Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Vlad & Anna

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

scriu repede ...nu ma uit ce scriu....ca ma grabesc....si ..ies cuv ce nu fac parte din DEX)
ma iertati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

va salut,

noi am avut o noapte f grea, poate cea mai grea din ultimul an. au adormit abia in jur de 23.30, (au dormit vreo 3 ore la pranz, ca bebelusii), si s-au trezit din ora in ora incepand cu ora 00.30... crampe, gaze, dureri teribile de burtica si, evident plans neconsolat, cel putin 20min dupa trezire. daca nu se trezeau in acelasi timp din cauza gazelor, se trezeau din cauza plansului fratiorului... totul numai de la laptele junior, de la nestle. nici macar nu l-am inlocuit complet, acum suntem la 5 masuri din 7... Robi are si scaune moi, 1, maximum 2 pe zi... diseara facem vaccinul, astept sa vad ce spune si pediatra, daca il schimbam sau asteptam sa se obisnuiasca, eventual combinat 50-50. nu cred ca mai astept, nu vreau sa-i mai vad suferind nici macar un minut... uff.
diana, laura, la voi a trecut pana la urma, s-au obisnuit cu lapticul? stiu ca si voi ati intampinat probleme... parca si Anca, dar l-a schimbat... chiar nu stiu cum sa fac sa le fie mai bine... avem astfel de crize si in prima parte a zilei, dupa lapticul de dimineata...

lala, kllemi, multa sanatate fetelor!

babytza, chiar crezi ca va sta cu casca pe cap? sa va treaca repede cucuiul.

andy_g, multumesc mult de aprecieri!

ange, te rog sa ne spui cum e cu aspiratorul nazal. daca e eficient, adica. si pe mine ma batea gandul la un moment dat, dar ma tem de ineficienta lui... sar'na anticipat.
felicitari si multi micutei vorbarete!

andreutac, tin pumnii sa nu aveti nimic, si eu stiu ca trebuie repetate analizele de 3 ori... sanatate!

LA MULTI ANI, ANNA SI VLAD! Sa fiti sanatosi, cuminti, sa cresteti mari si sa ii bucurati pe parintii vostri!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavida

Azi am fost in parc si am adunat castane si ghinde! Scuze ca nu-mi amintesc cine a scris despre castane in sticla de Nestea dar ii multumesc pt idee!! E super! I-am bagat in seara asta castanele si ghindele in sticla si cum a vazut ce fac s-a si tarat langa mine si a inceput sa le bage si ea! E foarte incantata si e cea mai ieftina jucarie, de fapt e gratis

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

cu multa placere, eu eram.

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Carla, si Ania face un fel de "mai, mai" care aduce a palma. Mie imi face cind o iau in brate, si mi-e clar ca pt ea e un gest de tandrete, dar incerc sa-i explic ca nu-mi place, si s-o invat sa faca "mai, mai" corect - ceea ce stie sa faca, dar numai cind vrea ea.

stie, stie, va spun eu, i-a facut lui Edi al meu o data.

prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
ange, te rog sa ne spui cum e cu aspiratorul nazal. daca e eficient, adica. si pe mine ma batea gandul la un moment dat, dar ma tem de ineficienta lui... sar'na anticipat.

Pai aspiratorul - daca te referi la "batista bebelusului" e o scula geniala. Merita toti banii. E muuuult mai eficient decit pompele si in 5 secunde ti-ai terminat treaba. Singurul inconvenient este ca nu o poti lua cu tine in concediu - desi e posibil sa functioneze si cu un aspirator portabil (eu o folosesc la puterea cea mai mica a aspiratorului). Oricum, eu am luat-o cu mine in Grecia si am folosit-o de citeva ori manual. In fine, "bucal" - nush cum sa ma exprim. Adica am tras cu gura la capatul celalalt al furtunului - si tot a fost mai eficient decit cu pompitza.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:

Pai aspiratorul - daca te referi la "batista bebelusului" e o scula geniala. Merita toti banii. E muuuult mai eficient decit pompele si in 5 secunde ti-ai terminat treaba. Singurul inconvenient este ca nu o poti lua cu tine in concediu - desi e posibil sa functioneze si cu un aspirator portabil (eu o folosesc la puterea cea mai mica a aspiratorului). Oricum, eu am luat-o cu mine in Grecia si am folosit-o de citeva ori manual. In fine, "bucal" - nush cum sa ma exprim. Adica am tras cu gura la capatul celalalt al furtunului - si tot a fost mai eficient decit cu pompitza.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

da, subscriu, batista bebelusului e extraordinara, avem 2, cate una de fiecare hun.

eu intelesesem ca ange se referea la ceva ce seamana cu asta, de ex., adica unul electric, tocmai pentru ca zicea ca nu a gasit batista lui bebe.
sorry daca v-am incurcat si am inteles eu gresit.

prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lavida

Azi am fost in parc si am adunat castane si ghinde! Scuze ca nu-mi amintesc cine a scris despre castane in sticla de Nestea dar ii multumesc pt idee!! E super! I-am bagat in seara asta castanele si ghindele in sticla si cum a vazut ce fac s-a si tarat langa mine si a inceput sa le bage si ea! E foarte incantata si e cea mai ieftina jucarie, de fapt e gratis

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1

cu multa placere, eu eram.

_
Si nu uita:

Lumi, saru' mana pt idee Azi cu ajutorul castanelor am reusit sa-i dau mancare, era atenta la ele si eu ii varam mancare, profitand ca e prea ocupata sa ma refuze.

Eliza la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

lumi, imi pare tare rau.sper sa fi fost doar o noapte.
tinem pumnii la vaccin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Andy.p, ma tot pregateam sa te intreb: cum ii place lui Andy la scoala? Tu la ce scoala l-ai inscris?
Ieri am depus si eu cererea de inscriere in clasa I pt. Victor. Parca nu-mi vine sa cred! Orium, el ma surprinde in ultimul timp tot mai des cu comportamente de bebelus, asa ca nu stiu cat de pregatit va fi la anu' de scoala. S-o mai coace el pana atunci?...

Vacanta 2009

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

si multumim de intrebare...Andy e ff bine cu scoala,la ce emotii am avut si ca tine credeam ca nu e pregatit deloc,e super...ii place,vine acasa imi canta,imi spune poezii,deseneaza,modeleaza...iti spun ca in 4 ani de gradi n-a facut asa ceva.Stai linistita ca si Victor se va descurca ff bine.
Andy cand face chestii de astea de raman muta stiu ca vrea sa-mi atraga atentia
E la sc.Cantemir.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Carla,Andy tot timpul o ameninta:Las'ca mai cresti tu! cucuiul si fii blanda cu tati

Lumi stiu cam prin ce ai trecut,cu deosebire ca la tine sunt doi,eu am renuntat ptr moment la el,nu pot sa o chinui in halul ala,nu doarme si toata noaptea se trezeste si plange..plus ca si ziua era ff nervoasa si irascibila,nici n-am inlocuit inca cu altceva...sunt curioasa ce zice dr.ta.Tin pumnii la vaccin

Ange tot uit sa-ti spun ca e extrordinara Crinutza cum vorbeste ea la telefon

Babytza sa treaca repede cucuiul si sa iasa repede dintii,offf

Andreutac pai fa-i analizele,antigen giardia si coprocultura sa vezi daca iese ceva..eu sper sa n-aveti nimik

lala,kllemi multa sanatate puilor

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput