Mamici si Gravidute ITALIA *61*
Raspunsuri - Pagina 15
katiapam spune:
Chiccutza-hai ca azi animam noi pe aici ![]()

m-a tras ata si pe mine sa scriu ca tot fara chef am fost ![]()

Mami de Giulia -20/06/07
Berarpiri spune:
bionda-multa sanatate lui Albert!Sa se faca bine!
Imi pare rau ca treceti prin asta...stiu ca e f. greu in ziua de azi cu serviciul...si nu stii peste cine dai,cand ai unul nou,daca esti platit sau nu...Tre' sa fiti optimisti (stiu ca e f. greu),sa nu va lasati dusi de ingrijorari,sa va sustineti unul pe celalalt.De fapt mai mult tu pe sot,ca barbatii sunt cam inchisi de obicei,si nu prea zic ce au pe suflet.Tre' scoase vorbele cu clestele din gura lor...Sper sa isi gaseasca ceva convenabil cat mai repede!
chiccutza-povesteste-ne mai multe,ca asa mai invatam si noi...si vedem la ce sa ne asteptam de la comoarele noastre...E cam complicat cu cadourile,dupa o anumita varsta,cred...Cat sunt mici le luam ce vrem noi,apoi incep pretentiile...
katia-noi suntem bine.Ieri dim. am fost sa fac iar testul Carpenter (de glicemie),pt. ca la primul mi-au iesit prea mari valorile.Asa ca ieri dim. m-am trezit la 6,la 7.30 mi-au luat prima data sange din mana,am baut apa cu zahar,si apoi din ora-ora imi luau sange.Am stat pana la 10.30,am venit acasa sa mananc,si la 11 mi-au dat rezultatul.Nu am diabet,pot sta linistita...deocamdata m-au lasat si contractiile,adica am f. putine,nu e nimic grav.O sa fiu f. atenta la tot ce fac,asa evit sa stau la pat non-stop...nu vreau sa ajung acolo...
Si Ambra e cu Hello Kitty...cum vede ceva prin mag,striga cat poate ,,A Titi",si tre' sa-i dau ceea ce vede.Deocamdata nu avem probleme cu ea,ce nu vrem sa-i cumparam ii explicam ca (,) costa prea mult,si ca tati merge la lucru sa aduca bani de mancare,etc...intelege,saracutza chiar daca are doar 2 ani.E mai bine sa facem asa cu ea,decat sa-i luam tot ce vrea,si mai incolo sa faca crize prin magazine...
andreea
,
Ambra si
28+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
katia-da,se schimba semnatura,dar ma crezi ca am impresia ca nu mai trece timpul?!De cand am avut contractiile,apoi ganduri ca poate am diabet...parca s-a oprit timpul in loc...E f. diferita sarcina asta de cealalta...m-am ingrijorat pt. multe,am avut dureri de spate f. mari...inca din burtica ma face Giorgio sa ma ingrijorez,smecherasul...
Miercurea viitoare incepe cursul pre-parto,dar ma tem ca n-o sa pot merge...daca are sotiorul de lucru,n-o sa pot...si asa sapt. asta a lucrat doar 2 zile...
Succes sa-ti gasesti de lucru!
andreea
,
Ambra si
28+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
bionda spune:
Neata!Se pare ca nenorocita asta de criza ne-a afectat pe toate
Noi tragem de bani cat putem
acm merg sa fac piata,vreau sa fac o ciorba de burta ca n_ammai mancat demult si daca o sa am chef un chec sau o placinta
slimatei spune:
neata

sa nu ma mai vad de cafea![]()
cum le ghicesti tu mereu ioana...
nu prea am chef de net...
sunt plictisita,posomorata,..si nu am chef sa va stric buna dispozitie..
nici o o schimbare..totul bine..cica..adica suntem sanatosi..cred ca asta ar tb sa conteze..dar faptul ca luam suturi in q... mereu n'ar trebui sa ma mai surprinda...
se zice ca orice sut e un pas inainte...
oare asa sa fie?
nu se vede..decat ca eu observ cum trece viata pe langa noi..nu reusim sa ne traim clipa..si sa ne bucuram de viata noastra...aparte de stefy care o vad crescand si ma intreb uneori oare unde a ramas copilul din noi?
parca ma uit la filme... toata lumea in jur se schimba..face si drege..noi nu ramanem la fel..aceeasi ca in totdeauna si cu trecerea anilor din ce in ce mai batrani,incep ridurile,dureri in stanga,in dreapta,etc... nu schimbam nimic in viata noastra..un pic pt ca ne e frica de riscuri ,un pic pt ca nici macar nu ni s-a ivit nici macar o ocazie..sa ne schimbam destinul..
se mai zice ca destinul ti-l faci cu mana ta...care destin..
am ales sa fim linistititi..crezand ca cel mai important pt viata si fericire e linistea..dar cum o pierdem..si linistea sufleteasca..lipseste sarea si piperul..lipsesc emotiile..totul a devenit o monotonie de nedescris..suntem aceeasi fara idealuri, hobiuri(care s-au pierdut, nu se stie pe unde si cand..)
simt uneori ca incet,incet ma ofilesc ca o floare fara pamant nou, apa si ingrasamant..fara nici un rost..si incet,incet imi pierd si sperantele...cele care mor ultimele..deh..urata situatie...intr-un fel m-am cam saturat sa tot ma mai bucur pt altii (ca doar asta faceam pana acum)ca altii au facut ca au dres..ca se ridica si merg inainte...si noi nik,nik...am cazut undeva in basso..in abis..si nu reusim sa iesim...o fi criza..care criza..crize de ani de zile..behhh..imi vine rau...
mi-am zis gata..nu vreau sa mai aud nimic..
uneori imi vine sa strig cat pot...vreau o schimbareee in bine bineinteles...
va veni ea si ziua aia..inca o mai astept putin doar...atat a mai ramas...
deprimente oggi..scuzati...de asta as fi vrut sa nu incerc sa ma descarc..cu toti avem probleme...depinde tot de noi cat de repede reusim sa ne punem pe picioare...dar parca noi nu mai avem vlaga si putere... nu se mai poate..astept inca Ingerul meu Salvator..oare unde s-a pierdut????
Doamne trimitemi-l si nu ma lasa sa -mi pierd sufletul...
fetelor va salut pe toate si va urez din toata inima numai bine si lucruri cat se poate de frumoase in viata voastra... 
eu ma retrag din nou in carapacea mea..sa-mi plang de mila, de eremita ce sunt... si din nou, va rog sa ma scuzati ... probabil am ales doar ziua gresita de a va scrie..poate maine voi vedea ziua mai in roz..macar de'ar fi...
dar azi e asa..nu vad nici marar o umbra de gri...
va pup
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
katiapam spune:
hello
Stefy-allora cum ziceam ieri ca subiectul a devenit plictisitor si nu mai scrie nimeni
de fapt nu prea mai are chef nimeni de scris
sint zile si zile
am si eu zile cind nu am chef de nimic,parca nu am nimic de zis....
situatia e cam la fel peste tot
nu uita in primul rind pune familia ta apoi altii
de ce spun asta? ca si tine am ceva ani pe aici si asa bine m-am invatat printre "prietenii"(pun si eu ghilimele in cazul asta) de aici incit crede-ma ca incerc sa nu ma mai atinga nimic
am avut si noi faze cind roata merge mai bine si usor alteori mai greu dar vb aceea se invirte si mai vine soarele si pe strada noastra
ai incredere si speranta,astea ne fac sa mergem inainte....eu nu ma las depresiei si incerc sa ma tin bine
prietenii cind ajuti esti bun cind nu mai poti nu prea mai contezi mare lucru,prin asta cred ca fiecare am trecut
va veni si ziua noastra
sa ne bucuram,hai sus cu moralul
si sa te bucuri pt altul bucura-te asa mai de departe nu pune mult suflet ca sint f putini care se bucura cu adevat daca realizezi ceva
aici scopul stii care-l e fiecare trage focul sub oala lui senza guardare in faccia nessuno-come tutti si daca stiu ceva de munca nu spun numai ca sa nu cumva sa te duci sa apuci mai sus
asta am observat in timp cum merge treaba,se descurca care cum poate pe propriile forte
prietenul tau e sotul tau si invers ca in rest cred ca esti lamurita.....
gata nu ma mai intind cu subiectul asta decit daca vreti si voi sa ne mai schimbam idei daca nu nu fac polemici
m-am intins nu gluma ![]()
Andreea-imi pare rau ca nici sotul tau nu prea are de lucru
peste tot e greu
fetelor eu pe unde am mai vb de lucru si cind aud cum iti trintesc in fata ca ai copil si nu te iau ca se imbolnaveste imi vine sa ma tot duc......se opresc la asta si gata nu mai conteaza nimic....uneori imi fac schiffo si mie da ce sa facem ne batem de ele vrem nu vrem
nici eu nu vreau sa o invat pe Giulia cu tot ce vede,de multe ori ma mai scap si ii fac pe plac dar atunci cind e cuminte si nu o ia pe ulei,ca de face crizute ca vrea ceva atunci nici de ciuda nu-i iau
Bionda-eu am o cunostinta la macelarie si am vb sa-mi puna burta deoparte si chiar azidimineata am mers sa cumpar
si la noi e in meniu azi ciorba de burta 
am noroc cu tipa asta ca o sun si imi pregateste tot ce vreau si merg dupa ele
in rest toate bune,va las ca va plicti cu asa mesaj
week placut 
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
Andreea-am tot auzit ca e neplacut testul pt glicemie
eu am scapat nu l-am facut
ma bucur ca te simti mai bine si incearca sa faci ce poti si cum poti
important sa nu te obosesti
si asa tot tu le faci,asa ca la tine acasa faci cind si cum vrei![]()
azi am facut deja piata cu piti devreme tare,l-am lasat la munca pe sot si am mers noi asa dupa masa sintem liberi
eventual un giro la auchan ca am vazut ceva oferte care m-ar interesa
acum va las,bucurati-va de soti si copilasi si de tot ce e bun si frumos in viata voastra
am plecat ca Stefy ne contamineaza ![]()
paaa
Mami de Giulia -20/06/07
Roxali spune:
Buna fete dragi!
Doamne Stefi ca ai atins multe puncte care ma chinuiesc mult...
suferim ptr un pic de serenitate , fericire , dar daca nu avem liniste sufleteasca , daca nu mai exista respect in familie....
Off, m-am maritat cu "italianul", crezand ca iubirea poate invige orice obstacol...care iubire???...nu avea de nici unele, datorii...au cumparat impreuna cu fratello o fabrica...dai munca in dragi , eu chiar si 13 ore....platita de kk...dar dansul era mereu cu nervi(?)...eu imi tot ziceam :saracutul munceste mult, saracutul a fost pacalit de prima nevasta , saracutul azi, saracutul maine....si mie nu mi-a zis in tot ani astia nici un cuvant de mangaiere
...daca l-am invatat prost![]()
Am mai fost o data pe punctul de a ne desparti(cand baiatul avea 3 ani)...mama saraca s-a rugat sa nu fac pasul asta...
Deci, in fiecare zi dansul intra in casa cu nervi...(ce am tras ptr nunta nu va mai zic
, numai ca sa le fie bine finilor mei)...nimic nu e bine , nimic nu merge...munca e unicul motiv ...ca e sau nu e plin de nervi...si ce aud copii ...urlete
...daca incerc sai spun ceva si mai rau
...deci cum o dau nui bine...
E genul ceasca cu 2 clase ....el face tot, el stie tot dar vai de mine daca-l rog ceva
Mama cand intra dansul sta cu frica in san
....basta nu merita asta...munceste ,slugareste, nu cere nimica ptr ea numai sa le fie bine nepotiilor si noua...o bunica adevarata...chinuita de la 2 ani fara mama....
sant multe de povestit...vina este a noastra , dar eu in situatia asta nu mai vreau sa stau...
imi caut de lucru in alta parte si urmatorul pas e la avocat...
vazand ca e "groasa" treaba se poarta ca un mielusel...imi e deja scarba de dansul (nu mila)
seara nu mai intru ca incerc sa stau mai mult cu juniorul(ca el mai pricepe cate ceva)...ma culc cu el, il pupacesc mereu...
Ne-a innebunit o saptamana la cap si baiatul a vut o durere de cap dubioasa...fara febra , cu o temp de 35??...o innebunisem pe pediatra
va pupacesc pe toate...am citit in fuga cate ceva despre voi
Danangie felicitari!
Stefi nu te lasa mai scriene
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
katiapam spune:
Roxali-scumpa mea,uneori viata asta ne face induram multe si nemeritate
lupti si lupti si iar incerci sa lupti pt o stare mai buna,pt fericire si din pacate dam mereu de hopuri
imi pare rau pt problemele voastre,ma gindesc ca sint perioade cind ies la iveala mai bine alteori mai putin dar din pacate suferi pt ele
ai plecat sa-ti urmezi dragostea si pt dragoste ai si facut 2 copii sa-i cresti in liniste si sa le oferi tot ce e mai bun
nu merita sa suferiti nici tu nici ei,nu aveti dreptul la asta
poate trebuie scuturat bine si el sa vada adevarata valoare a familiei
tare mi-ar placea sa gasesc cuvintele potrivite,sa-ti alin putin gindurile
ei daca ne deschidem sufletele cu tot ce avem cred ca am fi si mai unite
te imbratisez cu drag si m-am gindit la tine zilele astea
mai revin eu,ai grija de tine si de copilasii tai si de mama ta care e o scumpa ca se dedica pt voi si cred ca sufera si ea enorm sa te vada asa si pt o mama nimic nu e mai rau decit sa-si vada copilul suferind
fa ce iti sta in putinta si in putere sa fie bine pt voi,pt copilasi
te pup
Mami de Giulia -20/06/07
slimatei spune:
ioana de sigur putem face schimb de opinii.. pentru asta ne adunam aici...cred...
tu esti optimista de felul tau si te admir...iti multumesc ca ne esti mereu alaturi 
atingi mereu buba unde doare... nimeresti mereu in plin... dar strada cu soare care straluceste nu prea ma mai convince acum..
simt ca am nevoie de ceva mai puternic de data asta...
ali sper in primul rand sa te calmezi si sa-ti gasesti ideile clare in ceea ce vei decide
orice ar fi ...as vrea sa am puterea sa te sustin moral
asa din afara ..din putinul care-l pot intelege..sper sa fie si de data asta ceva peste care puteti trece..si sper sa ai puterea sa o faci daca va fi nevoie..poate aveti nevoie de o pauza sau o vacanta ..sper din tot sufletul sa va regasiti si sa schimbati nemultumirile in convinceri 
ce e mai frumos ca sa-ti regasesti dragostea si puterea flacarei..sper sa aveti curajul si puterea sa o luati usor cu pasi chiar si mici dar siguri de la inceput..
multa sanatate puiului..cred ca simte si el ca ceva nu e in regula...
dana (danangie) felicitari din toata inima!
andreea multa sanatate, rabdare si putere iti doresc..sper sa treceti cu bine peste
La multia ani fericiti! cu intarziere
...copilasilor care n-am reusit sa le urez la timp 

IULIA(ELA_SILVIA)
SEBASTIAN(CAMICREATA)
SONIA(ROXALI)
in speranta ca nu v-am plictisit chiar asa tare cu confuziile mele...
va urez o seara placuta si o cea mai frumoasa duminica din viata voastra
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun