Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la multi ani alina !!! si multaaaaa sanatate mariei!!

offf doamne ca multi puiutzi bolnaviori sunt!!multa sanantate la toti!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Alina, draga mea, LA MULTI ANI CU MULTA, MULTA SANATATE , FERICIRE, IMPLINIRI SI NOROC! SA FII IUBITA SI SA AI PARTE DE O VIATA MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

ALINA( Vasari) iti doresc multa sanatate, putere si un sincer "LA MULTI ANI!"
sanatate si mamarutzei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La multi ani, din tot sufetul iti doresc sa fii fericita si iubita, dar mai presus de toate sa ai un copil sanatos !

Uite cu atata boala si teama in jur am uitat complet de ziua ta, dar sper ca Maria sa nu mai faca febra si tu sa te poti bucura de o zi de nastere minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

revin si eu pe-aci..
ce sa zic..Sper ca ce-a fost mai greu a trecut. am scapat de tuse, a slabit Stefanutul meu f mult, are 10,800 kg :(
de 2 zile nu mananca mai nimic.ieri dupa-amiaza a vomitat intr-una si scaune diareice, asa ca am ajuns la urgente..unde sa nu va povestesc ce era..plin..cu de toate..:(
e palid, n-are energie, e apatic..iesim afara si tre sa il ducem in brate, sau sta pe banca, la noi in brate.

cd m-am intristat eu mai tare si mi-am zis ca maine internare scrie pe noi, in seara asta, pe la 6, i-am trezit interesul pt mancare cu o punga de pufuleti.(in rest nu mancase toata ziua decat 2 biscuiti, cam 50 ml suc de mar si inca 50 ml ceai menta si juma de bol de compot de mar).
apoi peste vreo ora a mai mancat inca o jumatate de bol de compot si inca cativa pufuleti, a inceput sa imi faca mizerie cu pufuletii, sa ii marunteasca in manutele lui alea micute micute( ce m-am mai bucurat, ca in sfarsit face ceva, decat sa se mataie sau sa stea lungit cu degetelul in gura si atat :(

habar n-am cum va decurge ziua de maine..:(

in seara asta, in sfarsit dupa ce a mncat putinul acela de care va zic..a mers si s-a jucat ...sper sa fie un semn bun...
noapte buna si duminica frumoasa!

ma duc sa vad si eu un film, ca de 2 zile sunt de-a dreptul ravasita.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

alina si mihuta, imi pare tare rau sa aud ca o luati si voi de coada.:(
noi am scapat de tuse cu antib. oricum, S a reactionat mult mai bine alta data, la klacid decat acum la augmentin, cd a fost jale.
nu stiu dc asta e solutia, dar eu dupa 10 zile, n-am mai putut.
ne chinuim de mai bine de 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Fetelor, multumesc mult si va doresc si eu asemenea !
Azi Maria a fost mult mai bine, ii crscuse putin temperatura si i-am dat tratament homeopat acum si a reactionat f bine.
Victo, imi pare tare rau, Maria de bine de rau era vesela si la febra si avea chef de joaca. Numai asta am facut toata ziua, ne-am jucat. Iar seara daca nu avea temperatura o scoteam mereu afara (nu prea erau copii atunci, mi-era frica sa nu mai dea si altcuiva viroza sau ce a fost) la "tobogan si leagane" pt ca numai asta voia. M-a intristat rau sa aud ca era asa apatic, am avut impresia ca erati totusi binisor...
Dupa cate zile se incepe antibioticul ? Pediatra noastra zicea dupa 5, dar azi a fost binisor, asa ca ma gandeam sa aman, poate scapam fara.

In alta ordine de idei, azi nu am facut ceva deosebit, dar am baut putina sampanie, am primit un cadou tare frumos de la tati (ca cele pe care mi le facea acum 10 ani) si am casa plina de flori. Parca a fost o aniversare mai placuta decat multe.

Ah, Victo, nici Maria nu mananca mai nimic de vreo 2-3 zile, dar inca odata ne-a salvat alaptatul. Iar azi-noapte cat pe ce sa ajungem la urgente, imi inchipui ca si la noi e la fel ca la voi... Stefanut a avut si febra mare?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

alina, pana nu de mult si Stefan era relativ ok, ca stare, vioi etc..manca mai prost, dar am zis ca gatul, ca antibioticul...
dar cam de miercuri incoace e f abatut, slabit..mi-e o mila de el..
mi-e si frica sa ma internez cu el sa nu ne captusim cu alte minunatii..habar n-am cum e mai bine.ieri seara asta ne-a spus, si stiu si eu, ca trebuie hidratat, si dc nu putem nicicum trebuie internat.
La multi ani si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

saluti
Imi pare rau sa vad atatia puiuti bolnaviori... si m-a intristat cel mai mult Stefanut .Sper sa treaca cat mai repede tuturor virozele astea.
Pediatra mea de fiecare data cand copii erau raciti imi zicea sa nu ma sperii daca nu mananca , sa ii las asa cum vor ei... dar sa se hidrateze ca asta e cel mai important

Alina ce homeopate ii dai Mariei??

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Alina un LA MULTI ANI mai intarziat si inca o floare de la noi

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput