Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilot zilei - Vlad si Anna Rebeca!!! Sa cresteti sanatosi, norocosi si sa primiti de la viata tot ceea ce e bun si frumos!!!
LA MULTE LUNITE Ciprian!!!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello,
Vlad si Anna , sa fiti sanatosi si voiosi!!!
Lala, imi pare rau ca printesele sunt bolnavioare si ca s-au adunat atatea pe capul vostru. Din punctul asta de vedere ma gandesc cu groaza la intrarea in comunitate. Multa sanatate fetitelor!

Eu o suspectez pe Eva de ceva paraziti intestinali. Nu stiu daca m-a apucat paranoia de cand am citit ca Lucas de Bitza are giardia sau intuiesc corect. Sa va zic acum si de ce:
-se irita foarte repede la fundulet, desi o schimb mai des decat de obicei, o spal de fiecare data si o ung cu crema. Asta vara, pe caldurile alea procedam la fel si totusi nu s-a iritat asa.
-are foarte multe gaze la stomacel, trage multeparturi, ceea ce inainte nu se intampla decat foarte rar, iar uneori noaptea are crampe la burtica. Stiu ca dupa enetrocolita persista gazele, dar asa mult? Sunt deja 2 saptamani jumate.
- se scarpina destul de des la nasuc si ochi, in conditiile in care n-are nimic evident
-ieri in scaun, nu cel pe care l-am dus la analize am observat ca niste liniute mici, albe, de max. 1cm (scuzati descrierea amanuntita). Sa fie viermisori sau fasii de carnita nedigerata?
Cu mancarea stam bine, incet, incet revenim la normal.
Ieri i-am dus proba pt coproparazitologic si Ag. Giardia, au iesit ambele negative, insa stiu ca viermisorii nu ies din prima, ci trebuie duse probele de vreo 3 ori.
Poate ma ajutati cu ceva pareri fetelor, babymom?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

babytza -ici pentru soricelul cucuiat! Sper sa-i treaca repede.
angelynna felicitari pentru vorbareata ta la telefon
lavida wow... ce de jucarii a primit Eliza... tot sa se joace...
andy_galro multumesc pentru aprecieri
ratonelu-ici. Nu mai fi suparata, si eu mai primesc palme peste fata... recunosc ca nu asa cum ai patit tu...
babymom petrecere frumoasa duminica!
Si noi avem probleme cu mancarea... iar ca sa manance 100g la o masa nici macar nu visez. Si eu ii dau bucatele, dar le arunca pe jos sau le baga in gura, le morfoleste si apoi le scuipa...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

andreutac si eu i-am facut Biancai coproparazitologic si intr-adevar am dus probe de 3 ori.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

In alta ordine de idei, va multumesc pentru aprecierile la adresa printesei mele.
Elly si Lavida, aveti 2 fetite foarte frumoase. Coifuri ca cele ale Elizei i-am cumparat si eu Evei pentru aniversarea primului anisor, insa din fericire am avut inspiratia sa le "probez" cu o seara inainte. Mi-am pus eu unul pe cap, Eva se tot intindea sa mi-l smulga. Apoi, incercand sa-i pun si ei unul la fel s-a lasat cu tipete si tavaleli. Asa ca am bagat toate coifurile la pastrare, pentru anul viitor
Angelynna, super vorbareata Crinuta! Cred ca dintre bobocei ea si Razvanel spun cele mai multe cuvinte.
Noi momentan spunem asa: mama, tata (foarte rar), apa, pa, papa, bau, cah, ai (aia) si mai nou, de ieri seara beibi (bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

babymom, asta numesti tu criza de isterie...Sasha face asa..in mom lui bune.
elly,andreea
nerantula

Mergi la inceput

Lucas//.....are giardia?????
io n-am citit
bitza, unde esti?
cine stie?
andreea, sper sa nu fie nimic. nu prea ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Nausica cum e buba?

Pai nu-i buba, de aia ne-am si speriat. Ca sotul imi zicea, in stilul lui prapastios, ca e mai bine cind apare un cucui.
Oricum, a trecut. Cred ca plinsul prelungit a avut mai multe cauze, era si oboseala, a perceput si sperietura noastra, etc.
Multumesc de intrebare.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

In alta ordine de idei, va multumesc pentru aprecierile la adresa printesei mele.
Elly si Lavida, aveti 2 fetite foarte frumoase. Coifuri ca cele ale Elizei i-am cumparat si eu Evei pentru aniversarea primului anisor, insa din fericire am avut inspiratia sa le "probez" cu o seara inainte. Mi-am pus eu unul pe cap, Eva se tot intindea sa mi-l smulga. Apoi, incercand sa-i pun si ei unul la fel s-a lasat cu tipete si tavaleli. Asa ca am bagat toate coifurile la pastrare, pentru anul viitor
Angelynna, super vorbareata Crinuta! Cred ca dintre bobocei ea si Razvanel spun cele mai multe cuvinte.
Noi momentan spunem asa: mama, tata (foarte rar), apa, pa, papa, bau, cah, ai (aia) si mai nou, de ieri seara beibi (bebe)

In primul rand multumesc mult de aprecieri , ma faceti sa ma simt tare mandra de printesica mea.

Andreea, pana nu demult si Eliza isi smulgea orice ii puneam pe cap, inclusiv palariile, abia o convingeam sa le lase si trebuia sa i le tot pun inapoi. Ei bine, in ultimul timp laudele mele au dat roade si Eliza a inceput sa inteleaga ca ii sta bine cu ce ii pun eu pe cap. Adica: inainte sa ii asez ceva pe cap, pun prima data la mine si ii zic "Uite ce frumos!" Apoi ii pun ei si ii zic: "Vai, ce frumoasa esti! Si ce bine iti sta!" Si incepe sa-si dea seama ca e cocheta si ca e bine sa le lase, ba chiar rade, si ii place, pt ca uneori imi ia din mana palaria/ bentita/caciula si le pune singura pe cap.
Ideea e ca o incurajez tot timpul si o laud, si incerc in foarte multe situatii sa o las sa preia initiativa sau sa incerce sa faca si ea ce fac eu.

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

nausica...sa stii ca si la Sasha cred ca e vorba de tandrete.
spun asta pt ca , de exemplu, ajung acasa...(se bucura si el 10sec cand ma vede, apoi tot in...c..lu' tacsu'moare) il iau in brate si el...zbanggg...zbanggg..niste palme(ori ma palia o pauzaste, ceva de genul'"mama denatura, nu mai veneai? m-ai lasat cu ochelaristu'asta cu burta toata ziua" )
laura...si andy o iarta?...ori i-o pregateste pt cand o sa creasca...
apropos de cucui, am vorb mai devreme cu soata- l-a scapat din mana, in parc , pe ciment...si a cazut-are ditamai cucuiul...offfffff
(ca sa nu mai spun ca dasteapta de soata ma tot bombane de 2sapt ca l-am scapat in casa, pe covor+parchetabia astept sa ajung acas' )

Mergi la inceput