Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
prezent

imi pare tare rau sa aud ca sunt asa multi bolnaviori!!

si Iulia a fost racita , i-a curs nasul tare dar nu a facut febra, gatul a fost putin rosu si m-am abtinut de la antibioti; am trecut peste doar cu nurofen , vitamina C, sucuri de fructe,putina mancare.....

revin

Mergi la inceput

despre noi ce sa va mai spun....Iulia e tot mai rea, face numai ce vrea, se imbraca numai cu ce vrea, se incalta tot numai cu ce vrea.......are o personalitate.....acum mananca rau, are numai 10,5 kg dar ea nicioadata nu a fost grasuna....

revin

Mergi la inceput

inca doua vorbe si merg si eu in pat...ca si asa vad ca sunt singura pe aici...

de dormit doarme rau...sunt nopti in care ma striga din 10 in 10 minute( doarme singura la ea in camera),ma tine si cate 3 ore in plimbari;de luat la noi in pat o iau f rar chiar cand nu mai pot rezista mai ales ca dimineata merg la servici; de o luna si ceva au inceput caninii munca ....poate si din cauza asta au fost noptile astea grele, primii doi au iesit usor apoi a inceput chinul,de o sapt au spart si ceilalti doi si tot astept sa se mai linisteasca....si inca ceva....nu vrea nicicum sa stea pe wc sau olita!!!! si nici sa renunte la suzeta!!!

am vazut pozele (unde am mai gasit link-uri); oare Iulia e cea mai silueta de pe aici? am citit parca undeva ca Bea(Ramonella) e si ea cu kg ca si noi dar cu ea nu am vazut poze...
Pussi si tustele tale arata f bine!

as vrea sa va mai spun fiecareia cate ceva dar merg sa ma pun in pat ca cine stie daca o sa dorm ceva la noapte

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

neata
noi suntem la bunici; A ii e mai bine cu aerosolii cu atropina, dar de dimi, la 6.30, iaa apucat-o o criza de tuse, sa vomite... analizele au iesit bine, nu e nevoie de antibiotic.

of, SOPHIA, pup pe ea...Doamne, ce rau e sa fie bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Sanatate la toti puii
Pussi sunt mortale fetele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi sunt minunate printesele!!!! cu asa drag ma uit la pozele cu ele!! unde ati fost cazati la poiana marului?/ dupa ce am vazut pozele voastre m ar tenta si pe mine un wk....

vreau sa va intreb voi cum mai imbracati puiutzii pe vremea asta??? exagerez daca ii dau doar tricou +sarafan_ strampi???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

ellis, pussi, mersi de sfaturi...de cele ma multe ori nu merge cu distrasul atentiei, e tare incapatanat si o tine pe a lui...iar eu, din pacate, ma enervez prea usor, recunosc...
o sa incerc sa aplic ceea ce mi-ati sugerat voi...

la noi acum e urat, ceata mare, frig...ufff...cel putin am vazut la stiri ca se anunta vreme buna pe timpul zilei, totusi...

sanatate bolnaviorilor...uf...Paula, cum mai sunteti?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata!

Ellis, imi pare rau ca Alessia e tot bolnavioara! Stiu cum e si jur ca prefer orice altceva decat sa-mi fie copilul bolnav! Mai bine zac eu! Dar asta cred ca simte orice mama...
Mihuta, pupici si Sophiei! Virusul ala se ia foarte usor din cate stiu eu...Foarte multi dintre noi il avem si nici nu stim. Insa la momentul infectarii pot aparea reactii destul de severe...Apoi raman anticorpii...Asta e, nu-i putem tine in globuri de sticla! Bine ca ati descoperit ce e si n-ati dat antibiotic degeaba...O as-si revina micuta, o sa vezi! Putere multa va doresc!
Eni, Ilana mea are 10 kg...Acum, ca e intr-o perioada in care papa...Poze gasesti la semnatura Lasa fata in pace, asa e modelul, eu una m-am convins!
Yasmi, Ilana iese cu un body maieu/tricou+bluzita subtire cu maneca lunga. Daca e prea cald, da bluza jos si e in maneca scurta. Daca e rece, pun un pulover tip jacheta sau o geaca. Are dres+rochita, dar cel mai des are pantalon+sosete (ca mi se pare mult mai practic). Eu recunosc ca-s mai friguroasa, da' incerc sa n-o cocolosesc. O verific mereu cu mana pe spate sa nu fie rece sau sa nu transpire.
Pussi, acum o sa ma uit si eu la poze, da' sunt convinsa ca iar ma lasi muta de admiratie cu minunile tale!
Andreea, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Decat sa te cobori (fizic) la nivelul lui, sa-i vorbesti bland...Ai putea sa-l prinzi bland in brate ca sa nu-l lasi sa se raneasca. Sau dimpotriva, ai putea sa-l lasi sa-si exprime frustrarea (ca e clar ceva ce-l supara)si tu doar sa-i fii alaturi, cu rabdare...Poti incerca sa-i distragi si atentia, dar nu cred ca va functiona mereu. Cu pedeapsa, nu stiu, nu ma pronunt, fiecare isi stie copilul...Pe de o parte ii poate crea o anume "disciplina", eventual sa "inteleaga" ca nu e bine ce face...Pe de alta e ca si cum l-ai pedepsi pt ca isi exprima supararea...e ca si cum nu i-ai da voie sa simta nimic negativ...Nici noua nu ne-ar placea chestia asta, nu? Si doar noi suntem adulti si avem pretentia ca intelegem mai multe...Da' ia sa incerce cineva sa ne pedepseasca pt ca indraznim sa fim nervosi, suparati, plictisiti...crezi ca ar functiona?? Sau ne-ar frustra si mai mult??...Ei se exprima fizic pt ca inca nu se pot exprima verbal...Sigur, trebuie sa invete ca nu orice reactie e acceptabila in societate, dar cred ca blandetea si rabdarea e calea...Cred ca as "pedepsi" doar in cazul in care ar lovi un alt copil, fara motiv. Desi "fara motiv" e din nou discutabil. Dar nu as permite asta.
Ma rog, cam asa gandesc eu acum...Nu stiu mai incolo...
Pupici si o zi buna tuturor!

Mergi la inceput