Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
Angelyna pe cutie scrie Inhalant baby - decongestioneaza caile nazale ( de la biofarm )
Eu pentru mine cand sunt infundata folosesc pomada respiratorie data direct pe piept. Se gasesc la noi si de la Vaporub si mai e una Pulmex baby (dar au si varianta pentru adulti).
Lumi da, am primit si salvat poza cu voinicii 
Babytza si puii
Valentina
David
bitza2008 spune:
Luminita grasunei voinicii!
sper sa nici nu aiba vreo reactie?Ati facut si ROR?
Babytza si eu azi am aranjat in dulap hainele de sezon![]()
Angelynna
surioarei
si 
pt mamica gospodina!
Eu azi gatesc tochitura ca are sotul pofte si Lucas serveste peste cu broccoli la borcanel.
Laura 
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Luminita grasunei voinicii! ![]() sper sa nici nu aiba vreo reactie?Ati facut si ROR? |
Priorix e noua denumire a RoR-ului.
Lumi bine ca nu ati avut reactii !!!!

Babytza si puii
Valentina
David
andy.p spune:
Suntem numa noi doua fetele
..baietii au plecat la bunici la cules de struguri,asa ca mai pe seara va invit la un pahar de must
De mancarica supica cu taitei,cartofi natur cu snitele de pui si un tort de cioco ca n-am mancat demult .
Roxana ce meniu aveti again
Lumi ma bucur ca sunteti k
voiniceii.
Ange ce de bunatati
...haideti ca va primim cu drag,se anunta tot vreme frumoasa toata sapt viitoare.
Paula felicitari
Alina deci dormisi?Ne cam lasa energia cu doi copii atomici
Cosmy ai PM
Nerantula imi pare rau ca aveti iar mucisori
Cuscra,Nikolici pe unde sunteti??Ia treceti la raport.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Muuh spune:
www.babyfriendly.ca/challenge/2009/site_result.php" target="_blank">Suntem si noi printre randuri pe aici
tzitziri spune:
Mda....banuiam ca astea o sa va fie parerile legat de dilema mea
.Evident ca nu imi e rusine cu David si nici cu faptul ca am un copil.De fapt problema a fost ca stiu ca atunci cand nu aveam copil si am fost pusa intr-o astfel de situatie (niste vecini de palier care isi lasasera copiii sa se joace pe holul pensiunii) nu mi-a picat prea bine.Adica recunosc ca nu pot cere nimanui toleranta pe care nici eu nu am avut-o cand nu aveam copil...deh, invatam multe cand avem copii...
AlexaM, si eu am avut cand David a implinit un an vreo doua zile de o scurgere - as fi numit-o ciclu daca nu ar fi durat doar doua zile si un flux mai mic decat la ciclu..nu stiu, cred ca se pregatea terenul.
Miruna, pe mine m-au impresionat teribil pozele de la intalnirea de alaptare.Adica in ciuda frigului sa va strangeti pentru o cauza nobila mi se pare de tot respectul!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
Miruna ce pot sa spun mai mult decat sincere felicitari mamicilor !!!!! Bravo voua ca ati mers chiar si pe vremea asta urata sa ingrosati randurile mamicilor care alapteaza !!!!!!!!!!!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
La Multi ani Anna si Sofia!!!
laura de sub curcubeu sunt aici, aici.Dar nu am nimic de zis
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
miruna, felicitari! pozele vorbesc de la sine.
bitza
, ROR-ul este priorix, cum spunea si babytza. il facem la 1 an si 2 luni.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."