Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

AlexaM si eu fara rusi pana acum, a trecut un an nici nu mai stiu ce sa fac cu un tampon cat despre scurgere nu stiu ce sa-ti zic, poate sa-ti fi venit ciclul dar f putin.. sau poate asa se anunta, poate sa vina tot asa, habar n-am. Pe mine m-a trimis o mamica la gine, ca nu e normal sa nu-mi vina atata timp

Fetelor ce ar fi mai potrvit sa iau pentru gaza mea: Wrap sau sling? (presupunand ca va sta cu placere in el, ca pana acum n-am testat) eu am folosit doar marsupiu, dar ma gandesc ca la iesirile scurte in frig va sta acolo cuibarita.. Cele care aveti ce ziceti?? Mai merge acum ca e maricica? anamona, 300

Am vazut gramada de poze frumoase, toate jur nu nominalizez ca sunt cam si sigur uit pe cineva.. Bineanteles ca ginerica a fost un frumos ca de obicei si acum proaspat frezat e

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Ange ai o vorbareataaaaa, super ca vb ea cu tati la telefon Ce faci azi bun de papa?

Maya mananca cu placere, paine prajita la toaster cu unt, ieri a mancat doua felii si ea nu mananca chiar orice

Si galuste mananca cu placere Nerantula poate ii place si lui Gruia, le firb in supa, dar pot fi fierte si in lapte.

Gris cu lapte am vazut ca multe nu dati deloc, eu ii fac Calciu Gris e gris imbogatit cu Ca, ii fac o data pe saptamana si ii place, am amestecat si cu fructe..

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Laura da-mi Pm cu adresa ta de e-mail, am trimis materialul ce ti-am promis pe adresa pe care o ai la profil, dar mi-a venit inapoi..

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

CosmyB, Matei nu prea mai vrea sa stea in wrap...doar rar pe sold. In sling nu l-am pus niciodata.

Eu cred ca la varsta asta mai comod este un sling ca o pui pe Maya si o scoti din el mai usor si mai repede decat o poti face cu un wrap. In afara de asta ei acum sunt f curiosi...nu mai au chef sa stea linistiti.
Matei nu mai serveste nici carucior de ceva timp...doar picioruse proprii si brate la mami...la altcineva nu-i place ...si nu wrap...asta e,... ma cocoseaza...

Multumesc de raspunsuri

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

uff, am dormit si eu o ora ca eram terminata. Acum asteptam sa se trezeasca puii sa mergem la shoping, ca pe vremea asta de numarat bani... Bitza, sapt asta mergem cu Alexa la analize. Tot vb de rusi, pot face PAP daca nu mi-au venit dupa nastere?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello dragele mele, va invitam la tort de ciocolata , mancaruri yummy si de baut pentru toata lumea

Claudinna multam, azi noapte abia am dormit din cauza gatului…, i-am dat macrou Crinei

La Multi Ani Ramonczca sa fii fericita alaturi de familia ta

Sofia de Mimihoo sa cresti mare, sanatoasa, numai fericire pentru parintii tai

Babytza cum se numesc capsulele mentolate..functioneaza si la adulti?

Nocom am si speram sa treceti cat mai repede de muci

Multam de cafea, e super buna mai ales acum pe vremea asta

Nausica eu oricum as incerca nu iesim frumos…nasul ei nu tre atins domne

Cristineescu mai bine stai in casa mamico

Alina , copiii nostri se iau de mana..a mea avea chef de vorba de la 5 dimineata , frumos puzzleul

Nushulica voi ce mai faceti?

Bitza votat Bighidel , frumoasa foc jucaria

Paula-Laura, iesiti putin pe balcon

Andy.p venim la tine…la noi e naspa rau….vant, ploaie, frig

Oana subscriu la ce a spus Babytza

Nerantula offf iarasi muci, ici multi si trimitem si rabdare

AlexaM referitor la mers: i-am cumparat piticei de curand adidasi…in acestia merge mult mai sigura pe ea…cu toate ca restul pantofilor sunt poate chiar mai buni decat adidasii astia

Muuh abia astept sa vad pozele

Kllemi, Crina a ragusit de cat tzipa…degeaba incerc eu in toate felurile tot tzipa

CosmyB ici multi, ii faceam Crinei galuste fierte in lapte dulce, super bune ies

Azi am facut ciorbita de fasole, peste prajit cu mujdei si mamaliguta, pentru sor-mea: mini snitele, strudele cu nectarine si tort (facut aseara)…intre timp mama a spalat...fata mea canta la orga si se joaca cu totii sus

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

sanatate multa la puiutizi!

bitza, e f interesant volanul ala, da e scump mama....
o varianta mai ieftina nu exista?
vineri plecam spre Iasi si la ditamai drumul...ziua, tr sa am ceva jucarii interesante pt Razvan...
tr sa cutreier magazinele, dar la vremea asta...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Soata a dat 25 euro in Olanda!Dezavantaj...e in olandeza/franceza

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cuscra ce fel de gris este ? Ca vrem si noi sa ii facem. Chiar ieri vorbeam cu mama ca am putea incepe . Zici ca e cu Ca, e si mai bine asa . E din farmacie sau la supermarket??? Pupici multi

Meniul de azi este yumi pentru noi : ciorbita cu legume, cartofi cu pui si usturoi la tigaie (de data asta pentru Tina ca saliva ieri pe langa noi) si varza a la cluj (sarmalute dezbracate) Abia astept sa fie gata.

A iesit tati putin cu David afara, ca eu faceam ordine in sifoniere (am trecut pe hainele groase de toamna/iarna) si el era in dreptul usii del a intrare si facea cu mana Ne-am inmuiat , i-am pus salopeta pe el si geaca si tzup afara Au stat cam jumatate de ora. Evident nu vrea caciula, a stat numai cu gluga de la geaca. Zic mersi si cu aia, la inceput si-o smulgea si pe aia.

Nerantula mi se intampla si mie sa scriu ceva si cand recitesc inainte de send, sa nu imi placa cum suna. Ma gandesc sa nu jignesc pe cineva sau sa nu fie interpretat gresit. Incerc sa scriu mai soft si iese altceva sau nu mai are niciun fas....si de cele mai multe ori renunt ori scriu in varianta muuult mai scurta ce am de spus... E foarte usor sa se inteleaga gresit cand nu vorbim fata in fata si nu vezi si mimica fetei sau nu auzi si tonul folosit. Desi nu vrem uneori sa jignim, iese aiurea....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

salutari,

am avut o noapte excelenta, nicio reactie dupa vaccin deocamdata, la aproape 24 de ore. au plans cam 1 min dupa intepatura si gata. si suntem sanatosi tun, in rest. ne mai intepam la 1 an si 2 luni, priorix, si pe la 1 an si 6 luni, ultima doza de prevenar.
Edi: 10.730, 78cm (i-am masurat in somn)
Robi: 10.850, 80cm

in legatura cu laptele, renuntam pentru moment la nestle junior. dar nici nu trecem pe alt lapte destinat copiiilor de 1an+. revenim pe nan3 pana la 1 an si 4 luni, de fapt am facut-o inca de aseara si au dormit, minune!, de la 21.30 la 06.00 neintorsi, amandoi! la 06.00 au halit cate un bibe de 150ml apoi somn pana la 08.00. este a doua noapte fara treziri in 12 luni de zile... eu sunt fresh, normal, doar am dormit 5,5h legate! demuuult nu mi s-a mai intamplat...
sigur, eu m-am trezit la 05.00 si am plecat, am avut pomana pentru mama, dar tot fresh ma simt... le-am dat seara cereale cu lingurita, cred ca de la asta li se trage. incercam si diseara, eu as fi vrut sa le dau din bibe, dar asa nu le accepta. vedem si la noapte cum va fi.

ange, multam de raspuns.
si pentru surioara ta!! sorry de intarziere.

babytza, biotics nu e ceva gen smecta, ajuta la reglarea florei intestinale, adica e bun si in caz de constipatie, si in caz de kk moale, nu in caz de diaree acuta insa... stiu ca nu e cazul la voi. in plus, nu cred ca-l mai gasesti pe piata, incearca enterolactis (varinat mai scumpa a biotics).
sanatate multa la soricel, sa ii treaca mucisorii repede!

paula, felicitari! cunosc f bine senzatia! he he...

alina(alexa si mami), multumesc mult de aprecieri.

nocom, muuulta, multa sanatate! la noi cel mai mult au durat mucii 14 zile...

oana, si eu gandeam la fel cand am plecat prima oara cu hunii in vacanta. dar mi-a trecut repede, las lumea sa vorbeasca, de regula nici nu sarim calul. pana la urma asa cum spunea si Paula, asa comunica ei, astia mici, ce sa le facem? doar n-o sa le punem calus la gura...

LA MULTI ANI, SOFIA!!! Sa fii sanatoasa si fericita, indragita si voioasa!

LA MULTI ANI, RAMONZCA!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bitza, e super jucaria!

si ursul i t e d d y imi place, l-am googalit si l-am gasit. doar ca la un pret mult ai mare decat spunea Paula.

babytza, ai primit poza ptr clip?

laura, deocamdata suntem ok dupa vaccin, sper sa nu intampinam nicio problema nici mai tarziu.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput