Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Pai se cerea seriozitate anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
cred, cred...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
Helouuu
BB incearca o imunizare puternica dupa ce termini cu medicatia...sau chiar si acum...ca medicamentele alea sigur iau slabit organismul 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Nu stiu cat de tare v-a fost dor de noi si la cat de multe fete, da' am auzit strigarea lui bb (pacifica, ca de obicei). Si a adrei cu ceva timp in urma. Va multumesc ca v-ati mai gandit la noi. |
Si eu te-am strigat! In particular...ai uitat,ha?
Bine-ai revenit!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
Daca va place www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">painea mea impletita poate o apreciati cu un vot?
Multumesc! 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

abramburika spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si eu te-am strigat! In particular...ai uitat,ha? Bine-ai revenit! ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Stiu, stiu, n-am uitat. Merci
.
abramburika spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Daca va place www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">painea mea impletita poate o apreciati cu un vot? ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Votat! Bafta!
abramburika spune:
| citat din mesajul lui ellis Bine ati revenit, PETRO! pupici Silviutei! VICTO - eu alternativ i-am dat mereu, asa mi-a zis dr...asa am facut; fiecare afecteaza cate ceva, na, ziceam sa nu fie mult panadol(stiam de o doza maxima/zi, 3* nu stiu cat...)...eu ii dau 3 zile la 6 ore, dar si noaptea...am zis ca azi-noapte chiar s-a vazut ca a luat nurofenul, ca a reusit sa doarma , piticuta; Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Multumesc!

LA MULTI ANI sotului!!! Si petrecere frumoasa!!
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui abramburika
Votat! Bafta! |
Multumesc!

geo_ionita spune:
Salutam si noi toti copiii si mamicile!!!
PREZENT!Pentru strigarea catalogului!
De citit v-am mai citit dar de scris nu prea am mai avut timp...ba am fost plecati in concediu, ba plecati pe la bunici ca a fost vremea frumoasa si am zis sa o tin cat mai mult afara, si in ultima vreme am inceput sa imi caut un nou job si timpul a fost limitat...Cu criza asta, binenteles ca nu mi-am gasit nimic dar inca mai astept! Mai sper...
Eu stiu ca Eurespal se da cam 2 ml/kg, cum Bia mea are 11 kg ii dau cam 21 ml intr-o zi, cam 7 ml * 3 ori pe zi
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
geo_ionita spune:
Am pus cateva poze, din ce aveam pe calculator acum...revenim cu unele mai noi, cat de curand!
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)