrut ai fi putut fi...
asta am mai spus-o si eu..e erediatar ca ma complac in rolul de victima..pe deoparte poate chiar imi face placere ca sufar(desi de cele mai multe ori nu ma stie lumea)..
ce ganduri nebune..de altefel daca nu as fi vrut sa impartasesc asta as fi ramas in tacere...
eu nu pot spune ca cu sut in fund nu-mi revin..ba da..atunci pe moment sunt durerease..da' pe urma trec si-mi fac scut pentru altele...
nu-i ca acum astept urmatorul sut...
sunt optimista sa nu mai fie decat lucruri pozitive in viata mea
dar is curioasa unde ma va arunca sutul urmator
life is a dream

Citat:

va veni perioada buna si la tine ai sa vezi,stiu ca ai auzit asta deja de multe ori si cam te saturi dar fii increzatoare si ai rabdare rabdare si iar rabdare

asta nu am auzit-o nu,numai de multe ori ..de sute de zeci de mii de ori..la aceste cuvinte imi vine sa rad cu gura pana la urechi de parca ar fi o injurie mai mult

nu te supara pe mine si lasa-ma sa fiu un pic rautacioasa...
parca ma simt ca am nevoie si de asta...deja mai bine
toata bunatetea asta din mine momentan vrea sa scape si sa devin cea mai rebela rautacioasa..fac sempre la cosa giusta..da' pana cand?

nu te speria incep sa-mi revin probabil..a fost o perioada cand vroiam sa fac pe'a bastarda, dar mi-am dat seama ca nu-mi reuseste nu-i de mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

stiu ca de preferabil e sa-i tinem acasa daca tot nu lucram dar daca incep undeva tot trebuie sa o duc si nu am cu cine o lasa daca se iveste ceva si in plus ne dorim sa o ducem ca altfel e intre copilasi si invata mult mai multe

va spun maine com'è andata

poate ne tineti pumnii pt prima zi de gradi

Mami de Giulia -20/06/07

e preferabil sa stea acasa din punctul unora de vedere..dar de unde..eu as vrea sa am posibilitatea sa o dau la azilo

va tin pumnii pt maine ..sa fie bine...si sa dea DD sa-ti gasesti de munca

ps: nu te supara pe mesajul trecut nu-l baga in seama..
stiu ca ai vrut sa ma ajuti, dar probabil nu vreau eu
si deja e alceva aici... autosugestii..prostii din astea.. sper tare sa nu devin intr-adevar rea....

Mergi la inceput

Stefy-ce sa zic enjoy! atunci
si pe mine ma scoteau astia din sarite pe aici cind auzeam mereu piano piano piano
ca roma nu s-a ridicat intr-o zi
asta e,le luam cum vin si speriamo sempre in meglio
ce sa zic de rolul de victima ai zis si tu ca te complaci dar cu ala de bastarda nu ti se potriveste:))))))
Andreea-fain ca ti-a placut la curs
poate ai reusit sa scoti citeva vb si tu
ziceai ca esti si nu indraznesti
ma bucur ca incepem de maine cu gradi,speriamo bene
fetelor chiar nu am cu cine o lasa si de merg sa intreb de munca,cu mine nu o pot duce de ma cheama all'improvizo ce fac cu ea? unde o las? asa macar stiu ca sta intre copilasi mai invata cite ceva,activitati noi la 12 o iau si ii dau papica si apoi la somnic si avantajul ca e la 5 minute de casa cu masina
maine va dau de veste cum a decurs prima ora

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput