Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)
Raspunsuri - Pagina 4
andy_galro spune:
Neatza! dau si eu o tura de
si
pentru toata lumea
ratonelu la mine nu ai ajuns sa-mi bei cafeaua, na, sîc!!![]()
lumi ti-am vazut si eu beculetele...sunt asa de frumosi
andreutac cuscra ce frumoasa si eleganta e Eva
elly ai o fetita tare frumoasa
babytza
am soricelul sa treaca repede cucuiul si sa iasa repede dintzisorii si maselutele
nocom si mie mi-a fost frica de stomatolog pana am dat de o tanti dragutza...sper sa dai de un dr bun care sa te vindece de frica
nerantula, anamona
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
andy_galro spune:
babymom welcome back
...si daca tot ai revenit sa te asaltez cu o problema: Andrei a fost un pic racit si avea niste muci
pana la gura care cum ii aspiram cum reveneau la loc...si nopatea nu putea sa doarma deloc de infundat ce-i era nasul si nu am reusit sa-i desfund cu nimic ca sa se poata odihni: ser, apa de mare,vibrocil, ophtamesone.....pana la urma la alegerea mea si decizia mea personala l-am dat cu Olynth pentru copii dar care scrie in prospect ca nu se da la copii sub 2 ani...eu l-am dat si asa de bine a dormit copilul
...acum intrebarea mea este daca am facut rau? nu l-am decat seara la culcare 2 pufuri si asta vreo 3 zile ca apoi i s-a desfundat nasucul si nu a mai fost nevoie....poate avea vreo influenta negativa?
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
andy_galro spune:
babytza sper sa nu se agraveze...sanatate
anca cum mai e Carla?
La noi au trecut mucii...acum mai tuseste un pic....astept sa treaca de tot ca sa mergem si noi la vaccin ca inca nu l-am facut![]()
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
anca81 spune:
Andy, e bine Carla, multumim. Mie de la farmacie mie-a spus ca Olynth e putin prea tare pentru copii atat de mici dar cred ca e OK, stai linistita. Bine ca i-a trecut raceala.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
andy_galro spune:
La multi ani Anna, Vlad !!!! Sa cresteti mari, santosi si frumosi!!! 
La multe lunite Ciprian de Alina !!!!!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
[purple]"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
angelynna82 spune:
Neatza,
si
avem la discretie
Babytza multumesc de info cu alifia
…din pacate am uitat sa cumpar
, speram sa nu fie deloc raceala 
Babymom uram petrecere frumoasa si nasterea bebelinei sa fie cat mai usoara 
Ratonelu da’ mai baga te rog mumos o cafea…fi-mea a avut trezirea la 6
..si eu imi iau palme, parul e jucaria preferata inclusiv clama..de care trage intr-una
Felicitari pentru bilant 
Nocom multam de cafea
, ziua excelenta am avut-o la cumparaturi cu fi-mea 
Din pacate eu si dentistul nu suntem deloc prieteni…imi e o frica de mor de ei 
Ada moa’ si pana acum nu stiai
, lasa mami ca e si o parte buna in asta 
Andy_galro
am, si speram sa treaca tusea. E buna cafeaua ta 
Am cumparat azi cateva chestii si deja 120ron s-au dus…dar am luat totusi un aspirator nazal Marimer…nu am gasit batista bebelusului la City Pharma…sper sa fi facut o alegere buna, caci inca nu l-am probat pe dra mea….doarme afara in curte
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
andy_galro spune:
ange sper sa nu fie racita printzesa
...si e super tare cum vb ea cu tati la telefon
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
[purple]"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
angelynna82 spune:
Andy_galro si eu sper sa nu fie racita, ca sa nu ii dau degeaba panadol si alte cele...mai ales ca ne asteapta vaccinul si le facem pe amandoua odata
...
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
ratonelu spune:
miruna...i-am tot zis...recunosc, nu mereu...ca uneroi ma ia prin surprindere si reactionez ...impulsiv.adik nu, nu-l plesnesc(recunosc, unoeri imi trece prin gand
dar tot asa, la primul impluls)...dar ma mai rastesc la el..si-i spun sa nu mai faca asa. i-am luat mana...ii aratam cum s ama mangaie...era calm cateva secunde si atent la mien si cand ai fi zis ca gata! zbang...iar 2-3 palme cu foc! nu exagerez...da asa tare..ca-mi inroseste obrazul! si nu prea vad de unde a invatat! chiar nu se bate nimeni la noi in casa,pe cuv! inca nu-mi bat soata!
(inca)
aaaaa si probl nerantulei o avem si noi.
sasha ia cateva lingurite apoi se tavaleste, urla, arunca cu tot ce s epate(asta e preocuparea lui zilnica
) daca nu-l las sa manance el.la inceput ma enervam...acum iau o alta lingurita...i-o dau in mana, el incearca sa manance...si eu cu lingurita mea ii inde in gurita.si papa.
aaa..si-l mai pacalesc ca mananc din lingurita lui..si e fff preocupat...iar eu in timpul asta ii tot indes si el papa .
(bine, nu tine mult si se plictiseste...dar reusesc sa-i dau sa pape acceptabil, zic eu.chiar bine)
anca pupam fetita cuminte
rox, pup soricel
sa nu fie bolnavior.
angelyna, n-auzi, domle, ca nu mai am?
te invidiez ca stai la curte.
andy_g
nu stiam io d c imi lipsea mie ...
angelynna82 spune:
Carla 

, nu ma invidia pentru curte caci nu e mare deloc
, speram ca la anul sa ne apucam de casa...o vrem mai mare domn...nu ne mai ajunge cat e acum, poate poate o mai veni vreun bebe
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt