Mamici si Gravidute ITALIA *61*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

La noi e f. urat afara,Ambra e prost dispusa,nu ma lasa sa ma misc de langa ea.Si acum scriu cu ea in brate...

katia-ma bucur ca ai facut calc. si esti pe-aici...Din februarie mi-o iau la scuola materna,ca mai repede nu aveau cum,si asa o sa fie umpic ca mica.Tre' sa ma duc sa vorbesc in ianuarie cu maicutele (e privat-200 euro/luna),sper ca nu se vor razgandi.

gianina,monica-ma bucur ca ati avut nastere usoara!Inseamna ca nu va ganditi cu groaza sa faceti inca un bb...

roxali-sper sa treaca perioada asta pt. voi...e ceva normal,in toate familiile sunt bune si rele...important e sa stim sa trecem peste,mai ales ca sunt si copii la mijloc,si ei nu trebuie sa sufere...

andreea, Ambra si 26+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Andreea-si la noi tot timp urit e
Giulia mi-a adormit inainte de masa
o las sa-si faca somnicul si maninca ea dupa
si la noi functioneaza inca cu papa ca apoi primesti ceva bun
mereu are pregatit ceva ce-i place,are momente cind maninca f bine altele mai putin
si eu o sa incep sa vad de orar/pret la o gradi tot privata ca la stat abia in martie sint inscrierile si tot din sept incep si acolo mereu te resping....
pina una alta ma orientez da de reusesc sa o pot duce macar citeva ore dimineata si de gasesc de lucru sa ii fac orarul in functie de job
pina atunci mai stam acasa....ca si cresele costa destul de mult
a dopo,mai pove

Mami de Giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Helo gagici!Noi doar ce am scapat de gripa, toata familia

Haideti sa va zc desprenoi: am fost la controlul de rutina exact pe 21 cand amfacut zece lunite si nimic nou suntem ca de obicei in urma cu greutatea bsi inaltimea putinam inceput sa ii dau mai mult si mai gras un pic sa manance poate poate recuperam eu am slabit am 55 de kg mai am 3kg si gata dieta

As vrea sa incep sa fac scoala de soferi dar nu am cu cine sa il las pe bebe

Voi ce i-ati dat copiilor sa manace pe la zece luni?Si daca vreti sa-mi scrieti ca reper ce greutate si inaltime au avut bebeii vostrii la zece luni as fi recunoscatoare

Va pup revin mai tarziu!

Mergi la inceput

hi
Bionda-bine ai revenit
iti spun la Giulia cum era tabela la 10 luni dar putin difera intre fetite si baieti
8,500 kg si 74 cm si mi-a trecut la acrescimento-ritardo
in schimb la controlul de 1 an avea 9,200 kg si 78 cm si a fost bine nu a mai zis ca e in ritardo
la controlul de 2 ani 12 kg si 88 cm i a zis ca a crescut f bine
acum are vreo 15 kg
super ca ai mai slabit si tu,bafta in continuare!
si eu imi doresc sa mai slabesc putin,deocamdata ma simt bine asa daca as mai da ceva m-as simti super
Jasmine-o rugaminte pt Alina
doamne ajuta sa fie totul bine!

Mami de Giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

ne place si noua Hello kitty...cum aude melodia de la desene cum e un zambet toata!!!

Bionda: a mea la 7 luni are 8, 180 si 71cm....dar imi ia foarte putin in greutate in ultimele 2 luni!Cat cantareste Albert????
felicitari pt kg si tie!
Toata lumea e la slabit????...ne pregatim de Craciun?

Danangie felicitari pt bebe!!! Sa creasca mare, sanatos!!!

katia naspa cu caruciorul..si noi cand am venit l-am luat de la alta banda rulanta, separat de bagaje ca de....asa se face treaba prin aeroport!!!Bine ca va puteti lipsi de el!

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelor
BIONDA imi pare rau ca sunteti gripati.insanatosire grabnica
ROXALIimi pare rau ca ai probleme,stai linistita ca se rezolva
noi trebuie sa mergem la pediatra pe 4 noiembrie cand DENIS are 4 luni fara 4 zile,cand am fost ultima oara avea 2 luni jumatate si avea 65 de cm si 6.500.acuma are 68 de cm iar kg nu stiu ca nu am c antar acasa
fetelor eu ma mut la mare la CATOLICA ca a primit sotul o oferta de munca buna,sunt bucuroasa ca o sa steu cu DENIS la vara numai pe plaja

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Oauuu ce mare s-a facut Denis, asa mult a trecut????
E grasunel si tare lung...daca la 2 luni avea 6,500| si 65 cm!!!creste bine!
felicitari pt noua locatie...e tare bine la mare si noi stam aproape de ea!!!

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Monica-bafta pt noul proiect
sa mearga toate struna
e fain vara ca se distreaza piticii la mare
a mea azi am dus-o spre mare si se freca pe burta si ridea credea ca o duc la mare
Georgy-poate la vara te intilnesti cu Monica pe la mare
Bionda-stai linistita ca fiecare are ritmul lui
nu toti iua in greutate la fel
Albert cite kg are? stiu ca e stresant ca si pe mine ma batea la cap ca e slabuta si i-am repetat mereu ca sintem inalti si slabi si nu are la cine semana mai grasuta
acum parca s-a mai implinit,are falcute mai mari si pulpipe mai groase
azi mi-a dormit o jumate de ora inainte de prinz am fact o plimbare lunga si acum e rupta de obo s-a si cerut la nana singura
mai nou cind vrea sa doarme imi spune mami nana
deja a adormit de cind am inceput sa scriu
o las putin dar nu cred ca o las mult ca la noapte are chef de joaca
eu nu am pofta de mincare mai deloc.....nu stiu ce am...manic f putin si ma satur repede
Roxali-cind poti da-ne cite un semn cind te simti in stare
stiu ca daca nu stai bine cu moralul nu ai chef de forum
o imbratisare de la noi toate

Mami de Giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

La multi ani Sonia!!!Scuze pt. inatrziere.Sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa-i asculti pe parinti!

Bine ai venit pe lume Mattia Gabriel!!!Felicitari mamicutzo!Sa fiti sanatosi si sa te refaci repede Danangie!!!

bionda-asa zic si eu,sa nu te iei dupa cum cresc alti copii.Fiecare copil are ritmul sau de crestere,depinde de multe...Nu ai carnetul pediatric?Acolo e schema de crestere si la baietei,si la fetite.Ar fi bine sa faci scoala de soferi,e altfel cand poti sa mergi si sa vii fara sa depinzi de ,,sofer".

andreea, Ambra si 26+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput