Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)
Raspunsuri - Pagina 8
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Dau si eu www.bucataras.ro/retete/2025/tort_de_ciocolata_umplut_cu_menta.html#com7649" target="_blank">tort de ziua lu' tati de Alessia. www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
multumim!
ellis spune:
VICTO - imi pare rau...ce sa zic...nici Alessiei nu ii trec mucii...si sunt multi...nu stiu ce raceala a fost asta...e a 4-a zi de panadol/nurofen, nici ea nu mananca, incearca sa tuseasca sa rupa din gat...e rau...bea doar laptele dimi si seara, la pranz masa incepe cu NU NU, aseara am avut noroc cu verisoara, care ii tot spunea TE ROG< ALESSIA< PAPA! si ea deschidea gura...si eu m-as fi dus azi cu ea, dar nu e dr noastra si nu ma duc sa ma dea aia peste cap; nici maine nu cred ca o duc la gradi; are deja 4 zile de cand nu a iesit afara...
macar ea nu face febra, ca Stefanut...
eu am inceput sa ii dau vitamine pt pofta de mancare...cateva zile, pana isi revine...ca pare slaba rau acum, plus ca e cam alba la fatza...ce sa zic, ca si un om care se simte rau...
abramburika spune:
| citat din mesajul lui ellis nici maine nu cred ca o duc la gradi; are deja 4 zile de cand nu a iesit afara... macar ea nu face febra, |
ellis - scuza-ma ca ma bag, imi dau si eu cu parerea si fara nici o urma de rautate: de ce nu o scoti din casa? Daca nu face febra, are doar muci, de ce sa nu iasa afara. Nu zic sa o duci la gradinita, parc, in comnunitate, in fine, dar asa o gura de aer eu cred ca i-ar face bine. De aia si aspectul palid, mai ales ca e obisnuita sa iasa zilnic. Eu nu o scot pe S. daca are febra, ploua, ninge sau e ceata. Sper sa nu te superi ca mi-am dat cu parerea.
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
ellis - scuza-ma ca ma bag, imi dau si eu cu parerea si fara nici o urma de rautate: de ce nu o scoti din casa? Daca nu face febra, are doar muci, de ce sa nu iasa afara. Nu zic sa o duci la gradinita, parc, in comnunitate, in fine, dar asa o gura de aer eu cred ca i-ar face bine. De aia si aspectul palid, mai ales ca e obisnuita sa iasa zilnic. Eu nu o scot pe S. daca are febra, ploua, ninge sau e ceata. Sper sa nu te superi ca mi-am dat cu parerea. |
in primele doua zile nu am scos-o din casa pentru ca erau mucii continuu pe fatza ei, iar cand am venit dupa amiaza de la gradi si am ramas in parc, continuu era cu mucii in gura, sau tusea ca se ineca cu ei; apoi a fost si vant...iar ieri a plouat toata ziua..si azi...asa ca nu cred ca era de scos afara..
adinag spune:
ulta sanatatecopilasilor bolnaviori! Asa e cu toamna si intratul in colectivitate :(
Ellis, si aici mi s-a recomandat sa iasa copii afara, atata timp cat nu au febra mare. Cica trece mai repede raceala daca sunt scosi regulat la aer decat daca sunt tinuti in casa.
Apoi, mie pediatra mi-a explicat asa: panadol doar in caz de dureri si/sau febra. Daca este o raceala puternica pot sa-i dau insa nurofen,care ajuta si impotriva infectiei, in comparatie cu panadolul, care n-o face. A zis ca fara dureri/febra degeaba ii incarc organismul cu panadol. Iar la raceala puternica (altfel tot sa nu-i dau), nurofen de 3 ori pe zi vreo 4-5 zile.
Asta zice pediatra noastra, de fapt aia veche de la Viena tot asa zicea.
Oricum, multa sanatate, vor trece si mucii astia.
Jasmina nu e mai niciodata racita, este foarte rezistenta. Insa la 2 ani, cand a inceput ea gradinita, a fost racita cam jumate de an, innebunisem
Trecea dintr-o bronsita in alta. Dar am scapat, si de atunci iar nu mai are nimic, rar sa-i curga usor de tot nasul. S-o tina tot asa!
ellis spune:
| citat din mesajul lui abramburika Aaa, asa da, daca a plouat ... scuze. |
nicio pb, si ieri ne propusesem sa iesim dupa amiaza un pic, dar nu s-a putut, poate azi dupa amiaza, ca vad ca e doar innorat...
popbianca spune:
bunaaa!
am fost vineri la dr...totul e ok...bate inimioaraaaa...am primit si prima poza!mai mergem la ctrl peste 2 saptamani...tre sa continui tratamnetul....
la 3 mergem la botezul unei finute...(nu noi botezem)dar i-am cununat pe parinti...
roxxy....draga....cu bb asa de mic , cu raceala...nasol...DD ajuta sa treaca repede si cat mai usor peste asta...sa va regasiti in timp si spatiu...stiu despre ce vb in leg cu Matei..si eu de cand cu "celula",il solicit mai mult pe sotul sa ma ajute cu Ana ... astfel incat acum am ajuns ca nici nu ma lasa sa-i dau eu sa manance si incepe sa-l strige"taaata, tatiii"...mamaaaa ,e destul de greu pt. mine...!multumesc de urari! dd ajuta pe toata lumea!
ellis..imi pare tarea rau ca cum pe cand se obisnuise mititica...cu raceala asta se da totul peste cap din nou!sanatate multa!La multi ani sotului tau....felicitari pt. dieta!
eladea..merci de intrebare ....sunt cu stari de greata! nu sa vomit ci atat cat sa ma simt ca naiba!
ancadragoman...fff faine pozele ..dar auzi...voi in calitate de nasi de ce nu tineti si lumanarile?
bb..ma bucur ca s-a rezolvat situatia cu mobila! am rezolvat si cu celalta problema , merci....pai nici Yasmi nu si-a revenit inca? saracuta...multa sanatate si ei!cate kg....wow..pai Ana mea e mult in urma ...saraca..cu doar 10,600...
victo....pai inca nu i-a trecut puiutului....sanatate si lui!nu dispera...!
salutare abramburika!
geoionita...salutareee....aaaa m-am mai linistit....deci a ta are 11 kg....pai o sa incerc sa o mai indop pe Ana mea!
multi pt. Bia care e o frumusicaaa!
vasari ....ce gradinita mistho....bine ca ii place si Mariei!
am plecat la ferchezuit!
duminica placuta!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Victo spune:
Bianca, felicitari pt bb mic si cuminte!
Adina, se pare ca si Stefan urmeaza modelul Jasminei
ieri a fost fff apatic, nu l-am vazut veci asa. astazi si mai si..de cd am venit de la spital (care e plin de copii) nu a vrut nimic decat sa stea in brate la tati si sa faca nani.
Voi ati facut inhalatii cu aerosoli? mie mi-a prescis drul flixotide, ser fiz. si bicarbonat. sa inteleg ca toate odata? si a uitat sa imi spuna cate minute..iar eu am uitat sa intreb.
ellis, dc mucii curg, eu zic sa fii f fericita! Noi n-am avut pb la racelile anterioare, cd au curs mucii. acum la ultima si la asta, nu au curs mucii, si am ajuns la antibiotic. Acum luam augmentin. amigdalele sunt inflamate, faringele plus secretiile astea urate care raman in gat.plus febra..plus apatia si lipsa poftei de mancare.
mi-e si groaza sa ii dau medic. cd vad ca nu mananca. voi cum faceti/ati facut? dr a zis sa nu insist cu mancarea, sa ii dau cat mai usor..dar el refuza orice...
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
vali_delide spune:
Salutare!
Ne alaturam si noi celorlalti bolnaviori. Dupa 10 zile de muci, 2 zile de febra si urlete, am ajuns la urgente azi-noapte. Diagnosticul: rinofaringita si otita medie acuta. Asa ca suntem pe antibiotic, fara gradi saptamana asta, cu griji multe,pt. ca trebuie sa ne apucam de impachetat, sa ne mutam si printre toate astea mai am de mers si la munca...Sanatosi sa fim...
Asa ca sa nu ne dati disparute, dar mi-am mutat si biroul si nu prea intru de acasa pe net,din lipsa de timp...
Va pup, sanatate multa tuturor,cand ma linistesc (cand o fi asta?!)sper sa pot sta mai mult cu voi.