Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)
Raspunsuri - Pagina 5
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Mai nou piului meu zice “ao tata, ce taci” pe limbajul ei…traduc ar insemna” alo tata, ce faci” si in acelasi timp duce manuta la ureche…deh, vorbeste la telefon cu tacsu ![]() |

Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Nausica spune:
| citat din mesajul lui Nocom INTREBARE: STIE CINEVA UN DR STOMATOLOG BUN???? |
Nocom, da, stiu eu.
E prietena mea, e super buna, mina usoara. Are cabinetul la Bucur Obor. Daca te aranjeaza, suna-ma sa-ti dau nr. Ai nr meu pe PM.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Nausica spune:
| citat din mesajul lui andy_galro babymom welcome back ...si daca tot ai revenit sa te asaltez cu o problema: Andrei a fost un pic racit si avea niste muci pana la gura care cum ii aspiram cum reveneau la loc...si nopatea nu putea sa doarma deloc de infundat ce-i era nasul si nu am reusit sa-i desfund cu nimic ca sa se poata odihni: ser, apa de mare,vibrocil, ophtamesone.....pana la urma la alegerea mea si decizia mea personala l-am dat cu Olynth pentru copii dar care scrie in prospect ca nu se da la copii sub 2 ani...eu l-am dat si asa de bine a dormit copilul![]() ...acum intrebarea mea este daca am facut rau? nu l-am decat seara la culcare 2 pufuri si asta vreo 3 zile ca apoi i s-a desfundat nasucul si nu a mai fost nevoie....poate avea vreo influenta negativa? |
Si eu, cind a fost infundata rau, i-am mai dat cu Olynth de copii, dar diluat, 1/1 cu ser fiziologic.
Nausica si Ania
poze
Nausica spune:
Carla, si Ania face un fel de "mai, mai" care aduce a palma. Mie imi face cind o iau in brate, si mi-e clar ca pt ea e un gest de tandrete, dar incerc sa-i explic ca nu-mi place, si s-o invat sa faca "mai, mai" corect - ceea ce stie sa faca, dar numai cind vrea ea.
Acum, la mine nu-i problema, ca-i explic, o dau jos din brate, o fac eu sa inteleaga diferenta, pina la urma, dar ieri, de exemplu, i-a facut niste "mai, mai" din astea hardcore Izabellei, care n-a apreciat deloc.
Ea are, mai nou, in repertoriul de tandreturi, un gest foarte dragutz, dar care merge numai cu oamenii mari: vine la tine si isi lipeste capsorul de genunchii tai. Cum la copiii de inaltimea ei nu merge, le face "mai, mai".
Nausica si Ania
poze
andy.p spune:
Buna dimineata.
Ne pregatim sa iesim .
Carlace copil cu personalitate ai mamico!
Alexia ii mai da lu Andy asa cand se joaca cu el,mai nou nu poate trece pe langa Andy fara sa-i dea una![]()
Nausica cum e buba?
Ange sper ca sunteti k
CAnd mergeti la vaccin?
Andy_g
,nu cred ca s-a intamplat nimik.
Va
...fuug ca Alexia are program de deschis usi azi![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Multumesc pentru aprecierile la adresa puiului meu 
Andy.p vom merge pe 12-13 octombrie dar la cum sunt racelile...
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
babymom75 spune:
Fetelor tin sa va impartasesc ca azi am avut un succes nesperat cu un nou aliment la micul dejun: paine cu unt si miere - Dragos a mancat cu mare placere o feliuta de dimensiunea podului palmei. Ii rupeam bucatele cu mana si el deschidea gura incantat; bine, prima muscatura a fost mai greu sa-l conving s-o ia, dar dupa ce a dat de gustul dulce al mierii n-am mai avut treaba.
Nerantula, poate functioneaza si la Gruia. Asa cum zicea si Miruna, si eu i-am oferit lui Dragos bucati de diverse alimente de cand s-a facut mofturici( daca va amintiti asa am si inceput diversificarea, si abia ulterior a acceptat piureurile ); la inceput pare interesat, dar ulterior totul se transforma intr-o joaca, asa ca ia bucatelele si le arunca pe jos. Nicidecum nu ma pot declara multumita de cantitatea care ajunge in gura lui, dar decat nimic e bine si atat.
Ieri, Dragos a trantit prima criza de isterie ( de personalitate ? ): a refuzat micul dejun ( piure de fructe cu cereale ), l-am lasat in pace, fara sa mai insist, in schimb a venit la mine cu intentia clara de a suge. Eu l-am refuzat, in ideea ca i se va face foame mai tarziu, iar el, de ciuda s-a trantit pe parchet in 4 labe, sarind furios cu fundul in sus si batand podeaua cu mainile. Eu am fost putin
, pt. ca nu ma asteptam la o astfel de reactie de la un copil atat de mic, dar m-am prefacut complet indiferenta prasind "scena".
S-a calmat destul de rapid, atras de puiul de pisica pe care-l avem de vreo 2-3 zile. Dupa ce a trecut "furtuna" i-am dat totusi sa suga, sa nu ramana cu frustarea in suflet.
Deja incep tantrumurile. Of!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Andy_galro, si Dragos e acum intr-o perioada de muci si nas infundat si i-am dat si eu Olynth pediatric. Acum, ce sa zic, un mic risc exista, pt. ca e un vasocontrictor foarte puternic si poate determina vasoconstrictie si pe vasele cerebrale la copiii foarte mici. Ai grija sa nu-i dai mai mult de 1 puf in fiecare nara, si sa nu-i dai mai mult de 1 data/zi ( inainte de culcare ). Poti eventual, asa cum a spus Nausica, sa-l diluezi. Mai exista si riscul creari dependentei la folosiri indelungate.
Deci, poti sa-i dai lui Andrei, dar cu prudenta.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Andy.p, ma tot pregateam sa te intreb: cum ii place lui Andy la scoala? Tu la ce scoala l-ai inscris?
Ieri am depus si eu cererea de inscriere in clasa I pt. Victor. Parca nu-mi vine sa cred! Orium, el ma surprinde in ultimul timp tot mai des cu comportamente de bebelus, asa ca nu stiu cat de pregatit va fi la anu' de scoala. S-o mai coace el pana atunci?...
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Fetelor tin sa va impartasesc ca azi am avut un succes nesperat cu un nou aliment la micul dejun: paine cu unt si miere - Dragos a mancat cu mare placere o feliuta de dimensiunea podului palmei. Ii rupeam bucatele cu mana si el deschidea gura incantat; bine, prima muscatura a fost mai greu sa-l conving s-o ia, dar dupa ce a dat de gustul dulce al mierii n-am mai avut treaba. Nerantula, poate functioneaza si la Gruia. Asa cum zicea si Miruna, si eu i-am oferit lui Dragos bucati de diverse alimente de cand s-a facut mofturici( daca va amintiti asa am si inceput diversificarea, si abia ulterior a acceptat piureurile ); la inceput pare interesat, dar ulterior totul se transforma intr-o joaca, asa ca ia bucatelele si le arunca pe jos. Nicidecum nu ma pot declara multumita de cantitatea care ajunge in gura lui, dar decat nimic e bine si atat. Ieri, Dragos a trantit prima criza de isterie ( de personalitate ? ): a refuzat micul dejun ( piure de fructe cu cereale ), l-am lasat in pace, fara sa mai insist, in schimb a venit la mine cu intentia clara de a suge. Eu l-am refuzat, in ideea ca i se va face foame mai tarziu, iar el, de ciuda s-a trantit pe parchet in 4 labe, sarind furios cu fundul in sus si batand podeaua cu mainile. Eu am fost putin S-a calmat destul de rapid, atras de puiul de pisica pe care-l avem de vreo 2-3 zile. Dupa ce a trecut "furtuna" i-am dat totusi sa suga, sa nu ramana cu frustarea in suflet. Deja incep tantrumurile. Of! |
babymom, bucatele de fructe/legume sunt, in aceasta faza, cel mai mare dusman al lui, le arunca cu mare ostilitate pe jos sau de pereti, nici o vaga, vaga tentativa de a le duce la gura nu este, ci dimpotriva. In schimb mananca bucatele de tot ce este fainos, dar si uscat; de exemplu, o spirala de paste din pastele mele cu lapte a fost tratata cu aceeasi ostilitate ca si fructele.
Am incercat tartina cu unt si miere, se pare ca nu ii place mierea ..
Ceea ce a facut Dragos nu mi se pare o criza de isterie, el pur si simplu voia sa suga, iar refuzul tau l-a facut sa isi arate supararea, ceea ce mi se pare o atitudine perfect normala. El nu are la indemana mijloace nuantate de a-si arata sentimentele negative, insa tu ar trebui sa i le intampini si pe acestea activ, sa i le recunosti, chiar daca nu iti fac placere. Intelegerea pe care o aratam sentimentelor copiilor ar trebui sa fie neconditionata si diferita de intelegerea pe care o aratam actiunilor lor, sa nu le confundam. Ignoranta pe care i-ai aratat-o nu a facut decat sa creasca frustarea si sa primeasca un mesaj nu foarte constructiv pentru increderea lui in sine. Sper sa nu fi deranjat ceea ce am spus

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

pana la gura care cum ii aspiram cum reveneau la loc...si nopatea nu putea sa doarma deloc de infundat ce-i era nasul si nu am reusit sa-i desfund cu nimic ca sa se poata odihni: ser, apa de mare,vibrocil, ophtamesone.....pana la urma la alegerea mea si decizia mea personala l-am dat cu Olynth pentru copii dar care scrie in prospect ca nu se da la copii sub 2 ani...eu l-am dat si asa de bine a dormit copilul