Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(197)
Raspunsuri - Pagina 12
adinag spune:
Buna,
Roxxy, acum am citit mesajul tau, te ineleg perfect, mie mi-a mers foarte asemenea la inceput. Ai rabdare, la inceput e mai greu, apoi devine din ce in ce mai usor!
Oricu, imi pare rau pentru problemeleprin care ati trecut cu sanatatea.
Bianca, felicitari pentru inimioara! Cu varicela, ea e molipsitoare cu 2-3 zile inainte de aparitia bubitelor. Poate nici nu ati fost in contact.
Alina, cum ai aflat ca ai imunitate?
Multa sanatate tuturor copilasilor bolnaviori!
Gata, deja am rupt din altele sa pot arunca o privire aici si sa scriu cateva randuri, sunt tare incarcata la program :)
Pupici!
ancadragoman spune:
http://family.webshots.com/photo/2959055950101626593cHSlwO cateva pozici si acum pun un filmulet![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Vasari spune:
Buna, Adina ! Eu am considerat ca am imunitate cand am vazut ca nu am facut, mai expusa decat atunci nu cred ca am fost.
Lavi, eu nu cred ca am vazut Oraselul lenes...
Stiti daca e ok sa sara copiii de la o inaltime de jumatate de metru ? Maria tot sare de pe canapea pe covor.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
Alina mie mi-a spus odata o doamna care fusese guvernanta sa nu lasam fetitele sa sara pentru ca le vine menstruatia prea devreme.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
ellis spune:
BB - frumoase pozele, iar tu arati super!
multumesc , PUSSI, sanatate si voua!
ANCA - citeste pe bloc, ai acolo adresa. le poti trimite prin curier sau te duci tu acolo(daca poti) - la sp Fundeni; ai acolo si numere de tel; au zis ca sunt bineveniti si pampers, role de servetele...
...si tu ai crezut-o pe guvernanta?![]()
Roxxy80 spune:
Neata!
Si eu am mobilizat aseara toata prietenele din parc si maine sper sa strang multe, multe jucarii. Offf, cand ma gandesc la puiutii aia atat de bolnavi mi se rupe inima.
Vreau sa urez multa sanatate bulgarasilor bolnaviori. Si eu ma gandesc cu groaza sa nu se imbolnaveasca Matei. Mi-e teama la dublu acum cand ma gandesc ca ar fi cumplit sa faca si Maria vreo bronsita la varsta asta. Offf, numai griji....
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis BB - frumoase pozele, iar tu arati super! ![]() multumesc , PUSSI, sanatate si voua! ANCA - citeste pe bloc, ai acolo adresa. le poti trimite prin curier sau te duci tu acolo(daca poti) - la sp Fundeni; ai acolo si numere de tel; au zis ca sunt bineveniti si pampers, role de servetele... ...si tu ai crezut-o pe guvernanta? Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
tu te duci cu donatii?
Pai daca nici in guvernanta nu mai credem....
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
adinag spune:
Alina, nici Jasmina nu a facut varsat si sigur nu facuse inainte. Si mai stiu o mamica cu doua fetite, care nu a facut boala, cu toate ca surorile ei facusera in copilarie, ea era cea mai mica, si fetele ei au facut, si ea tot asteapta inca :)
Sau poate exista o imunitate inascuta...
Cu saritul, eu nu vad probleme. Dar nu stiu, doar nu-mi pot inchipui de ce sa nu sara un copil.
Anca, cati ani ar avea acum guvernanta?
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Buna, Adina ! Eu am considerat ca am imunitate cand am vazut ca nu am facut, mai expusa decat atunci nu cred ca am fost. Lavi, eu nu cred ca am vazut Oraselul lenes... Stiti daca e ok sa sara copiii de la o inaltime de jumatate de metru ? Maria tot sare de pe canapea pe covor. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
si ale mele sar! Chiar nu mi-am pus intrebarea.... iar cu guvernanta

PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pai avea vreo 70 de ani.![]()
anca
de
poze si filmulete