Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)
Raspunsuri - Pagina 19
anamona spune:
babymom, poti sa il intrebi pe sotul tau din ce e compusa anestezia compatibila cu alaptatul? e doar xilina? sau mai are si altceva in compozitie?
tocmai am fasit o doctorita ok, care sa aiba cabinetul cat de cat apropae de mine si program flexibil....dar zice ca nu ar recomanda anestezii atunci cand alaptezi, chiar si la cea mai usoara zice ca trebuie sa nu alaptez 6 ore...contrar celeilalte doctorite la care mergeam dar care are cabinetul foarte departe....
ideea e ca find doctorita ok as vrea sa continui sa merg la ea, dar sa fiu capabila sa vorbim cat de cat acelasi limbaj atunci cand e vorba de anestezii si alaptat.
mercic
Nerantula spune:
Miruna, tot siroaie fac admirandu-va!
si
pentru Dimitri
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Idee de cadou la 1 an: pe langa ce s-a mai zis, puzzle cu magnet. Sunt niste table din lemn cu gaurele in diferite forme. In gaurelele respective se pun piese tot din lemn fiecare la forma la care se potriveste. Formele pot fi animale diverse, masinute, etc Cand se potriveste un element (exista un senzor in fiecare piesa si in tala) scoate un sunet specific ... vaca face muuu, catelul ham-ham...etc |
Sa va zic eu de jucarie din asta. Si noi avem. Un puzzle magnet cu o ferma, cu cinci animalute. Exact cum zice Alexa. Vaca face muu, ratzusca face mac-mac, porcul face groh-groh, cocosul face cucurigu si oaia face bee.
Cum se foloseste? Se face o fixatie pentru una dintre piese, sa zicem ratzusca. Se ia si se duce undeva departe, de preferinta in baie (e de lemn). Nu se mai gaseste.
Se ia o alta piesa, sa zicem vacutza. Se arunca in spatele televizorului.
Se ia o a treia piesa, sa zicem cocosul. Se baga in gura, sub forma de suzete (are un tzugui de care apuci). Se umbla prin casa cu "suzeta" in gura. Se binedispune familia.
Ei, si acum ultima parte. Cocoselul face cucurigu nu neaparat daca pui cocoselul in gaura pentru cocosel. Poti sa treci si vaca peste gaura de cocosel si tot cucurigu o sa faca. E ceva cu niste circuite.
Mai interesant e ca, seara, cind mergem la culcare si sting lumina din sufragerie, se aude "muuuh".
Sau, cind stingi televizorul, se aude "cucuriguu".
Acum doua zile a dormit sotul jos, pe canapea, pt ca era racit, si mi-a spus ca toata noaptea se mai trezea cite un animalutz de la ferma sa-l salute.
All in all, e o jucarie misto. Pe bune.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
andy.p spune:
Cosmy
Miruna felicitari si toata admiratia mea
babymom cum v-ati sarbatorit??
Ange cum fu la petrecere?
Nocom e o dulce Dariutza ,da nici fratica nu e mai prejos
..tortul
,am vazut si tortul ptr tine,arata super
Nikoliciule hai cu mine sub curcubeu sa povestim
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
apropos de jucarii in masina... mie nu imi surade deloc ideea sa am un obiect mare si greu "plutind" liber prin masina in caz de Doamne fereste, o frana mai brusca (soferul de la chicco, laptop, masinute mari, genti nefixate etc).
companion potrivit de drum mi se par jucariile de plus, catelusul vorbitor, fifi, chestii moi care nu pot provoca contuzii daca sunt aruncate in capul celorlalti sau se deplaseaza involuntar la vreo frana.
it's just me, thinking too much....
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Nocom frumoase pozele !!! Si dulci copiii 

Am doua intrebari : Daria sta pe scaunel ????? Si Daria mananca singurica din castronel ???? Moaaaaa, tare rau !!!! 

Cuscra o sa caut si daca nu gasesc te anunt 

Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
laura ce misto si colorat e curcubeul tau
.Multumesc de invitatie
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
Eeeiiii,
Multumim de aprecieri angelyna, andy.p, babytza. Si noua ne-a placut cum arata turta, si a fost BES-TI-A-LA!!!!! O sa mai cumpar si fara motiv, ca ne-am batut pe ea, la propriu...
cat priveste copilasii mei... normal ca eu ii vad cei mai frumosi!!

Apropos de poza, nu mi-a salvat cand am denumit pozele iar acum nu mai stiu de unde as putea edita sa le pun si titlu, sa inteleaga lumea ce si cum...???!?!?!?!?!?
babytzule DA si DA!!!
la cele 2 intrebari! Daria sta pe scaunel de ceva vreme pentru ca l-a vazut pe Matei stand si a vrut si ea, noroc ca avem 2 unul ami mic pt ea si unul mai maricel pt Matei!
Si cu lingurita papa singurica dar nu o las decat cand mai avem cateva lingurite de mancare pentru stiu s-o bage in gura nuami rasucind-o cu mancarea in jos
si numai o mica parte ajunge in gurita, dar vrea mereu si incerc s-o incurajez sa bage bine.. 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
CD27 spune:
Buna seara, revenim si noi dupa o scurta absenta motivata, am stat mult timp afara recuperand timpul pierdut asta vara, cand dormeam ca purceii![]()
Uram LA MULTI ANI! tuturor boboceilor care s-au sarbatorit in lipsa noastra
Am facut si noi vaccinul priorix, fara reactii urate deocmadata, sper nici sa nu apara, am fost si un control la ORL (isi dadea palme peste ureche) dar nu are nimic, probabil era o joaca de-a lui, la dermato, are o bubuta mica pe burtica care nu prea trece (dr zice ca sunt 2 bubutze mici apropiate) se pare ca e foliculita
dam cu antibiotic cremea si mergem la control
Am inlocuit complet laptele, suntem pe junior, bea numai seara, dimineata max 100 ml si apoi asteapta sa mergem la mama la micul dejun unde ne rasfatam cu paine cu unt, ou si ce ne mai da mama![]()
Are 10kg10gr si 77.5 cm a luat foarte bine in greutate lunile astea(aprox 500grame pe luna), dr m-a intrebat ce-i fac
asa ca daca mai zice soacra ca e slab mort ne certam
Iar astazi cand eram la dr, l-am lasat singur in picioare langa scaun (stiu ca nu merge singur e fricos
) si ce sa vezi, a zbughit-o de langa scaune si l-am vazut in mijlocul holului, am ramas cu gura cascata, deci de astazi merge singur puiul meu
Ma duc sa citesc din urma![]()
A...ma intreba musette de casuta noastra de plastic si o sa-i mai raspund si aici poate mai intereseaza pe cineva, mie mi se pare faina, desi ocupa destul de mult loc intr-un apartament dar se umfla usor, cu o pompa mica de picior si face toti banii (care nu cred ca sunt muti
), ne tolanim cu totii acolo
, este luata din carrefour si e primita cadou de 1 an. casuta Tomy e faina si ea, dar cam scumpa, e tot primita, e gen jucarie educativa (culori, numere, forme) ce il amuza pe Mik sunt niste bile care se plimba pe niste parghii, eu nu as fi luat-o daca nu o primeam pentru ca mai avem jucarii care ne invata numere/culori etc (gen masuta muzicala)
Mami de Mikul Robert Constantin

nikolici spune:
Fetelor....stiti careva de Dr. ginecolog Badescu Sorin?
Multu anticipat
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)