Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

mersi.si eu vreau pt Iulia ca nu mai stiu ce sa-i fac sa manance.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

merg sa pun si eu papa la foc.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

nimeni???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nimeni???

_

Ce ai rezolvat cu aerosolii ?
Cum e tusea ? seaca, productiva , cat dureaza ?
A avut vre-o bronsiolita, laringita pana in prezent ?

Medicatia difera in functie de simptomatologie.
Si aerosolii fac minuni, chiar spuneam in paginile anterioare.

Un prieten adult a folosit pentru el, are o rinosinuzita. Era super incantat. Deci, aerosolii se folosesc cu succes la o gama larga de probleme legate de aparatul respirator superior si inferior.

Sa ma tii la curent,
Sanatate!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

softurela, . cred ca tusea iasminicai e pe sfarsite. nu mai prea tuseste.probabil cuma fost bolnavioara mai are de eliminat mucozitati! a inceput un pic azi dimi si i-am dat miere pe stomacul gol si nu a mai tusit. sa vedem azi.
numai cand doarme tuseste si e productiva.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

softurela, . cred ca tusea iasminicai e pe sfarsite. nu mai prea tuseste.probabil cuma fost bolnavioara mai are de eliminat mucozitati! a inceput un pic azi dimi si i-am dat miere pe stomacul gol si nu a mai tusit. sa vedem azi.
numai cand doarme tuseste si e productiva.

_

Daca tusea persista, parerea mea e sa ceri si o a doua parere. Mie nu-mi inspira incredere un medic care iti prescrie antibiotic pentru tuse. Fie el si usor.

Sanatate!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiii

multumim pt. aprecieri!
bb am fost la pensiunea milli, Poaiana Marului in CS! E superb totul! Nu inteleg deloc faza cu antibioticul, eventual mai mergi la un alt pediatru!
ankule felicitari pt. job! Decizia tu trebuei s-o iei! Sa-ti fie luminate gandurile!
mihuta cred ca acesta e cel de al doilea concediu cu imbolnaviri la voi! Multa sanatate!
victo una arata pozele si alta e realitatea: Ana e zambitoare, asa e ea, dar ff rece, adica nu accepta pupicuri, strans in brate, dragalosenii decat de la mine si tati(uneori). in rest e meditativa si e omul amanuntelor. Tot timpul are activitate: daca ii dau 3 nuci in mana, jumat de ora e ocupata cu ele. Nu cere nimic, dar nici nu da|(in afara de mine si de Eni). Eni, exact opususl: e clar liderul intre cele doua, stie sa se puna in centrul atentiei, e mai sobra la inceput cu persoanele straine, dar apoi devine o lipicioasa, de mine nu spun.... trece pe langa mine si ma pupa in treacat pe picioare, la fel face si cu Ana! Stie sa ceara dar si sa rasplateasca, oriunde isi face prieteni. Cu papa, Eni a papat mai bine decat Ana pana prin august.

noi va dorim wk placut! plecam la sat!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi
Ana e zambitoare, asa e ea, dar ff rece, adica nu accepta pupicuri, strans in brate, dragalosenii decat de la mine si tati(uneori). in rest e meditativa si e omul amanuntelor. Tot timpul are activitate: daca ii dau 3 nuci in mana, jumat de ora e ocupata cu ele. Nu cere nimic, dar nici nu da|(in afara de mine si de Eni). Eni, exact opususl: e clar liderul intre cele doua, stie sa se puna in centrul atentiei, e mai sobra la inceput cu persoanele straine, dar apoi devine o lipicioasa, de mine nu spun.... trece pe langa mine si ma pupa in treacat pe picioare, la fel face si cu Ana! Stie sa ceara dar si sa rasplateasca, oriunde isi face prieteni. Cu papa, Eni a papat mai bine decat Ana pana prin august.

noi va dorim wk placut! plecam la sat!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

ce-mi place cum le descrii...parca le si vad... crd ca e o permanenta incantare si mirare sa le fi prin preajma...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui g24hit

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Deci ...incep iar cu niste intrebari out off topic

Daca incepi lucrul inainte de a face copilul 2 ani... mai beneficiezi de 200 ron alocatia si 100 ron stimulul acela, pana face bebe 2 ani..?

Si daca as lucra la part time , tot as pierde cic ??

Am fost la un interviu pentru un job ce il doream demult...si din fericire l-am luat.Problema e ca nu e asa bine platit la inceput, dar nu as vrea nici sa ratez sansa asta.. Ohhh ca nici nu pot dormi de atatea intrebari

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

alocatia si cei 100 ron ii primesti pana cand implineste 2 ani.
despre part time....nu stiu...
daca ai cu cine lasa copiii ar fi pacat sa ratezi sansa, mai ales ca iti si doresti jobul.

ENI si IULIA( 13.11.2007)

sunt de acord cu eni... bafta si mintea limpede...sa iei cea mai buna decizie!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

helouuu.
Multumesc pentru raspunsuri
Cred ca pana la urma voi accepta jobul mai ales ca e un job de acasa ...
Voi vedea exact daca e bine dupa primele zile de training

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput