Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
Roxxy,multa putere si rabdare.
Si mai presus de toate,multa sanatate! 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
Helau! 
Dati si voi o cafea? ![]()
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Roxxy80 spune:
Neata! Dau eu o cafea mare, fierbinte si aromata
.
Fie-mea a dormit ieri bustean si azi-noapte bineinteles ca nu avea chef de somn. Si uite asa imi pica mie ochii in gura azi si mai am si musafiri. Vine socrela sa o vada pt prima data pe Maria.
Am jurat ca diseara de la 7 la 10 nu o mai las sa doarma
.
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
Victo spune:
Roxxy, nu fi rea cu fata! :) oricum, de vrei de nu vrei, ea tot se culca..iar 3 ore..cam greu s-o tii treaza la varsta asta!
imi pare rau ca ati fost raciti in ansamblu, si te cred ca ti-a fost f f greu.
in curand o sa se puna lucrurile in ordine, Matei va veni la sentimente mai bune si totul va fi minunat!
despre noi n-am vesti bune. azi-dim era febril copilul nostru. cat am reusit eu sa ii tin term inregistrasem un 38,3. :( a baut multa apa, el care de-abia lincaie cate 50 ml..si l-am tinut cu noi in pat sa faca nani. a fost f dragut.
asta e chiar aiurea, pana acum nu avea febra..acum la pranz iar era f fierbinte, n-a mancat decat cu chiu cu vai un pic de supa. s-a suparat ca i-am pus sosete ude in picioare :(:( urat.
Fetelor, ieri mi-a explicat si mie o farmacista, ca i-am descris un pic starea lui S, ca eurespalul nu se admin decat cu cel putin 2 ore inainte de culcare, pt ca declanseaza excpectoratia. de aia tusea copilul meu noaptea si eu nu imi explicam. uitandu=ma cu atentie pe prospectul de la capsulele alea cu uleiuri scrie si acolo ca dc are tuse expectoranta, nu se pun. Deci is buna de 

Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
Buna!
Multumesc pt urarile de ziua sotului! va pup! suntem in plina sarbatorire! deja au plecat un rand...la ora 17 vin altii![]()
VINE, VINE TORTUL!
ellis spune:
MIHA - cred ca am votat si eu...adica am apasat pe furculite, e ok?
ALINA - ma bucur tare ca esti tu linistita si impacata!
PETRO - nu v-ati scos niciuna din lista, au tot fost probleme cu YM toata vara, si mie mi-au disparut/reaparut contacte aiurea...
ROXXY - te pup, stii ca sunt alaturi de tine si te sustin, sa fii puternica, tu stii sigur ce e bine pentru copiii tai , ii iubesti, arata-le asta si linisteste-te!

VICTO - am intrat si noi in club...adica A nu mai mananca...zice NU...si daca nu-s atenta imi zboara lingurita din mana, castronul...de unde ea manca singura singurica, acum nici nu pune mana...nasol rau..un pic de burtica avea si s-a ddus in doua zile...
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo Roxxy, nu fi rea cu fata! :) oricum, de vrei de nu vrei, ea tot se culca..iar 3 ore..cam greu s-o tii treaza la varsta asta! imi pare rau ca ati fost raciti in ansamblu, si te cred ca ti-a fost f f greu. in curand o sa se puna lucrurile in ordine, Matei va veni la sentimente mai bune si totul va fi minunat!despre noi n-am vesti bune. azi-dim era febril copilul nostru. cat am reusit eu sa ii tin term inregistrasem un 38,3. :( a baut multa apa, el care de-abia lincaie cate 50 ml..si l-am tinut cu noi in pat sa faca nani. a fost f dragut. asta e chiar aiurea, pana acum nu avea febra..acum la pranz iar era f fierbinte, n-a mancat decat cu chiu cu vai un pic de supa. s-a suparat ca i-am pus sosete ude in picioare :(:( urat. Fetelor, ieri mi-a explicat si mie o farmacista, ca i-am descris un pic starea lui S, ca eurespalul nu se admin decat cu cel putin 2 ore inainte de culcare, pt ca declanseaza excpectoratia. de aia tusea copilul meu noaptea si eu nu imi explicam. uitandu=ma cu atentie pe prospectul de la capsulele alea cu uleiuri scrie si acolo ca dc are tuse expectoranta, nu se pun. Deci is buna de ![]() ![]() Paula si Stefan (30 oct. 2007) |
Paula mie pediatru mi-a dat o schema ce a functionat extrem de bine, poate te ajuta :
Dimineata si la pranz, pana in 16.00 Eurespal sau Prospan si seara inainte de culcare Paxeladine chiar daca tusea este expectoranta deoarece calmeaza.Paxeladine este specific pe tuse seaca, iritativa dar merge dat asa ca sa nu se mai scoale copilul. La fel merge Ketof seara. Are acelasi efect.
Multa sanatate!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
Victo spune:
lala, multumesc frumos. astazi i-am dat eurespal doar dimineata, iar acum doarme de 2 ore si nu a tusit nici macar o data. ii mai dau cd se trezeste si cam atat pe ziua de azi.
mariussimiuc spune:
Dau si eu www.bucataras.ro/retete/2025/tort_de_ciocolata_umplut_cu_menta.html#com7649" target="_blank">tort de ziua lu' tati de Alessia. ![]()
www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot

Victo spune:
ellis, nu stiu cum a fost la voi, dar pe mine m-a terminat azi Stefan. maine dim ne infiintam la spital si ii dau orice zic aia, nu mai pot. si mama lu antibiotic.
l-am culcat deja, la 8 si ceva, cu burta goala, dupa ce pe la 5 a mancat un iaurt si 1 biscuite. i-am pus un supoz cu novocalmin..si sper sa nu fie prea fierbinte la noapte, sa astepte dimineata.