Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

poate va aruncati o privire si aici

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

offfffff, ellis...ce trist...o s aincerc sa fac ce pot...eu una voi trimite...sa vad, poate adun si de la altii...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara...cam tarziu ce-i drept...dar am avut o zi!nici la servici nu m-am dus....ca mi-a fost un rau si-un somn...plus ca o colega de-a mea a facut varicela(azi dimineata au aparut bubitele)....eu de joi nu m-am intalnit cu ea...oricum sunt praf...ca le cer fisele medicale la toti angajatii...
sanatate tuturor bolnaviorilor...vad ca se ingroasa randurile....
multumesc victo,bb vasari !
softurela...imi pare tare rau sa aud ce vi s-a intamplat!
ramonella... si imbratisari...imi pare tare rau...stiu cum e ca am trecut si eu prin asta si acum cand ma paste un asemenea pericol ....eu stau ca pe spini ...s-o ia naiba de varicela ..si perioada de incubatie 2-3 saptamani...inebunesc pana atunci!
ancadragoman....m-ai lamurit ...merci!
ellis...DD ajuta sa terminati cu bolle astea!daca a mancat e de bine!in leg cu jucariile.foatre trist dar adevarat ..eu le am puse in cutii si le voi da pediatrei sa le duca direct la spital ...mai am o fina la lucreaza la directia de asistenta sociala...ei i-am dat hainute...
eladea...lui Eric ..frumuselul!
cred ca ma paste si pe mine ceva ca simt asa o uscaciune pe gat pana in piept....maine ma si duc la dr sa ma tratez ....dar oare cu ce?
noapte buna va doresc !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Andreea, Bianca - cred ca toate am dat copiilor din ce avem noi; insa eu, pana acum nu am dus acestor copii bolnavi; acum am facut un pachet cu jucarii si astept sa vad daca le pot duce si altceva, hainute, dulciuri;

Bianca - poti lua homeopate - paragripe, homeovox, homeogen, osccillo si paracetamol sa nu faci febra;

mai, urata bronsita a avut fata mea...nici azi nu o duc la gradi...tuseste de numa...ieri a vomat un pumn de muci, are mucii grosi si nu reusseste se ii scoata; cat o mai dura, m-am saturat eu, daramite ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

am dus si eu buburuza la gradi si acum ma pun sa fac ceva simplu de papa!!

andreea, fff frumoase pozele, iar eric/......
ramo, las-o sa pape!! bine ca mananca! are de recuperat fata dupa ce a fost bolnavioara!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata !
Noi am avut ceva febra pe la 4 dim, in jur de 38, deci nu mare, insa mi se parea ca arde tare. Sa vedem cum va fi la noapte.
Bianca, sanatate, sper sa te ocoleasca si raceala si varicela. Sigur nu ai facut ? Si eu credeam la fel, dar cand a facut M am descoperit si eu ca aveam imunitate.
Ellis, uite www.asociatiapavel.ro/index.php?ln=ro&cat=40" target="_blank">aici info despre ce poti dona, inclusiv fructe, hainute...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiii

la noi nimic nou, suntem bine si Eni si-a revenit cu somnul in wk am fost la bunici si wk-dul gviitor plecam la munte.

Sanatate puiutilor bolnavi!

elis eu zic ca ca bine ca nu face febra! Eni a scapat doar cu antibiotic la bronsita, dar Ana a fost si pe injectabil. Au si vomitat dar nu exagerat... muci cum zici si tu!
bianca sarcina usoara! poate n-ai luat varicela! nu poti sa-ti faci analizele si sa vaezi daca ai anticorpi? Sau asta merge doar la rujeola/rubeola?

pupici

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lavi, e tare scumpa Iasmi !! Vad ca si ei ii plac porumbeii. La ce se uita asa captivata la laptop?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, la oraselul lenes (lazy town)!! preferatele ei!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

poate va aruncati o privire si aici

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Ma altur si eu campaniei cui cateva jucari de la Maria.Unde le trimit ca nu prea am avut timp sa citesc totul de pe blog?
Pupici la printesa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Lavinia fetita este superba
Alina multam de informati,ma gandeam sa fac un soi de voluntariat dar cred ca nu as rezista psihic sa vad atata suferinta la niste pui de om
O zi buna fetelor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput