Mamici si Gravidute ITALIA *61*
Raspunsuri - Pagina 14
bionda spune:
Heloo gagici! Ce frumos e la noi
am iesit la plimbarica cu o verisoara si mama ei care tocmai ce a venit aici sa munceasca dar din pacate nu prea se gaseste de lucru
In rest e totul ca de obicei,aceeasi rutina,curat ,spalat,stat cu copilul.Cu sotul nustiu cum ramane,eu sper ca o sa se rezove pt ca nu amde gand sa maintorc in tara prea curand.
O zi minuntava doresc!!
Berarpiri spune:
katia-mersi pt. adresa!Cred ca pana la urma raman la elefantzel,maine dim . mergem in piatza,si sper sa cumpar toate cele necesare...asa o sa fac cu calm fiocco,ca mai e mult pana in ianuarie.
neliacris-da,pt. Ambra am descarcat modelul de pe net,si l-am cusut eu.De fapt tot l-am facut cu mana mea.E o amintire frumoasa,acum cand l-am vazut,dupa 2 ani mi-a parut f. bine ca l-am facut eu,si nu l-am cumparat.
Parca m-am obisnuit si eu cu numele Giorgio,desi la maj. persoanelor pe care le cunoastem nu le place.Dar important e ca ne place noua (parintilor),pt. ca parerile celor din jur sunt impartite,n-o sa putem niciodata sa-i multumim pe toti.
bionda-si aici a fost frumoasa vremea...
Sper sa-si gaseasca sotul tau de lucru...si noi suntem in aceeasi situatie,adica acum nu mai are sotiorul somaj,si daca nu-i pica lucrari,banii nu vin de nicaieri.Incerc sa nu ma stresesz,si sa-l linistesc si pe el,cat pot.Daca ne stresam e si mai rau,si ajungem sa ne certam din orice.Si tot nu se schimba situatia...
Noi am avut iar nopti nedormite,Ambra e racita de sambata seara...pe cand apuc sa dorm o noapte,doua iar apare ceva.De maine nu mai iau med. pt. contractii,sper sa fie bine...
Noapte buna!!!
andreea
,
Ambra si
28+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
bionda spune:
Neata! Eu tot cumoralul la paméant
azi cred ca este ultima zi de munca a sotului
nu stiu ce o sa facem
in Rom e saracie,v-am mai zis ca nu vreau sa ma intorc,aici daca o sa isi gaseasca cv dar o sa fie platit prost degeaba ca nu vreau sa stam aici doar pt trai eu vreau sa fac casa aia odata

Bebe iar a racit ma imbrac acm sa merg sa ii i-au cv pt raceala.
katiapam spune:
Hi
haideti sa mai animam subiectul ca de nu se pierde pe traseu
nu prea mai scrie nimeni pe aici
chiar ca a devenit plictisitor subiectul de nu mai da nimeni pe aici
Bionda-te imbratisez si sper sa se rezolve toate problemele
cred ca esti la pamint cu moralul,e grea situatia
doamne ajuta sa gaseasca ceva de munca sotul tau
cred ca e disperat si el
incearca sa-l sustii si cit poti,nu-l stresa mai tare si fii alaturi de el,incearca sa-l incurajezi si pe cit poti fii mai tare si dai putin optimism
asa se simte si el mai increzator
Andreea-ce frumos se schimba semnatura ta
abia astept sa-l cunosc pe Giorgio
cum te mai simti? Ambra cum mai e?
referitor la nume important e sa va placa voua si nu e un nume urit deloc,in rom e George asa ca nu are de ce sa-l strige careva Gheorghe sau mai stiu eu ce derivate....
in rest la noi toate bune,noutati zero
Giulia tot cu hello kitty e prinsa cind incepe melodia deja fredoneaza si ea
i-am luat cizmulite noi in prima zi a dormit cu ele in brate ![]()
ce figura sint cind au ceva nou ![]()
mai trec eu pe aici,sper sa mai dati de veste si voi
va pup
Mami de Giulia -20/06/07
chiccutza spune:

am venit si eu cu putina animatie,dupa o luna de pauza de scris
.ma scuzati dar nu prea am fost in vena de scris.
-eu am gasit de munca 3 sapt la Oviesse si am terminat lunea trecuta.(a'propos sunt hainutze super pentru copii la preturi rezonabile
)
-mi-am cumparat masina de spalat dupa ce "batrana" mi-a facut un fum in baie
(sa ma laud si eu,deh!)
-ne luptam din rasputeri cu tabla inmultirii(deocamdata am iesit cam invinsi
)
-fiu'meu are 3 fidanzate("de ce mami 3?" raspuns:"pai daca sunt multe fete si imi plac toate
)
-peste 1 sapt. e ziua lui fi-mea si nu siu ce cadou sa-i cumpar(vrea nintendo ds=139 de euro=tabla inmultirii invatata in clasa a 8-a daca ii cumpar acum
,asa ca ma mai gandesc)
-azi fac o piftie,ca am luat niste"ghete" de porc si vreau sa vad daca iese asa ca la noi,fara gelatina
va salut fetelor si numai de bine
p.s.:mama ce telegrama am scris!!!
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
katiapam spune:
daca tot sint pe faza raspund
Chiccutza-bine ai revenit
bafta sa gasesti cadoul potrivit
gagicar mare fiul tau
cum de numai 3 sapt ai lucrat?
pune la fiert f incet zampele si asa ies limpezi
se fac si fara gelatina
succes!
te dadeam la disparuti si pe tine
Doris-ce mai faci? cum e cu sarcina? imediat nasti si nu mai stim nimic de tine
Analessya-tu cum te mai simti?
poftiti la animat ![]()
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
Bionda-sanatate lui Albert
sa treaca repede raceala
Chiccutza-sa ai noroc de masina
eu am schimbat una noua cum a iesit din garantie si a doua deja o data a venit de a reparat-o
e drept ca deja are vreo 4 ani dar s-a stricat dupa primii 2 ca de obicei cind e gata garantia si mai gasesc motive ca pe linga reparatie care bine nu se plateste ca e inca in garantie dar tehicul trebuie platit pt deplasare 
deci gratis tot nu iasa cu tot cu garantii
deja m-am invatat pe aici ca orice se ajunge la plata cit o fi de nimic sau aiurea dar se gasesc de facut plati pt orice e posibil
in rest nimic inca astept jobul si smartul ![]()
Andreea-m-ai intrebat de munca am mai trimis iar cv mai intreb da....inca niente
sper sa iasa ceva pina la urma
Mami de Giulia -20/06/07
chiccutza spune:
am avut contratto di sostituzione pe 3 sapt la Oviesse si apoi trebuia sa incep un altul la Coop,dar nu mi-a convenit orarul,ca nu avea cine sa-i puna la pulmino pe pitici.asa ca am refuzat.![]()

am iesit la animat![]()
POZE
chiccutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam Chiccutza-sa ai noroc de masina eu am schimbat una noua cum a iesit din garantie si a doua deja o data a venit de a reparat-o e drept ca deja are vreo 4 ani dar s-a stricat dupa primii 2 ca de obicei cind e gata garantia si mai gasesc motive ca pe linga reparatie care bine nu se plateste ca e inca in garantie dar tehicul trebuie platit pt deplasare ![]() Mami de Giulia -20/06/07 |
atunci eu am avut noroc cu a mea ca a mers aproape 7 ani,fara nici o reparatie.si daca nu ma inversunam eu sa bag o plapuma mai mergea ceva
ai cautat job si pe net?pe mine de acolo m-au chemat.

POZE
katiapam spune:
Chiccutza-atunci ai fost norocoasa
am trimis cv la oferte de lavoro unde vad anunturi pt zona mea la agentiile pe net
speriamo bene,inca nu m-a contactat nimeni dar abia de o sapt am inceput sa trimit unde cred ca m-as putea incadra
acum ramine de vazut daca ma cheama la colloqio si sa vad ce si cum...deocamdata ma inscriu candidat la oferte ![]()
Mami de Giulia -20/06/07