Mamici si Gravidute ITALIA *61*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Stefi poate m-am exprimat gresit, dar eu am acceptat si inghitit prea multe de la dansul...in fabrica tratata ca o muncitoare(nu ma deranjat ca nu vroiam sa bag raca intre frati), dar asta la amploare si acasa...nu ma puteam baza pe el nici cu o paine...deja era prea mult ca muncea ptr "noi"de la 5-20(chiar daca eram noi sau nu el accelasi progr ar fi avut, dar isi putea cheltui altfel eurici).
In fine, eu vroiam de la el linistea sufleteasca, tandrete si intelegere...mi-am permis mult?am cerut prea mult sau trebuia sa vina de la sine??
Daca ar fi fost vb de mine era mai simplu, dar nu vreau sai mai chinuiesc si pe cei dragi...de cand a murit tata m-am luptat si am reusit mereu in ce mi-am propus...lacrimile le-am terminat demult, el stie si constientizeaza ca ii am pe multi de partea mea(chiar si din prieteni lui)
Nu vreau sa ma plangeti, ca nu am murit si chiar ma simt mult mai bine mult mai libera si mai lejera...parca si toamna are miros si culoare...
Nu traiesc din trecut sau din amintiri , vreau doar un viitor linistit alaturi de cei dragi

Stefi scumpo, vroiam sa-ti spun tare e bine ca il ai pe sotul tau alaturi de tine ca prieten si confident...stiu ca iti este greu sa faci in fiecare zi aceleasi lucruri...nu te simti implinita pe plan profesional...ca mama si nevasta da , dar nu iti ajunge...poate cand va creste broscuta iti va fi mai usor...stiu ca rabdarea nu o poti cumpara, dar daca ai un sot bun si intelegator impreuna ve-ti reusi sa va alinati durerile

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata

ai dreptate ali
tocmai de asta vroiam sa spun ca atunci cand nu stii adevaratele motive cu detalii cu tot..nu stii ce sa zici..dar pot spera si augura ca totul va fi bine si se va avea un lieto fine.

un grande abraccio si asa cum imi augurai tu multa,multa rabdare... adaug minte limpede, idei clare si multa putere de a trece peste..intr-un fel as vrea sa pot fi de folos dar ce pot face?
chiar ma gandeam ieri dupa ce am trimis mesajul...imi venise in minte vorbele...cum ar putea ghida un orb pe un schiop...

azi vad lucrurile altfel decat ieri...
azi dimineata m-am trezit cu gandul de a -mi sterge mesajele pentru ca nu ma simt pregatita sa si nu sunt capabila sa suport nici comentarii, nici critici...nustiu ce veti intelege si nustiu daca nu ma veti judeca....sincer ma simt penibil si jenata ca am decaderi din astea..

eram pregatita sa mai trimit un mesaj..dar nustiu daca astea pt voi conteaza..viata mea expusa..oricum faptul ca le-am scris..m-au mai ajutat mult..
acum sunt doar confuza, dar sper ca pe viitor sa inlatur rau din-untrul meu ...sa redevin la eu-ul meu..

va pup si va urez o zi frumoasa

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

neata

ali imi pare rau ca am atins subiectul asta...
te admir ca ai avut puterea sa o faci si ca-ti gasesti in tine fortele pentru a merge mai departe..
sper din tot sufletul sa gasesti in viitor tot ceea ce-ti doresti sa ai parte de linistea sufleteasca si iubire

sunt sigura ca nu sunt singura in situatii extreme..dar nu toti au curajul sa se se descarce..eu am incercat, dar am dat inapoi ca racul..cum ziceam imi vine sa urlu..dar in realitate ...nu pot si nu am curaj
prefer sa gereralizez si sa nu intru in detalii...

ma simt egoista intr-un fel...o fi purul adevar..

sper in schimb sa ma amagesc inca un pic si sa spun ca e totul pana la urma va fi ok... sperante bazate pe nimic insa...

asa ca intre timp am mai hotarat sa fac finta ca sunt bine ..o sa devin oare o superficiala pt asta?nu e ceea ce doresc dar sunt ingramadita de situatii...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

off, mai fetelor abia acum imi dau seama cum e greu pentru toti...
asa e ma simt din ce in ce mai egoista...de ce oare ma vad numai pe mine...
cu toate suntem pline de rutina si grijile noastre si mai putin sa scriem sa ne descarcam si consolam ..unii pt ca nu au curaj iar altii pentru ca nu-i vad rostul..poate ca e asa..putem noi schimba ceva? dar o vorba buna uneori ajuta mult...mult mai mult decat material.. eu din pacate nu sunt prea buna cu exprimatul cuvintelor dar ca imi pare rau de ceea ce se intampla in jur si sa ma bucur de realizarea altora ...

mamaaaa... ce monololoage trag azi fara cap si coada si fara sens

cred ca imi revin din nou cu picioarele pe pamant...

asa e.. uneori ma duce valul...
si ca sa ma exprim tot metaforic...
am o mare tare agitata si tulbure ... plina de furtuni...durerile din-untru vin in valuri... altele mai mici, altele mai mari.. dar sunt deprimante ..nustii niciodata cat va tine si cat vor fi de profunde...pana unde pot ataca si pana unde poti rezista ..

chiccutza bine ai revenit

sper sa dai mai des pe la noi sa ne mai spui cum decurg treburile...

uneori cand nu gasesti in tine fortele necesare simt ca avem din ce in ce mai mult nevoie de incurajari din-afara...

bionda .. cum ti-a iesit ciorbitza..cu placinta ce-ai facut?
sper sa fie bine cu munca sotului ..mult curaj ,rabdare si putere tu cum mai esti? cu dieta cum mai merge?

irina bine ai revenit
ma bucur ca ia decis sa nu te mai agiti cu Fabian..
acum fac si eu ca altii...lasa mami copilul in pace ca creste el..nu sunt facuti toti la fel..important e ca e sanatos
da' poze tot n-ai pus

andreea multumim de informatii de ely daca ai ocazia transmitei salutarile nostre si urari de bine!
mult succes sotului ..sa gaseasca de munca... sper din tot sufletl sa fiti bine
ce model ai ales sa-i faci lui Giorgio pana la urma?

monica ma bucur pt voi sper sa fie intr-un ceas bun..
sa ne dai vesti cum decurc treburile..un Denis sa creasca mare si frumos!

nelia ma bucur ca-ti faci timp sa ne mai saluti..chiar si asa fugitiv...
ati scapat de suzeta...felicitari!

as, ce m-am lungit...

va pup pe toate o saptamana frumoasa

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata
vin la o buna
Stefy-stai linistita ca nu te critica nimeni
sintem aici sa ne sustinem cit putem asa ca nu-ti face astfel de ginduri
vezi ca sint perioade cind parca vedem mai mult raul si ne amagim si mai trec si astea si mai vin si momente frumoase
asta numeste-o ca pe o etapa pe care o vei depasi in curind
si eu sper la o schimbare,si eu mai am nemultumiri dar daca ma las condusa de ele bine nu ajung
asa ca incerc sa ma gindesc ca va veni perioada buna si la noi
acum daca imi doresc un loc de munca apare si ala,daca imi doresc ca duc fetita la gradi sa stea intre copilasi sa invete mult mai multe vine si ziua aceea,trebuie sa avem rabdare.....sigur cind le am toate astea care le vreau acum atunci gasesc altceva..... dar important e ca avem copilasi santosi,ca sintem sanatosi si reusim sa stam bine si asa,sint mnulti care se descurca si mai greu si atunci oare ei cum fac? toti avem dorinte si aspiratii si ne tinem de ele sa mergem inainte
ai grija de tine si pe cit poti lupta sa stai mai bine,nu te lasa
Roxali-noi sintem alaturi de tine si te sustinem
iti doresc sa ai putere sa iti rezolvi problemele si cel mai important sa va gasiti linistea si sa reusesti cu serviciul si ce iti propui
ai grija de copilasi sa nu simta pe cit posibil tensiunea
Bionda-tu cum mai esti?

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao!

Noi suntem bine,doar ca nu am avut timp sa scriu...
Sambata m-am intalnit cu Ely,sotul ei,si minunea de fetitza.Sper sa am timp maine sa pun poze si sa citesc cum mai sunteti...

Ma duc,ca face Ambra scandal...

pe toate!!!

andreea, Ambra si 28+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata
wow Andreea ce frumos ca v-ati intilnit
asteptam poze senz'altro
cred ca v-ati simtit minunat!
azi fa-ti putin timp de noi
la noi tot ploua de ieri de la amiaz
la ora 2 zici ca era seara deja......ploua intr-una si de iesit tot iesim dar cu masina cind e asa urit
va pup si pe mai tirziu

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

neata..ceiut si laptic cald
brrr..ce frig e si la noi.....
azi dim nici nu am avut curent..stefi inca doarme..cred ca o fi de la ploaie.. macar daca puteam sa dorm si eu...
da ' asa am cascat okii pe intuneric ca n-aveam ce face..tot ce puteam sa fac era legat de lumina macar..

andreea ce bine e ca v-ati intalnit..vreau si eu ...

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Vad ca nu tine netul cu mine,adica e de la site...se blocheaza,si nu ma lasa sa pun poze...
Mai incerc...

andreea, Ambra si 28+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput