Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
multumim frumos de complimente!!
ellis, ma mai "mascheaza" si hainele uneori....![]()
softurela, sotzu' a luat lazy town de pe net.dar ii poti pune si de pe you tube. noi le avem pe comp, pe laptop , la televizor si pe dvd....![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Stiti daca e ok sa sara copiii de la o inaltime de jumatate de metru ? Maria tot sare de pe canapea pe covor. |
Dar daca sar direct in cap o fi ok?
Ai mei fac ca broastele pe pat.Apoi Robert sare de pe pat si spune si Amirei: "hai Amira sari,ca te prind eu"
Si asta sare.Direct in cap. 
Am noroc de covoare groase,care mai amortizeaza socul.
www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Alina mie mi-a spus odata o doamna care fusese guvernanta sa nu lasam fetitele sa sara pentru ca le vine menstruatia prea devreme. |

Imi dai voie sa rad?
www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

popbianca spune:
buna seara!
sunt pe fuga...ca vine la schimbul II la pc....
ellis...merci pt. medicamentatie....sunt pe oscilo acum...inca nu e treaba de febra...
vasari...eu sigur nu am facut varicela ...maine ma duc sa-mi fac analize..sa vedem si cum stau cu anticorpi...si culmea..dr. e plecat pana in 12...
pussi salutare si multi
fetelor tale....se fac analize!
ancadragoman...ce cashcheta! ce rochita....
adinag...eu nu am fost in contact in ultimele 4 zile (inainte sa apara bubitele)cu pers ...dar ea a fost in contact cu colege de la mine de la birou mai precis cu 2 care nu au facut varicela...deci pot sa iau de la ele daca ele au luat deja....cred ca le voi plati si lor analizele ...ca doar nu pot sa stau 2 saptamani acas sa astept....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
roxxy...merci de gandurile bune...
....sper din suflet si eu....iar la servici nu stiu cum sa fac ..nici nu vreau sa par exagerata...ma gandeam ca nu s-or ofensa fetele daca le platesc analizele?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ellis spune:
| citat din mesajul lui popbianca buna seara! sunt pe fuga...ca vine la schimbul II la pc.... ellis...merci pt. medicamentatie....sunt pe oscilo acum...inca nu e treaba de febra... mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
toate pe care ti le-am spus sunt homeopate si se combina cu osccilo;
spuneam ca atunci cand creste febra putem sa luam paracetamol...eu imi exersam informatiile, ca si sora-mea e racita si posibil...gravida...afla azi maine...
despre analize, nu stiu ce sa zic, sunt birourile apropiate? nu poti sa le spui sa nu intrati in contact, adica sa stai mai departe de ele...eu vorbsec..ca eu stau singura in birou...
pussi spune:
buna dimineata!
poftiti 

PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
neata
pussi, 
ellis, tin pumnii sa fie cu ochisori la surioara!!
eu sunt asa de incantata cum merg treburile cu gradi (upsss cred ca am mai spus-o si ma repet...
). iasmi nu a plans niciodata (sper sa nu cobesc..
), plus ca acum le spune si la unii copii "nu pange, vine mami"
, si doamnele imi spun ca nu are nici o treaba cu ea: papa singura, se pune singura la nani si merge singura la toaleta!!
cum vine asta oare?? ce fel de toalete au acolo??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
![]() Imi dai voie sa rad? www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
da
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
softurela spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi softurela, sotzu' a luat lazy town de pe net.dar ii poti pune si de pe you tube. noi le avem pe comp, pe laptop , la televizor si pe dvd.... ![]() |
Buna idee, hai ca ma uit sa vad ce gasesc.
Multumesc
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518