Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)
Raspunsuri - Pagina 10
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura A INCEPUT SA MEARGA SINGUR!!! Sunt super incantata! De abia astept ziua de maine s ail alerg putin Claudinna mersi frumos de idei le-am folosit cu folos se pare ![]() Lidia si ![]() Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
wowwwwwww! bravo, Mihnea!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
tare de tot Alexia!!!
Laura, merci de link-uri, ep acolo nu explorasem, desi ma plimb pe forumul ala
Lumi, o sa incerc si eu jucaria aia cu castane, ca vad ca a avut succes!!
imi pare tare rau pt noaptea trecuta

Cuscra,
pentru sora ta!!
Anna
Vlad
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
ca sa nu va mai zapacesc cu ce face si spune Razvan, o sa va spun doar ceva super haios: stie pe unde face pishu![]()
blog cu basca
Razvan
Muuh spune:
Va invit, sâmbaata, 3 octombrie 2009, în parcul Titan, lânga; fântana de 16 m, pe insula pensionarilor, la ora 11 fix sa; începem sa; atasam copiii la sân pentru a promova alaptarea si a o sustine alaturi de alte mii de mame de pe tot globul.
detalii pe atasatlasanulmamei.blogspot.com
gaia.nevia spune:
carrefour grand arena e langa Selgros Berceni si Hornbach.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Paula felicitari puiului !!!!!!!!!! 

Nocom multa sanatate puiutei mici 

Lumi asteptam sa ne spui cum sunt voinicii mici dupa vaccin 

O noapte linistita si fara febra 

Noi suntem tare muciosi
curg ca la robinet. Ce e tare amuzant, e cum se distreaza el si rade in hohote cand stranuta. E mortal ![]()
![]()
Si din fericire, acum ii place Panadolul. Alearga dupa mine sa ii mai dau
Ma bucur tare mult ca il ia usor, ca data trecuta cand a fost mucios trebuia sa ii dau medicamentele cu pacaleala. Acum vine el la mine sa ii dau !!!! Supeeeer 
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
sanatate multa lui David, babytza!
blog cu basca
Razvan
angelynna82 spune:
Multumim pentru urarile adresate surorii mele, sunteti tare dragute 
Oana 
Paula-Laura felicitari mergaretului 
Nocom multi
ici mamico si rabdare
300 m-ai facut sa rad instantaneu, multumesc 
Claudinna asa este si mare dreptate ai
am cu drag, o scumpa mereu
. Cata dreptate ai…ma rog uneori de sor-mea sa mai taca din gura…aiurea, eu vb eu aud
Nu suntem nici pe departe atat de dezvoltate in limbaj, spune cateva cuvinte insa mai mult pe bebeliceasca ei….ma chinui cu anumite cuvinte zile intregi iar apoi le spune fara nicio chestie 
Super tare ginere am eu 
Babytza ma bucur pt soricel ca accepta panadolul, sper sa treceti mai repede de muci 
Lumi o noapte buna iti uram 
Am reaspirat-o pe Crina asta seara dupa baie..e un chin..plange ca din gura de sarpe...nu stiu cum o voi face singura
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
claudinna spune:
off, Ange, asha urla si Razvan anul trecut can auzea aspiratorul...e nasol singura...
sa va facet repede bine!
blog cu basca
Razvan