Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Multumesc fetelor Si eu imi doresc sa ii treaca repede. Am pus in dormitor un calorifer electric, sa incalzesc putin , ca la mine e mai rece ca afara si nu as vrea sa-i inmultesc eu mucisorii.

Angelyna scuze , nu am fost pe faza La multi ani pentru sora ta !!!!!!!
Si eu ma cam chinui cu el sa il aspir cand sunt singura, nu esti singura. Ii prind cu o mana mainile lui si tot cu aia ii fixez si batista , iar cu cealalta ii tin capul...o adevarata distractie pentru amandoi

Va pup si fug la nani

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Ramonzca !!!! Sa fi iubita si fericita !!! O zi superba sa ai !!!

La multi ani Sofia !!!!! Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa , norocoasa , cuminte si papacioasa !!!!!!!!! Mimihoo sa iti traiasca printesa !!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, Sofia!
la multi ani, Ramo!!, mai intra pe la noi!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Fii'miu nu mai are somn

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

NEATA!!!!

Nu ca asta ar fi vre-o auda... da iar ne-am trezit primele!!!! Si bineinteles tot din cauza de muci! Nu mai stiu ce sa fac. Deja este o saptamana de cand avem muci si nu par ca vor da plece... Ce naiba sa mai fac? Noaptea abia reuseste sa doarma cu gura deschisa, dra spre dimineata nu mai poate saraca si se foieiste si se foieste... si nu poate respira de cantitatea enorma de muci din nasucul ei. daca o aspir la 6 dimineata s-a dus somnul...

Eee, sper ca voi sa aveti o zi mai buna si un we minunat!!

lumi cu sunt beculetele vaccinate????

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

M-a luat valul si nu v-am tratat si eu cu nimic....

Haideti la o cafelutza calda

si un pepsi bun, abia desfacut.........

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Ce bine merge cafeluta pe vremea asta. Chiar ma gandeam daca sa ma mai duc in Titan sa alaptez in aer liber pe vanticelul asta.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Mda, vreme de mare succes... Eu sint singura acasa (sotul se mureaza la Plaiul Foii) si n-am cum s-o scot pe Pucca la plimbare. In schimb Cipanu' s-a trezit cu mare avint si chef de vorba, tocmai cind eu visam ca probez niste pantofi meseriasi.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Si eu ma cam chinui cu el sa il aspir cand sunt singura, nu esti singura. Ii prind cu o mana mainile lui si tot cu aia ii fixez si batista , iar cu cealalta ii tin capul...o adevarata distractie pentru amandoi

Eu am reusit acum, dimineata, s-o aspir cu succes. Am transformat aspiratul intr-un soi de joaca: am luat-o in brate si, mai intii, i-am dat ei sa tina capatul de la aspirator, i-am aspirat degetelele, apoi incetisor si narile, si nu s-a opus.

Sanatate puiului!

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata, si la noi ploua si e frig:( Nocom, multumim de cafeluta. Off mititica Daria, multa sanatate!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput