Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Studiu de caz:noi suntem in Franta.Stam la un hotel, ca tot omul.Evident suntem inconjurati si de alti oameni veniti probabil majoritatea sa isi petreaca concediile, timpul liber, luna de miere, etc.
David are crize...azi de ex a tipat 10-15 minute total aiurea.Mancat era, schimbat era, baut era,jucat era.Teoretic era tot.Banuiesc o maseluta care nu ii da pace sau poate un temperament care se manifesta asa.Deocamdata problema mea nu e musai cauza, ci reactia mea.
Adica....oamenii din jur e evident ca nu de asta au chef:sau auda un bebe urland intr-o camera de hotel.Deocamdata nu si-a manifestat nimeni indignarea, dar....sunt oameni care nu au/nu au avut copii sau au avut si nu s-au manifestat asa sau pur si simplu nu au chef de urletele altora... si nu sunt poate asa toleranti.
Mie una recunosc ca imi e jena...ar trebui sa fac ceva?Adica nu e toata lumea obligata sa ne suporte copiii,nu?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ange de ieri vreau sa zic surorii tale si diatractie placuta .

Roxana facut reteta de cartofiori ,mancat si Alexia si mama..eu i-am dat Biotics,da nu ptr ca face kk moale ,ci din cauza de antibiotic si a constipat-o,asa ca la noi a functionat.

lavida votat printesa

Carla ii transmit,cand iese din camera ca s-a inchis acolo sa se poata juca

Lumiii cum ati trecut de vaccin??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

A INCEPUT SA MEARGA SINGUR!!!
Sunt super incantata! De abia astept ziua de maine s ail alerg putin

Claudinna mersi frumos de idei le-am folosit cu folos se pare

Lidia si

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

daca vi se par ok preturile hainutelor Tex (Carrefour) am gasit un magazin in Grand Arena, cu preturi asemanatoare (deseori mai mici ) si o varietate ametitoare (mai ales pentru fetite...): KIABI.

Am auzit de firma asta. Dar unde-i Grand Arena?

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Anna Vlad surioara de Angelina

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Am vazut si eu frumusete de soricel David si frumuseti de huni

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavida
[quote]

Andreea, pana nu demult si Eliza isi smulgea orice ii puneam pe cap, inclusiv palariile, abia o convingeam sa le lase si trebuia sa i le tot pun inapoi. Ei bine, in ultimul timp laudele mele au dat roade si Eliza a inceput sa inteleaga ca ii sta bine cu ce ii pun eu pe cap. Adica: inainte sa ii asez ceva pe cap, pun prima data la mine si ii zic "Uite ce frumos!" Apoi ii pun ei si ii zic: "Vai, ce frumoasa esti! Si ce bine iti sta!" Si incepe sa-si dea seama ca e cocheta si ca e bine sa le lase, ba chiar rade, si ii place, pt ca uneori imi ia din mana palaria/ bentita/caciula si le pune singura pe cap.
Ideea e ca o incurajez tot timpul si o laud, si incerc in foarte multe situatii sa o las sa preia initiativa sau sa incerce sa faca si ea ce fac eu.

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

aceeasi tactica am aplcat-o si eu la Razvan
acum ia caciula si si-o aseaza pe cap si daca zic asha, "ce baiat frumos!", fara nicio legatura daca are sau nu ceva pe cap, el se mangaie pe cap, cum il mangaiam eu pe bascuta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Ma laudam ieri ca Dariei ii ies 4 masele odata si nu zice nici pas... ei bine, a venit timpul razbunarii. Urla din toti bojocii cam o data la 2 ore!!! Acuma seara i-am dat niste nurofen (are si muci, deci 2 iepuri loviti deodata..) si pastilute de dinti. Sper ca macar acum sa doarma ca la somnul de dupaamiaza am avut un show de 1 ora!!!

Si cum speram si eu ca astea 5 zile cat mi-s baietii plecati in expeditie la munte o sa ma odihnesc si eu din plin si nu mai trebuie sa gatesc.... m-am trezit cu niste rude in vizita 3 zile, si nu mai am timp nici macar s-o plimb pe gaza, daramite ce visam eu.... Noroc ca mi-s dragi, ca nu i-am mai vazut de mult....

Noapte buna tuturor

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anna [
Vlad

si La multi ani Trambitel !

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Angelynna, super vorbareata Crinuta! Cred ca dintre bobocei ea si Razvanel spun cele mai multe cuvinte.
Noi momentan spunem asa: mama, tata (foarte rar), apa, pa, papa, bau, cah, ai (aia) si mai nou, de ieri seara beibi (bebe)

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

si Andrei de andy_galro e un vorbaretz, din ce s-a mai povestit pe aici

pt nora vorbareatza! cred ca-ti vine s-o mananci!

acum ne e drag rau de ei, sa le auzim glasciorul, sa vedeti cand ne-or zapaci cu intrebari....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput