Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)
Raspunsuri - Pagina 22
Ank83 spune:
Cu privire la aerosoli sunt foarte buni .Si in spital in practica de multe ori puneam aerosoli pacientilor si se simteau foarte bine ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
ank ce job??
si eu am facut aerosol cu antib dupa ce am facut infectie dupa rinoplastie.....si era mai bine!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Ank83 spune:
E un job de procesare date pentru o firma de avocatura din USA(tot ce faci e doar in engleza).De asta jobul e intre 7 seara si 3 noaptea. Asta sa fii on line in orarul lor de lucru 
Sunt curioasa ...daca e ok si in practica 
M-as bucura ca asa mi-as perfectiona si engleza si as avea si job si nu ar mai trebui sa invat separat prea mult pe IELTS
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
si cum ai dat interviul online??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi si cum ai dat interviul online?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
nu online am aplicat pe ejobs acum vreo luna.. si am fost la ei pentru interviu
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
popbianca spune:
buna searaaaa!
am primit analizele ...anticorpi de memorie 16,7 si si cealalta pt. infectie acuta e 0,8 in conditiile in care 0,9 e lim max pt. negativ...de la lab mi-au recomandat sa refac saptamana viitoare 

am fost azi cu Ana la baby aqua gym...asa si asa..Ana bineinteles ca avea alte treburi decat exercitiile ...sa sarim, sa mergem la bazinul mic....pt. noi mai multa balaceala decat curs....mai avem 3 sedinte ....
adelamaria...multumim ca ne-ai expus exprientele tale...foarte folositoare!
si Anei ii plac pixuri, cutite furculite....ca oricarui om...cu ce nu are voie aia vrea..e normal....are tacamuri de copii....sunt cu ochii pe ea sa nu alerge cu ele in mana
adinag...cu palmutele crede-ma ca am incercat sa le evit in 1000 de moduri, explicatii, distrageri de atentie...cel mai rau e cu Ana cand o schimb si o pun pe masa....daca ea nu vrea sa dea chiloteii jos, nu vrea sa punem sau sa dam jos pampi..incepe si da cu picioarele de ma loveste in gura stomacului/piept doareeee....ne-am mai jucat ne-am mai giugiulit, am tinut-o strans de picioare...ii zic nu mai da....nu pricepe...cu inima grea iti spun .... una la fundicul gol o linisteste....si ne imbracam la fixxx ....pai are mom cand eu sunt transpirata toata pe gand termin cu ea cu imbracatul....
te rooog nu te supara pe noi....cele cu palmutele!
ancadragoman..excelenta Mariuca!
ank83...de la 7 la 3 noaptea?! BRRRRR....si dimineata cand se trezesc copii ...?!nu pot sa te incurajez....eu una sigur nu sunt in stare de asa ceva ...
bb, eu zic sa mai vezi si alt medic....incearca sirop de tuse, aerosoli nu am facut niciodata...nu stiu cum e treaba cu ei....
acum ies....ma duc la culcare....sunt franta....
un we placut tuturor!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mihuta spune:
Noi am fost azi la infectioase, a consultat-o doctorita pe Sophia, a spus si mi-a dat reteta de Klacid....Pe motiv ca are secretiile urate in gat si nu o poate lasa asa, ca asta n-are treaba cu virusul.
Pana la urma eu m-am lamurit, ea a racit si in cadrul racelii, amigdalele s-au umflat si s-au umplut de puroi datorita mononucleozei care altfel ar fi trecut neobservata.
Problema e ca de azi Sophia (si eu la fel) tuseste foarte rau. E tuse productiva, care rupe, dar se ineaca groaznic in somn. Fireste, cum mi se intampla mie, a inceput week-endul asa ca n-am cum sa dau de nici un doctor exceptand de cei de la urgente, care parca vad ca iar mi-ar dar antitusive.
Pana una alta, fac experiente pe mine, am luat Rhinathiol pentru copii si sugari si astept sa vad ce mi se intampla. Daca nu cred ca iau maine Stodal. Sau ce imi recomandati?
ellis spune:
buna
suntem la bunici, Alessia si-a revenit bine cu aerosolii, inca mai are pusee puternice de tuse, dar nu mai mult de 4 ori pe zi, si nu a mai vomat.
VICTO - din vena i-au luat sange, f repede si usor;
BB - pai si daca m-as enerva, as rezolva ceva? eu sunt convinsa ca nu; cel putin..nu cu Alessia; nu pot sa recomand substantele pt aerosoli, medicul le recomanda functie de simptomele copilului; de analize, nu stiu sa iti zic cum se cheama toate, stiu de hemoleucograma, proteina c reactiva...nu mai stiu.., sunt legate de infectii...nu am luat rezultatul, doar mi l-a comunicat dr, asa ca nu stiu denumirea analizei; deci singura data cand am dat antibiotic, a fost tot in urma analizelor...imi amintesc ceva de genul"i-a iesit formula de viroza" si de aia ne-a dat ...am analizele alea acasa..
ANK- DA beneficiezi de 200+100 pana la 2 ani; DA pierzi indemnizatia CIC si daca lucrezi cu CIM, chiar si 2 ore pe sapt...
PUSSI - si pe mine ma pupa iubita pe picioare , cand am treaba sau fac cate ceva![]()
MIHUTA - multa sanatate; stodal e doar pt tuse seaca, nu productiva; dupa cum ai descris tu ca tuseste \sofia, exact asa facea si A, si se ineca f rau, noi am facut aerosoli cu atropina(dar nu se gaseste - mie mi-a dat dr 6 fiole)+1.5 ml de ser..iti spun ca au fost o minune, de la prima sedinta s-au vazut efectele; intreaba un medic, nu gasesti niciunul????????
va pup, noapte buna!
mihuta spune:
Sincer nu prea stiu cu ce se mananca aerosolii. Pediatra mea e in vacanta si alta varianta nu am decat la urgente. Unde sigur nu dau de fani aerosoli (daca or fi pe la noi). Aici se poarta antibioticul. Pentru orice.
Poate are efect Rhinathiolul (la mine), este fluidificant al secretiei bronsice, favorizeaza eliminarea secretiior, etc. M-am considerat in grupa de peste 5 ani si am luat 5 ml. 
Vasari spune:
Buna !
Am vrut sa scriu si azi-noapte, dar am avut o seara si o noapte tare grele. Am impresia ca ne descurcam din ce in ce mai greu cu febra. La 1 noaptea faceam baie impreuna cu Maria sa-i scad temperatura, care a si crescut aproape la loc intr-o ora. I-am dat la ora 2 un supozitor cu nurofen care a facut minuni. Pana acum, cand a crescut iar putin, nu a mai facut deloc. Azi ar trebui sa incepem antibioticul, o sa mai vorbesc odata cu pediatra inainte.
Astazi este ziua mea, mi-ar placea sa fie mai vesela. Va doresc si voua asa cum imi doresc si mie multa sanatate, fericire si sa fiti iubite.
Eu sper ca pana la urma sa avem o zi mai buna azi.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori, ma sperie toate istoriile celorlalti, toamna trecuta a fost mult mai usoara...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice