Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)
Raspunsuri - Pagina 24
Ank83 spune:
Noi suntem bine... in afara de cateva scaune moi de a lui Raul... care nu sunt asa de speriat.
Apropo ieri eram in bucatarie si gateam si aud o voce de copil care ma striga la geam.Cand ies era jos unul din prietenii lui Raul de la bloc,care inca nu are 3 ani impliniti, si m-a intrebat asa frumos daca il las pe "Laul" afara
.
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Si apropo de acest prieten al lui Raul.Am obeservat ca au o relatie foarte speciala.Daca Raul primeste ceva afara fuge imediat sa ii dea si baietelului
si invers.Si chiar isi mai i-au apararea in incaierarile cu alti copii pentru jucarii.Am ramas surprinsa sa ii vad asa de mici si sa aiba o relatie asa de stransa ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
helloo
cum se mai simt copilasii?? 
sa va pove si eu ceva vesel: azi se uita iasmi intr-o revista de a mea...la care imi zice: "mami si eu bulitze oshii....ai uj osu??"
fii'mea se uita la o "tanti" cu buze rosii.....da de unde o fi stiut de ruj???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Vasari spune:
Ank, M ia oscillo si la temperatura aconitum napellus 30ch, max 10 odata. Acum iar a facut febra, 38.5. Nu stiu daca mai scapam de antibiotice.
Tare tare scump Raul cu prietenul lui. 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Victo, Mihuta, voi cum mai sunteti ?
Azi vad ca am inceput si eu sa am stari gripale.
Primul orice
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Ank, M ia oscillo si la temperatura aconitum napellus 30ch, max 10 odata. Acum iar a facut febra, 38.5. Nu stiu daca mai scapam de antibiotice. Tare tare scump Raul cu prietenul lui. ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Eu pe cecilia am tratatato de o laringita foarte urata cu Aconitum CH 30 de 4 ori pe zi cate 3 granule
Aconitum stiu ca se da in caz de raceli provenite de la vreme rece..daca ia fost frig. Daca nu se poate trece si pe belladona ch 30 care e iar foarte buna si merge de minune la gat rosu si acea roseata din ochi.
Ai fost la un homeopat?

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Vasari spune:
Ank, acum am vorbit din nou cu homeopata (care e foarte draguta si pe care o putem deranja mereu cu telefoanele) si ne-a mai recomandat cateva remedii crescator ca sa zic asa, dar toate ch9. Imi inchipui ca e legat de varsta ei ? Maine probabil vom lua ferum fosforicum si kalium, iar urmatorul pe lista ar fi belladona ch9 (pentru faza a doua de boala ne-a explicat ea). Pentru o raceala si mai grea ne-a recomandat mercurius si lachetvis. Sper ca le-am scris corect, toate ch9. M nu a reactionat mereu la aconitus (2 din 3).
Primul orice
mariussimiuc spune:

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
Ma'c sa fac capitol nou...daca mai stiu parola...
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...