Mamici si Gravidute ITALIA *61*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

geanina abia acum imi dau seama cat esti de procupata ..cu toate stirile astea
eu sincer sa spun nu am vazut telegiornalele..nu ma uit din motivele mele..dar numai ce am iesit in seara asta din casa sa-mi mai aerisesc si eu un pic creerii
am intalnit o gramada de persoane care sunt foarte preocupate.. recunosc ca m-au intimidat ..desi sunt si alte persoane care gandeau ca mine

totusi virusul exista si dupa cum se vede se extinde foarte repede si foarte violent..acum sunt cu televizorul deschis pe Tg4
sa nu mor nedocumentata..

brr..asta ne mai lipsea epidemia asta.. ca in rest aveam noi de toate

o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

ciao belle ragazeeeee

Ehhhiii tare dor imi e sa stau la o barfa mica cu voi si sa ma mai destind putin dar deh ba plodu ba treaba nu ma lasa.Noi suntem bine in renovari inca.Alex s-a adaptat ff bine.Vorbeste se joaca creshte :)

Roxali imi pare fff rau ca trebuie sa treci printr-o dezamagire de acest gen.Tu pari o persoana fff echilibrata ce nu ia decizii pripite.Iti doresc din suflet multa putere si intelepciune

slimatei toti avem nemultumiri...mai dese sau mai rare.Nu exista om perfect Damite cuplu perfect.Tu ca si mine ink stay acasa cu copilul..e ff greu si obositor.Nu te mai gandi cum era odata.Perioada asta se va termina mai devreme sau mai tarziu si cu siguranta vom tanji dupa ea.

Ar fi bine dak ne-am putea destainui mai mult aici dar totusi este un forum public si...in consecinta...poate citi oricine.

katia scz-ma ca nu am timp sa vb... tare dor imi e de tine Ma bucur mult ca ai gasit cresa sigur o s agaseshti si un locshor de munca.Daca cashtigi la lotto plsssssssssss nu ma uita da si mie de un mic :)

Va pup fetele poate mai reushesc sa intru maine

p.s Berarpiri felicitari ptr baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata

snowbunny
te asteptam atunci la o barfa mica

va invit la capitolul urmator

Mergi la inceput