Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

moamaa....angelyna, ce tare! sasha...nici gand de asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna dimineata,

Ce zgarcita a fost prima duamna () azi!!!!!! Nu ne da nimic, auzi?!?!!?

Iaca am facut eu rost de niste si niste , dar nu prea mult, ca intr-adevar, le bau ratonelu pe toate!!!!!!!

hai, sa avem o zi excelenta!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

babymom nastere usoara cumnatei si bebe sanatos, sa se bucure de el toata viata!!

Daria are la 1 an 77 cm si 9220 gr, o inaltime normala si un pic sub greutate.... Noi sa fim sanatoase!!

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

INTREBARE:

STIE CINEVA UN DR STOMATOLOG BUN????

Bun pentru mine inseamna sa aibe mana usoara, sa nu ma doara nimic si sa-mi faca anestezie daca ii cer si numa pentru ca sa se uite in gura mea!!!! Espe prima mea carie, prima oara cand ma duc la dentist sa lucreze ceva pe acolo si sunt moarta de frica!!!! Am facut o carie la 5 luni dupa ce am nascut, dar am tot amanat sa ma duc din lipsa de timp. Acuma simt gaura cu limba si chiar ma doare pe acolo cand mananc...

Va rog aveti indurare de mine!!!!

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza! pentru toata lumea din rezerva personala
Carlo! sa nu te iei de cafeaua mea, ca ma fac din om neom!

aseara am cunoscut cel mai incapatanat copil din lume... il cheama Teo si e al meu, frate...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

beeyy...nocom, deci te iei de mine, ha?
ghini!
sa treaca maseaua....
io am fost la o tanti f draguta...anul trecut si mi-a facut o extractie- nu m-a durut deloc, pe cuv.am avut 2anestezii.super tanti...doar ca nu mai stiu sa dau de ea....mai tarziu..poate fac rost de tel.
e pe la nerva traina..parca
(dar pt tine...o sun si ii zic sa te chinuie nitelus, na! sa mai pupi sa te iei de mine..)
ada...esti convinsa ca-i cel mai cel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ratonelu sa ii iei mana si sa il inveti sa te mangaie cu ea in loc de palme in timpul asta sa ii spui calm ca palmele dor, tie nu iti place sa fi plesnita dar iti place sa fi mangaiata. Repeti de nspe ori, nu il lasi sa mai dea in tine, nu razi si esti calma. A da si nu te mai preocupa ca se uita lumea, sa se uite suntem o tzara libera e treaba lor.
Nerantula ai incercat sa il lasi sa manance singur? Adica in loc de fructe piure sa ii dai bucati de bagat in gura lasate la indemana lui? Cand da semne ca nu mai vrea sa manance sa ii pui castronul la dispozitie? La noi treburile astea au efect, e adevarat ca nu are acelasi spor dar tot mai baga cate ceva in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ratonelule, pe Carla am invatat-o sa faca "draga draga", cum spune Miruna, i-am luat manuta si i-am aratat cum sa mangaie. Normal, mai scapa si cate o palma dar e o scumpa cand ma mangaie cu manutele ei mici

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Beau si eu cafea de la cine s-a indurat sa ne dea

Noi am avut o noapte agitata, s-a cam foit si a scancit usor toata noaptea. L-am mangaiat si invelit din ora in ora. Dimineata ne-am trezit mucios, trecem pe oscillococcinum si Vitamina C. Sper sa fie cum a zis dr , o reactie la vaccin si sa ne treaca repede

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Rox, sanatate puiului

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput