Mamici si Gravidute ITALIA *61*
Raspunsuri - Pagina 13
katiapam spune:
neata! ![]()
va ofer [cafe] calda si buna
ieri am plimbat pitica a piedi o gramada si i-am luat un catel cu baterii, mic cu lumini si care se plimba si cinta si mai face cite un ham ![]()
ne pregatim de iesit la plimbare eu cu piti pina termina papi cu munca la amiaz tragem o tura de negozio
am vazut citeva lucruri frumoase acum sa vad acolo daca imi plac ;)
va doresc un week fain!
Mami de Giulia-20/06/07

bionda spune:
Neata! Mersi fetelor pr raspunsuri
Albert e mic si de statura are 70 de cm si 8450
Eu mai am acum o problema,cd ma bucuram ca am inc sa cump mat de constructii na ca seful sotului l-a anuntat céanu mai are de lucru 

nu stim ac ce o sa facem,cred ca o sa apelam la rudele din Spania
Mai vb noi dr mai tarziu!![]()
Irina20 spune:
Salut fetelor! Ce mai faceti?
Bionda am vazut xa ai intrebat de inaltime si greutate la 10 lunite,problema e ca fiecare copil e unic in felul lui,eu cu baietelul meu tare mam necajit ,am aceleasi probleme ca si tine cu greutatea,sau zic cas probleme ca ele de fapt nus,eu comparam tot timpul cu alti copii si asta e total gresit,am inteles intrun final ca asa e el,atat ea dansul in greutate oricat ias da eu sa manance.Deci nu te consuma degeaba,va creste el.e cazul sati faci probleme doar daca are mult sub limita normala de greutate.
Am citit ca unele dintre voi aveti ceva probleme,speram sa treaca totul,si eu cand aveam probleme se rezolvau atunci cand ma asteptam mai putin.
Am promis ca pun poze,da nu mai reusesc![]()

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Berarpiri spune:
katia-plimbare placuta!si spor la cumparaturi!
Si noi cred ca mergem azi la cumparaturi,depinde la ce ora vine sotiorul de la munca.
Sa foloseasca sanatoasa catelusul,cred ca ii place mult...
Ely nu mai are internet,de aia nu a mai intrat.Stiu ca ati intrebat mai multe de ea,sunt bine si ea,si Denise.E mare printesa,creste bine...a inceput cu diversificarea,si ii place tot ce-i da nou sa pape.Va saluta si va pupa pe toate!
irina-bine v-ati intors!V-a placut in tara?Cum s-a comportat Fabi?
andreea
,
Ambra si
26+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Bionda-eu cred ca e bine cit are la 10 luni
vezi ca si la noi cam la fel a fost
poate mai recuperati pina la vizita de un an
te streseaza pediatrul/a
imi pare rau pt locul de munca
doamne ajuta sa fie bine si sa gaseasca repede ceva,sa incerce sa intrebe din timp ca e groaznic dupa ce ca lucreaza numai sotii sa se mai trezeasca si fara munca....
Andreea-am dat o tura la plimbarica,azi e mai frumos afara
am gasit o pereche de cizmulite scurte pina mai sus de glezna,de fapt asa si vroiam sa-mi iau si am mai gasit sosete la set de 10 perechi pt mine si piti
cam atit am luat,mai spre seara iesim la cumparaturi cu sotul
dupa ce-si fac somnicul de amiaz ![]()
salut-o pe Ely si spune-i ca ne lipseste mult
cind isi pune net o asteptam in forte ![]()
Irina-cind ai timp asteptam si pozicile ![]()
Mami de Giulia-20/06/07

neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica2008 buna fetelor ![]() BIONDA imi pare rau ca sunteti gripati.insanatosire grabnica ![]() ROXALIimi pare rau ca ai probleme,stai linistita ca se rezolva ![]() noi trebuie sa mergem la pediatra pe 4 noiembrie cand DENIS are 4 luni fara 4 zile,cand am fost ultima oara avea 2 luni jumatate si avea 65 de cm si 6.500.acuma are 68 de cm iar kg nu stiu ca nu am c antar acasa fetelor eu ma mut la mare la CATOLICA ca a primit sotul o oferta de munca buna,sunt bucuroasa ca o sa steu cu DENIS la vara numai pe plaja monica mamica fericita de denis stefan http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/ |
Buna fete,am mai intrat si eu un pic,va salut pe toate,si uite ca ma uitam la pozele cu bebe cand..HOP...vad o suzzeta cum ave afiumeo acum 2 sapt,na...ca am scoso din uz,nu sa miorlait deloc,plans,deloc...asa copil sa tot ai...dar moni iti spun sincer cum se facuse suzeta aia...mama mama...lipea si alta ba,prindea scame,si cand puneai gura e ea avea un miros...cauciu gol....ma bucur ca am scapat de ea..
de
Christian Ionut
Irina20 spune:
Neatza 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Berarpiri spune:
Ciao,fetelor!
Nu stiti nici una o adresa de pe care pot descarca gratis goblen?Vreau sa-i fac eu fiocco la Giorgio.Asa e corect,ca si la Ambra i l-am facut.Am cautat aseara ,dar singurul pe care l-am gasit dragutz,e cu un elefantzel.O sa ma mai uit,si daca nu mai gasesc nimic,il fac pe ala.
katia-ce-ati facut ieri?Ati iesit?Aici a fost frumos afara...
Ai inceput sa-ti cauti de lucru?Giulia ce mai face?
Gravidutelor cum de nu mai dati pe-aici?

pe toate!!!
andreea
,
Ambra si
28+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
hi girls!
Andreea-uite ceva modele de www.merlettiefilati.it/default.asp?idSettore=73&idPagina=80&idCategoria=60&what=Category" target="_blank">fiocco
daca mai gasesc ceva iti pun linkul
a dopo
ca acum sint pe fuga
Mami de Giulia-20/06/07

neliaCris spune:
super frumoase modelele.Andreea,tu ti-ai facut singura modelul?pt ambra?eu l-am primit de la nasica,avea niste papucasi frumosi albastri,Giorgio e un nume fr fain,ma bucur ca l-ai ales pana la urma.
Si vroiam sa o felicit pe danaangie,pentru bebelasul Mattia Gabrielle daca nu ma insel,multa sanatate si implinire va doresc,o viata frumoasa in 4
Pup fetele,astept si eu poze noic cu Fabi![]()
de
Christian Ionut