Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)
Raspunsuri - Pagina 2
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Mai nou piului meu zice “ao tata, ce taci” pe limbajul ei…traduc ar insemna” alo tata, ce faci” si in acelasi timp duce manuta la ureche…deh, vorbeste la telefon cu tacsu ![]() |
ce tare e pustoaica :)vorbareata nevoie mare :)
lavida spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Nerantula exact asa stam si noi: am ajuns sa ma bucur cand mananca 100 g. Si cu greutatea... n-am ce sa ma laud - Dragos are la aproape 1 an doar 8900 g. Vorba Aneimona, cred ca n-are rabdare sa stea linistit sa manance - deschide gura din proprie initiativa doar la primele 3-5 lingurite, iar dupa ce-i trece senzatia acuta de foame trebuie lamurit sa contiunue sa manance. Vacanta 2009 Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
Babymom, sunt in aceeasi situatie cu Eliza! Mi-e si jena sa zic ca la 1 an are doar 8400 g! Problema e ca mi se pare ca eu sunt de vina, ca nu fac suficient ca sa se ingrase, desi nu stiu ce as mai putea face! Altfel, nu pot sa zic, e f activa, vioaie, vesela, isteata... dar slabuta. Si doctorita imi spune tot timpul ca e ok, sa nu-mi fac griji, asa e ea, are timp sa se tot ingrase. Si Eliza a fost un bebe mare la nastere, a avut 3740 g dar de cand au inceput sa-i iasa dintisorii, n-a mai mancat ca lumea si se vede.
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)
Nerantula spune:
Babymom, in general asta se intampla si la noi, se plictiseste de statul la masa, in scaun rezista maxim 10 min cu un arsenal de .. chestii acolo .. apoi vrea miscare, multa miscare. De multe ori nu ii place deloc mancarea si atunci nu insist de nici un fel. Insa alteori o accepta, adica deschide guritza, dar intr-un ritm fff lent, cam o data la 2-3 min, iar eu trebuie sa surprind momentul 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
babytza spune:
Angelyna e unguent cu arnica . Cu ea l-am dat si eu cand a ajuns acasa si deja s-a mai tras.
Babymom 

La multi ani Anna, Vlad !!!! Sacresteti mari si frumosi , sanatosi si norocosi !!!!! Mamici drage, sa va traiasca puiutii !!!!!!!!!!!!! 
La multe lunite Ciprian de Alina !!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
lavida spune:
Paula-Laura, e bine ca nu se plictiseste repede de jucarii, Eliza sta putin cu ele apoi incepe sa le arunce. Am si eu o gramada de jucarii imprastiate prin toata casa, toata ziua incerc sa le mai strang, dar nu prea razbesc
De-aia unele le ascund si incerc sa le alternez, ca sa i se para noi. Oricum, nu stiu cat mai tine pacaleala.
De exemplu antemergatorul il are de o saptamana si pe asta l-am lasat tot timpul la indemana, doar-doar prinde curaj si merge singura. La inceput i-a placut enorm, a si mers cu el, acum cand vreau sa o pun sa mearga, da din picioare si apoi isi da drumul in fund [trist]
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)
anamona spune:
babytza cica s-ar pune o lingura peste cucui....
nu stiu care e explicatia logica, dar nu strica sa incerci daca sta soricelul :)
pupam sa treaca
babytza spune:
| citat din mesajul lui anamona babytza cica s-ar pune o lingura peste cucui.... nu stiu care e explicatia logica, dar nu strica sa incerci daca sta soricelul :) pupam sa treaca |
Au incercat cu gheata imediat dupa cazatura, dar nu sta ....abia il pot da cu crema , nu are stare deloc...are bazdaci in fundulet

Babytza si puii
Valentina
David
babymom75 spune:
Anamona, da ne pregatim de party pt. duminica. Azi am comandat tortul; sper sa iasa asa cum ma astept. Azi am umblat prin magazine sa-i caut ceva toale mai "aligante" lui Dragos, dar n-am gasit nimic care sa ma satisfaca, la un pret decent. Oricum tot va trebui sa-i iau ceva pana la urma, ca saracu' Dragosel n-a prea avut haine noi, ci doar din cele ramase mostenire de la fratica.
Petrecerea e oarecum umbrita ca importanta de stresul pe care-l am cu nasterea bebelinei lu' frate-meu. Azi a sosit cumnata mea de la Zalau si ramane la noi pana i-o veni sorocul. Ne asteptam ca micuta Ilinca sa vina pe lume zilele astea - DPN 5 octombrie.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Babytza, cucuietzi mai sunt copiii astia!
sa-i treaca soricelului.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
ratonelu spune:
prima
cafea nu va dau..am baut-o eu pe toata....din lumea larga...si intreaga! si tot mi-e tare somn...ca de, ca sa nu-ti fie somn, tre sa dormi...si nu prea e loc.
rox, iar aveti cucui?apropos de dat in cap...aseara am fost in parc+sot+copil...si cand il luam pe Sasha in brate...imi tragea niste palme peste ochi..asa cu foc! tot parcul se uita la noi, pe cuv! acum, eu cum sa reactionez? ma plesneste peste ochi..asa...cu forta , cateva palme , una dupa alta.
ma rog..
aaa..si kg ...Sasha are 8.7 kg...deci...cine spunea ca-i rusine?
azi e vineri! deci...week-end!!!!