Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Miruna, felicitari ca ati participat

toata ziua am facut refresh la blogul roxanei, dianei si la forum sa aflu ceva despre ec s-a intamplat.
m-au emotionat foarte mult pozele, nu mai spun ca la clipul pro alaptat din spania mi-au dat lacrimile...

pact de vremea asta nasoala, sunt copnvinsa ca s-ar fi strans mai multe mamici

ma gandeam aseara cand am auzit prognoza ca poate ar fi fost mai bine sa se fi schimbat locatia intr-un loc acoperit, intr-un shopiing centre poate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ha, ha , ha,

Se pare ca azi a fost ziua de facut curatenie in dulapuri pentru muuulta lume. si eu tot asta am facut cat a dormit purcica mea 3 ore primul somn... Acum am fost afara si cum a dat de caldura din casa cum a vrut iar nani.. sper sa mai traga un somnic de o ora. Cu mucii suntem la fel, nu stiu cand o sa scapam si cum...

babytza karvol am si eu de pe vremea lui Matei, adica de iarna trecuta, nu stiam ca nu se mai gaseste ca pana acum nu am avut nevoie... Si cu pulmex baby am mai dat-o 2 nopti si parca a dormit mai bine

Maine imi vin baietii acasa!!! Abia stept.. cica in Apuseni azi a fost cald 23 gr si frumos! Pai asa da vacanta, ce ma bucur!!!

Miruna V-am recunoscut in poze, faimosilor!!!!

tzitziric subscriu la ce au zis fetele!!! Distractie placuta!!!

bitza, andy.p, babytza, lumi, angelyna, nerantula, anamona

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Care mai este parola de la contul de poze bobocei2008 de pe webshot? Ca am uitat!!

Multumesc

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mi-a adus sotul enterolactis. Lumi multumesc de informatie Cum se da ? La fel ca bioticsul ? Dizolvat in apa ?

Nocom ai PM

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani frumoasei bobocite [cu blog ]!
Sanatate, noroc, dragoste, impletite fara cusur intr-o viata lunga si fericita!

Sofia!

Anamona, nu stiu sa-ti raspund la intrebarea cu Kiabi... abia l-am descoperit pe cel din berceni...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

A pus mama AICI poze de la PRIMA MEA ANIVERSARE!!!

CU DRAG,

DARIA

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytzule, nu stiu cum se administreaza enterolactis, ca n-am folosit. ar trebui sa fie la fel, dar verifica prospectul. si intreaba si pediatrul, poate nu-si pastreaza proprietatile in lapte si-l dai degeaba, nu de alta.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra se numeste Calciu Gris e produs de Ruxi, se gaseste la farmacie. E indicat de la 4 luni.. Daca nu gasesti trimtem noi de aici Multi si pentru soricel ce bunatati ai facut tu si Ange

Laura ai mail

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Miruna superbe poze, foarte emotionante , felicitari mamico

Nocom o ma pe Daria cea frumoasa si fratiorul ei, sunt superbi in poze amandoi , tortul si turta moa’ ce bine arata iar al tau e delicios numai din poze

Nu am avut ce face si i-am dat si ei cateva lingurite de tort…e mai agitata ca oricand si maraita

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza multumesc de info , yummy meniul vostru

Bitza, Luminita multumesc de urari

Andy.p esti o draguta

CosmyB si eu ii mai fac gris cu lapte, unoeri adaug si fructe iar la sfarsit un galbenus, iese mai cremos

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput