Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna si de la noi !

Ellis, la multi ani sotului !! Pupici Alessiei sa ii treaca repede!
Lavi, mi se pare tare draguta mobila, sa o foloseasca Iasmi cu placere !
Adina, ce vremuri incep la voi odata cu scoala ! :)) Mi se pare si frumos, dar si greu...
Uau, Pentro, bine ai revenit !! Din ce povesteti, mai degraba le-ai sters tu pe fete decat ele pe tine... :)) Glumesc, dar practic asa e... Tu nu vezi daca cineva te scoate din lista de ym. :)
Am admirat-o si pe noi pe Silviuta cu pelerina de ploaie si cizmulite ! Ati mai avut ocazia sa le folositi?

Noi azi am fost la a doua zi de gradi. Cea de ieri a fost tare grea, iar eu am avut de rezolvat urgent niste probleme, asa ca nici pe internet nu m-am uitat cum e. Am tot alergat pe la banci... :(( Iar cand am ajuns am aflat ca plansese destul de des, cate putin ce-i drept, dar plansese. O lasasem aproape 3 ore, timp in care a stat numai la educatoare in brate. Doar in curte se jucase fara probleme... Azi a fost excelent, nu a mai plans decat f putin cand am lasat-o, cand i-am zis pa, dar s-a linistit imediat, iar pe camere am vazut-o vesela si jucandu-se cu ceilalti copii. Azi am ajuns prea devreme, dar parca nu am putut sa mai stau... m-a intampinat fara griji si vesela. Sa vedem cum va fi saptamana viitoare... S-a atasat de educatoare si a inceput sa-i placa si pe noii colegi. A fost greu si pentru ca sunt 4 noi copii in grupa, toti au plans ieri, prima zi. Of, sper sa fie mai bine. Ar fi fost asa fain sa fi mers cu un prieten la gradi... pacat ca Ionut nu merge inca.
Cu toate ca a fost mai greu acum, m-am simtit mult mai ok vazand ca educatoarele imi spun adevarul, am putut comunica bine si e transparenta mare. Iar directoarea de la NIcholas imi place din ce in ce mai mult ! Asta e numai de bine. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

alina - merci. Si bafta cu acomodarea Mariei la gradi.

Sincer, nu stiu ce fenomene paranormale s-au intamplat cu lista de mess. Eu pe fetele mentionate nu le-am sters (am sters altele, ce-i drept ), dar nu le mai aveam in lista. Daca le-as fi sters, nu mai intrebam de ele . Si am dedus ca ele au facut-o ... nu stiu daca e posibil. Si mai stiu ca mi s-a mai intamplat cu o nepoata ... sa-mi dispara din lista (si aici chiar nu aveam motiv sa o sterg eu). In fine, nu vreau sa revin cu polemicile mele. S-a rezolvat.

adra - cum se mai simte Eva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

alina - scuze, acum am recitit si vazut intrebarea cu cizmulitele. Nu a mai plouat de-atunci ... dar s-au anuntat zilele urmatoare ploi. Deci, nu am mai probat cizmulitele. Plus ca si Silvia nu s-a simtit tocmai bine. Mai avem ocazii. I-a placut mult Silviei sa topaie prin balti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare! In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca nu am reusit sa mai scriu nimic pe aici si stiu ca au fost cateva fete care au intrebat de noi. Am trecut printr-o perioada grea, dar incep sa-mi revin si sa simt si eu ca traiesc.

Joia trecuta am ajuns la spital si mi s-a pus diagnosticul de mastita. Am trecut prin niste dureri cumplite, prin febra 40 care m-a pus la pat, printr-o stare de rau pe care nu am cunoscut-o niciodata in 29 de ani. Am fost trecuta pe medicamentatie si mi s-a interzis sa alaptez vreo 2 zile. Ma mulgeam la 2 ore si de la cantitatea imensa de 30 de ml scoasa din ambii sani am ajuns dupa 2 zile la vreo 10 ml (cu mare greutate). Dupa 2 zile Maria a refuzat total sanul, eu am cedat psihic. Intre timp am si racit si au racit si copilasii mei. Si uite asa am tinut-o cu plansete, dureri cumplite, muci peste muci la ambii copilasi, spaima imensa cand ma gandeam ca Maria la 20 de zile a racit etc....
Acum din pacate nu mai alaptez, Maria mananca enorm la biberon si doarme cate 3-4 ore. Mucusorii nu i-au trecut nici acum desi o aspir si ii tot pun ser si apa de mare. Matei este aproape vindecat.

ma intreba cineva cum e cu 2 copii. E f f frumos, dar tare greu (desi sotul meu este acasa si ma ajuta 100 la 100 cu Matei). Inca ma simt ravasita, dezorganizata, trebuie sa capat cumva un echilibru. Matei s-a racit f mult de mine, ma respinge destul de des si il cheama pe tati. De cand nu mai alaptez am inceput s apetrec si eu mai mult timp cu el si sper sa-i revina sentimentele bune fata de mami lui. Pe Maria o adora. De cate ori are ocazia o sufoca cu pupaturi. A inteles ca nu trebuie sa-i dea nimic sa pape sau sa bea, ca nu trebuie sa puna nimic la ea in patut. E f intelept.
Aseara a fost pt prima data de cand am nascut-o pe Maria cand Matei m-a strans in brate. Am fost in al 9-lea cer. Pur si simplu cerseam dupa un gest de dragoste din partea lui. Am respectat tot ce se zicea prin carti: cand alaptam vorbeam mereu cu el, il chemam langa mine sa desenam, sa ne uitam la desene etc. I-am spus non-stop ca-l iubesc, dar degeaba. El a vazut ca mami lui sta 80 la suta din timp cu bebe.
Sper sa-si revina si sa inteleaga ca-l iubesc ca pe ochii din cap.
In plus are deja 3 luni de cand face greva foamei (acum a ajuns sa traiasca mai mult cu lapte). Nu mai vrea sa doarma nici dupa-amiaza desi inainte doarmea si cate 3 ore.
cam asta despre noi... ma scuzati ca m-am intins atat dar trebuia sa ma descarc.

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Roxxy ..putere.... Dar deja Matei a facut primul pas catre tine.Vei vedea ca in curand asa i se va parea normal in casa, in formatie de 4 si nu 3. Te incurajez pentru ca si eu am suferit mult la inceput din caza ca Raul se departase de mine. Dar daca insisti cu pupici vei vedea ca totul va fi ok.
Sincer atunci cand am incheiat alaptatul a inceput sa vina si el tot mai des la mine si m-am simtit usurata ca am mai mult timp de el

Te pupam mamica curajoasa

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru incurajari .

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Roxxy ..putere.... Dar deja Matei a facut primul pas catre tine.Vei vedea ca in curand asa i se va parea normal in casa, in formatie de 4 si nu 3. Te incurajez pentru ca si eu am suferit mult la inceput din caza ca Raul se departase de mine. Dar daca insisti cu pupici vei vedea ca totul va fi ok.
Sincer atunci cand am incheiat alaptatul a inceput sa vina si el tot mai des la mine si m-am simtit usurata ca am mai mult timp de el

Te pupam mamica curajoasa

Poze pitici

Pretendenti pt

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Roxy, m-a impresionat foarte foarte tare ce ai scris, nu pot sa comentez nimic, am lacrimi in ochi. Imi pare rau ca ati trecut prin asta, acum va doresc multa sanatate, iar tie rabdare.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

oofff roxxy capul sus!!! vor urma perioade minunate!!ai 2 copii minunati si tu esti o mamica nemaipomenita!! sunt mai mult decat sigura ca totul va fi mai bine, mai grea a fost perioada de acomodare si prin ce ati trecut!! o pt tine pt ca o meriti mami!!
nici nu stiu cum sa exprim asa tare m a emotionat mesajul tau.....multa putere, trebuie sa te organizezi si atunci vei vedea ca v a fi mult mai usor!!! multi pupici si multa sanatate!!

alina, si noua ne placeeee tareeee mobilierul!!! si iasmi e foarte incantata de noul pat.....acum parca toate sunt la locul lor in casa....inclusiv noi..

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc ca-mi sunteti alaturi.
ma gandeam acum ca poate am gresit ca am scris aceste mesaj pt ca nu vreau absolut deloc sa descurajez fetele care vor bb2 sau care sunt deja gravi. Sunt si foarte multe momente minunate. E minunat cand Matei se apropie si sta cu obrazul lipit de al ei sau cand ea il linge pe fata (ea cauta biberonul ) iar el crede ca-l pupa Maria. Ma distrez copios cand Matei ii imita sunetele sau cand o trage de manute sau de picior sau cand ii toarna jumatate de tub de Bephanten pe picioruse si la pasarica.

Sunt fascinata cand ea se uita cu ochii mari la mine cand isi bea lapticul. De vreo 2 zile a inceput sa zambeasca si cand sta treaza. In plus isi ia tot felul de fete haioase si mirate. E tare dulce.

Acum am citit ceva din urma si am descoperit cu mare bucurie ca BIANCA este gravi. Felicitari, draga mea. iti doresc o sarcina super usoara dusa pana la 40 de saptamani si un bebelus la fel de cuminte, papacios, frumos si zambaret ca printesa mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Roxxy asa e... momentele pe care tu le-ai descris acum fac sa stearga orice moment greu si sa te faca sa te simti cel mai important om din lumea asta

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput