Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

softurela, sotzu' a luat lazy town de pe net.dar ii poti pune si de pe you tube. noi le avem pe comp, pe laptop , la televizor si pe dvd....

Buna idee, hai ca ma uit sa vad ce gasesc.
Multumesc

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

cu mare placere!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata fetelor!
e urata vremea pe la noi..iar apropo de scosul copilului afara racit fiind, in principiu si eu sunt pentru..insa cum la noi soare n-a prea fost, am iesit un pic luni..insa era un picut de vant.,..care l-a dat iar peste cap pe Stefan, si i-a accentuat tusea..asa ca nici nu stiu cum e mai bine..si statul in casa il zapaceste de cap, simt asta, ca si eu ma simt naspa..uff... Doamne sa scapam odata!

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

ieri n-am putut intra, tare prost a mers netul sau forumul, nu stiu exact care...

sanatate multa puilor...Alessia, Stefan.. nasoala viroza asta sau ce mama naibii o fi...

bianca, sper sa nu te fi ales cu varicela aia ...chiar, nu poti face ceva analize ca sa vezi exact daca ai imunitate la ea?

ellis, tinem pumnii surioarei sa fie cu ochisori...

cat despre noi...hm..nu stiu cum sa procedez, asa ca va cer sfatul...
de ceva vreme, Eric a devenit bataus, agresiv...adica daca il cert sau nu-l las sa faca ce vrea el, arunca jucaria din mana, sau o loveste, sau se loveste pe el...aaaa...si se mai pune jos si da cu capul de podea...sigur, nu tare, dar...cum s aprocedez cu el? sa-l ignor? ca degeaba ii spun ca nu e bine ce face sau ii explic care-i treaba...

va pup! fug la papa pana doarme pici!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am pus pozici noi pt. cei interesati: http://community.webshots.com/album/574996857llcMqK

eladeea sunt perioade si perioade, e clar ca acum si ei vor sa-si exprime propriile dorinte! Cel mai usor functioneaza inca distrasul atentie si nu impotrivirea! Iar daca nu si nu cam asa procedez:
- arunca jucaraia din mana... N-o mai vrei. Ok, o sa o dau altui copil! sau se confisca!
- dat cu capul de parchet... Tu esti un copil cuminte, nu poti sa faci asta! ... incearca sa-l lauzi, chiar daca pt. faptele trecute si nu cele prezente! apoi il iei in brate si ii arati dragostea ta.

in cazuri extreme pedepsit : 1-2 minute singur in camera!

Cand se potoleste si e linistit atunci poti discuta despre relele facute.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

noi am inceput aerosoli, pt ca a vomat iar si se chinuie mult pana reuseste sa vomite; si scoate un pumn de muci cand vomita; am ajuns la spital, i-au luat sange, e putin deshidratata, asteptam celelatte rezultate;
dupa ora 18 sun dupa rezultate si dc sunt ok plecam la parinti;

ANDREEA - de xcand a inceput gradi, A isi apara teritoriul, da sa impinga si ea alti copii, tipa la ei, desi pana atunci era 'fraierica' din pct asta de vedere; sunt total de acord cu felul cum procedeaza Pussi , cu exceptia inchisului singura in camera(ca am garsoniera) si o pedepsesc 'la colt', adica o pun pe un covoras mic unde sa stea putin - 1 minut...ea pleaca, eu o pun iar, apoi imi promite ca nu se mai repeta, vine sa ne iubim si gata.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna, ne-am intors si noi din vacanta, din pacate nu cu povestiri care sa va inveseleasca, Sophia a fost tare bolnava, mai mult ne-am plimbat pe la spitale.

A facut febra, avea muci in gat, nasul infundat, nu i-a curs nasul, nu tusea dar nu putea nici sa respire, ne-am dus a doctor si i-a pus diagnosticul de tonsilita acuta, cred ca la noi e angina pultacee, avea amigdalele cat nucile si pline de puroi alb. Ne-a dat antibiotic f puternic injectabil doza unica, timp de 3 zile, in fine, n-a avut nici un efect, am ajuns la Istanbul (asa era in plan) si ne-am dus direct la urgente la spitalul unde am facut FIV-ul, i-au facut o groaza de analize, a reiesit ca are o puternica infectie virala si am renuntat la antibiotic.

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca ii scadea foarte greu febra, doar la nurofen reactiona, iar de mancat n-a mancat nimic.

Mergi la inceput

Intre timp a iesit si ultima analiza, are virusul Epstein- Barr, mononucleoza infectioasa, maine cica ar trebui sa ma duc aici la spital sa-mi faca un program de urmarire (asa a spus pediatra din Turcia). Daca n-as fi suparata mai ca as rade. Daca eram in tara precis era inca pe antibiotice si siropuri si nebunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Intre timp a iesit si ultima analiza, are virusul Epstein- Barr, mononucleoza infectioasa, maine cica ar trebui sa ma duc aici la spital sa-mi faca un program de urmarire (asa a spus pediatra din Turcia). Daca n-as fi suparata mai ca as rade. Daca eram in tara precis era inca pe antibiotice si siropuri si nebunii...

mami de Sophia

of MIhuta, cate ati patimit, saraca Sophia..si chair in cocnediu...habar n-am ce virus e ala, dar sper sa scapati repede si cu bine...sanatate multa! bine ca ati gasit medici buni care sa desluseasca misterul virusului...cine stie, intr-adevar, daca aici obtineati aceleasi rezultate...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Mihuta, imi pare extrem de rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva.:(

Stefan a avut o seara tare proasta, a vomitat intr-una..apoi a inceput cu diaree..i-am dat niste hidrasec si sper in noaptea asta sa fie ok. Nu mai zic nimic, astept sa terminam odata.:(

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput