Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
Salutam mamicile si pupam bolnaviorii..of, cati sunt, din pacate
roxxy, ti-am citit mesajul si m-a impresionat pana la lacrimi...nu credeam sa fie atat de greu...sigur,se vor compensa toate, la un moment dat...
sanatate multa si putere, mami!
bianca, felicitari! ma bucur ca totul e ok cu samburica...![]()
miha, la multi ani cu sanatate sotului! sa fiti fericiti, iubiti-va mult, vorba aceea!![]()

noi am avut un weekend, plin, tot prin drumetii pe la munte...pozici in album...pt cine are chef si timp...![]()
pusici tuturor!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RAMONELLA spune:
Miha mersi mult.
Da Anca,de 3,4 ori pe noapte.O mai tin maxim o luna asa,si dupa aceea schimbam foaia...![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
ancadragoman spune:
BEa recupereaza ultimi 2 ani![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ellis spune:
Buna
avem diagnostic traheobronsita, avem si rosu in gat, toate sunt la final, sper ca ultimele zvacniri; ii dau ventolin acum, sa o ajute sa nu se mai inece si olinth spray(chiar dc e pt 2 ani)...dr s-a mirat ca nu mi-a vomat...ea a tot incercat sa vomite, dar...deci asta e si cauza pt care nu papa...prin urmare eu in medical...daca maine e bine o duc la gradi, daca nu, mai stam acasa; a slabit de la 11,360 la 11,200(am simtit ca a dat burtica jos...);
astazi insa a mancat un catronel de ciorbita, s-ar putea sa fim pe drumul cel bun; cam atat despre noi..merg sa cetesc din urma;
Victo spune:
ellis, bine ca nu a facut febra! la noi sambata a fost chiar rau Stefan., am mai descris starea lui, plus ca noaptea a durat 2! ore sa ii scada febra, desi ii dadusem supoz. cu novocalmin, care in principiu tre sa functioneze mai repede.
Doamne ajuta sa fie pe final si sa n-o intoarca! noi asa am patit, din pacate sapt. trecuta.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
VICTO - pai fatza de Alessia, Stefanut a mancat chiar bine ieri; pe mine ce m-a dezorientat cu boala, a fost faptul ca ea nu zace si nu arata ca ii e rau...in afara faptului ca ieri mi-a parut fff palida...fapt confirmat di de dr azi, deci vom lua si Fe(nu e fara analize, ca le avem facute si a iesit Fe prost). - stiu ca ai zis ca a facut febra puiul.
RAMO - va pupam, deja inepeam sa ma simt prost, ca nu mai dau pe aici si alti copii 'grasi' ca a mea!![]()
ANDREEA - in album, unde? ca nu le gasesc...
Vasari spune:
Bianca, ce frumos ! Sarcina usoara in continuare !
Multa sanatate copilasilor bolnaviori ! Si noi suntem raciti, stam acasa deocamdata. Sper sa nu faca febra.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
Ellis, paula, sanatate multa ...of saracutii...alna, si voua la fel...sper sa nu trageti prea mult...
ellis, scuze...am 'updatat' semnatura...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...