Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)
Raspunsuri - Pagina 8
andy.p spune:
Am uitat sa va zic:eu urc 4 etaje cu gaza plus bagaje,ma opresc la fiecare etaj sa -mi trag aer
..azi ma opresc si inainte sa respir o aud pe gaza ha-phuuuu si apoi da-i la ras
...a facut chestia asta la fiecare oprire pana la 4,eu n-am mai indraznit![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
ratonelu spune:
oricum, e super ...sfatos si matur...daca o iarta totusi.
un pupic pt el.
iar alexia a fost 

v-am pupat...plec ca ma suna disperata soata...ce fac, nu mai vin....nu va spun ce se auzea in fundal...cine stiti....dar "cum" nu stiti.
gata,plec la discoteca si ma duc acas'...sa muncesc.
week-end placut 
ps. si pt ram si anda..ca nu am mai vorbit...
lavida spune:
Super tare Alexia!! 
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)
babytza spune:
David e mucios dar a inceput sa pape....parca mai cu pofta ca ultimile 2 saptamani. I-am facut pui + cartof + rosie + ardei rosu + usturoi Totul inabusit in tigaie. A iesit delicios ca am pus legume uscate (un fel de vegeta dar fara sare ) Si a papat incredibil de bine. Valentina statea pe langa noi sa pape ea ce ramane ...nu a ramas decat o lingurita ![]()
Insa face kk f moale, o sa ii iau Biotics . Au efect sau ii dau degeaba ? Ca stiu ca i-am dat cand a avut enteroviroza, dar nu mai stiu daca are efect in cazul asta. Adica vreau sa spun , stiu ca Biotics e pentru refacerea mucoasei stomacelului, dar nu stiu daca e ceva gen smecta. Multumesc anticipat de raspunsuri 
luminita stiu ca nu va sta cu ea, era doar o gluma...nici nu indraznesc sa cred ca ar accepta aia pe cap 
Intepaturi nedureroase le doresc voinicilor 

Batista bebelusului eu nu o mai folosesc de mult la aspirator. O folosesc eu cu gura. Mi se pare foarte eficienta si asa, trage mult mai bine decat alte pompite de piata, electrice sau simple... O folosesc numai cand este racit.
Laura mortala Alexia ![]()
![]()
![]()
Revin mai tarziu, am teme cu Tina ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Pai aspiratorul - daca te referi la "batista bebelusului" e o scula geniala. Merita toti banii. E muuuult mai eficient decit pompele si in 5 secunde ti-ai terminat treaba. Singurul inconvenient este ca nu o poti lua cu tine in concediu - desi e posibil sa functioneze si cu un aspirator portabil (eu o folosesc la puterea cea mai mica a aspiratorului). Oricum, eu am luat-o cu mine in Grecia si am folosit-o de citeva ori manual. In fine, "bucal" - nush cum sa ma exprim. Adica am tras cu gura la capatul celalalt al furtunului - si tot a fost mai eficient decit cu pompitza. Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
merge cu gura
Noi il luam in toate deplasarile.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
bitza2008 spune:
Salut!
Citesc,dar n-am timp sa scriu...
Andreutac dap,Lucas are giardioza de fapt am terminat tratamentul si sper ca a trecut.din tot ce ai zis tu Lucas avea doar iritatia la fund,in rest nik suspect.Copro duci de 3 ori,la interval de 2/3 zile.La noi a iesit de la prima.
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
gaia.nevia spune:
daca vi se par ok preturile hainutelor Tex (Carrefour) am gasit un magazin in Grand Arena, cu preturi asemanatoare (deseori mai mici
) si o varietate ametitoare (mai ales pentru fetite...): KIABI.
la multi ani vreau si eu sa urez boboceilor nascuti astazi:
Anna
Vlad 
Lala, multi
si toate cele bune, sanatate printeselor!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Babymom felicitari pentru ca a mancat Dragos
, de crizele de personalitate deja le cunosc la Crina 
Andreutac speram sa nu fie nimic, oricum ar fi bine niste analize
, multumesc de aprecieri 
Elly multumesc 
Lavida am sa incerc si eu metoda ta…sper sa mearga la Crina 
Carla offf
am Sasha sa treaca mai repede cucuiul
Lumi
am probat aspiratorul si este bun, mai intai i-am pus apa de mare in nas, apoi am aspirat-o in felul urmator: am introdus intr-o nara iar pe cealalta am acoperit-o si au iesit mucisorii, o parte caci deja ma stie toata strada
. Mare diferenta nu este intre cele doua, singura chestie ar fi ca batista bebelusului se monteaza la aspirator…cu asta tragi tu cu gura. Nu este electric…tot manual ![]()
Tinem pumnii la vaccin sa fie totul bine 
Andy.p
si multumesc mult, super tare Alexia [bia]
Babytza offf, sa treaca mai repede problema cu kk, este bun Bioticsul 
Bitza
, votat Bighidel
Mi-s bucatareasa...tre sa termin mancarea pentru noi, sa ii fac baie puiului si toate cele necesare confortu;ui ei apoi tortul pentru sor-mea de termenat
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
tzitziri spune:
Angelynna,
pentru surioara ta!Sa fie sanatoasa (ca frumoasa am vazut ca e
)
Nerantula, chiar ieri citeam in cartea lui dr Spock-pana la 2 ani (carte pe care am pus-o si pe net) capitolul cu "poor eaters"....cred ca doar numele si spune tot.La mine a contribuit in oarecare masura la linistea mea sufleteasca.David are chestii care ii plac clar - gen paine cu unt, croissant,mango,paste,struguri - de care incerc sa nu abuzez dar incerc cu ele sa trecem iar la ganduri mai bune cu mancare.Si incet incet vad ca revine macar la iaurt.
Voi mai aveti probleme cu digestia?Ca stiu a la tine am auzit prima data de micro-clisma.Dr imi zicea ca isi regleaza digestia in momentul in care trec pe mancarica de adult si vad in ultima vreme ca la noi deocamdata asa e.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Ceea ce a facut Dragos nu mi se pare o criza de isterie, el pur si simplu voia sa suga, iar refuzul tau l-a facut sa isi arate supararea, ceea ce mi se pare o atitudine perfect normala. El nu are la indemana mijloace nuantate de a-si arata sentimentele negative, insa tu ar trebui sa i le intampini si pe acestea activ, sa i le recunosti, chiar daca nu iti fac placere. Intelegerea pe care o aratam sentimentelor copiilor ar trebui sa fie neconditionata si diferita de intelegerea pe care o aratam actiunilor lor, sa nu le confundam. Ignoranta pe care i-ai aratat-o nu a facut decat sa creasca frustarea si sa primeasca un mesaj nu foarte constructiv pentru increderea lui in sine. Sper sa nu fi deranjat ceea ce am spus ![]() |
Da Nerantula, asa e si-a aratat supararea, dar ceea ce m-a socat pe mine a fost tocmai noua nuanta pe care a adaugat-o repertoriului, adica furia exprimata la modul asta vehement. Pana acum era suparat si plangea, fara accese de furie. Poate ca n-am procedat foarte corect, dar n-am vrut sa-l fac sa inteleaga ca un astfel de comportament poate fi recompensat in vreun fel.
Nu am fost deloc deranjata de ce mi-ai spus
.Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor