Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Ancuto, mama da ce serioasa erai tu acolo la biserica, prinsa de solemnitatea momentului, cred...
imi plac pozele cu Mariuca si mireasa, cum incearca ea sa imite pozitia miresei stand la poza...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Pai se cerea seriozitate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

cred, cred...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helouuu
BB incearca o imunizare puternica dupa ce termini cu medicatia...sau chiar si acum...ca medicamentele alea sigur iau slabit organismul

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
Nu stiu cat de tare v-a fost dor de noi si la cat de multe fete, da' am auzit strigarea lui bb (pacifica, ca de obicei). Si a adrei cu ceva timp in urma. Va multumesc ca v-ati mai gandit la noi.

Si eu te-am strigat! In particular...ai uitat,ha?

Bine-ai revenit!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Daca va place www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">painea mea impletita poate o apreciati cu un vot? Multumesc!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
Nu stiu cat de tare v-a fost dor de noi si la cat de multe fete, da' am auzit strigarea lui bb (pacifica, ca de obicei). Si a adrei cu ceva timp in urma. Va multumesc ca v-ati mai gandit la noi.

Si eu te-am strigat! In particular...ai uitat,ha?

Bine-ai revenit!

Stiu, stiu, n-am uitat. Merci .

Mergi la inceput

Citat:

Daca va place www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">painea mea impletita poate o apreciati cu un vot? Multumesc!

Votat! Bafta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Bine ati revenit, PETRO! pupici Silviutei!
VICTO - eu alternativ i-am dat mereu, asa mi-a zis dr...asa am facut; fiecare afecteaza cate ceva, na, ziceam sa nu fie mult panadol(stiam de o doza maxima/zi, 3* nu stiu cat...)...eu ii dau 3 zile la 6 ore, dar si noaptea...am zis ca azi-noapte chiar s-a vazut ca a luat nurofenul, ca a reusit sa doarma , piticuta;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Multumesc!
LA MULTI ANI sotului!!! Si petrecere frumoasa!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Votat! Bafta!

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salutam si noi toti copiii si mamicile!!!
PREZENT!Pentru strigarea catalogului!
De citit v-am mai citit dar de scris nu prea am mai avut timp...ba am fost plecati in concediu, ba plecati pe la bunici ca a fost vremea frumoasa si am zis sa o tin cat mai mult afara, si in ultima vreme am inceput sa imi caut un nou job si timpul a fost limitat...Cu criza asta, binenteles ca nu mi-am gasit nimic dar inca mai astept! Mai sper...

Eu stiu ca Eurespal se da cam 2 ml/kg, cum Bia mea are 11 kg ii dau cam 21 ml intr-o zi, cam 7 ml * 3 ori pe zi

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Am pus cateva poze, din ce aveam pe calculator acum...revenim cu unele mai noi, cat de curand!

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput