Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)
Raspunsuri - Pagina 15
AlexaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Oana, daca ar fi dupa Gruia, el ar manca numai pufuleti, covrigi si iaurt cu/fara cereale .. in fine, o sa citesc si eu despre 'poor eaters', ca mi-ar prinde bine un refresh la psihic. Despre constipatie ... a avut o perioada in care facea normal, dupa o cura cu enterolactis duo de 21 zile, apoi a fost bolnav 2 saptamani, timp in care facea kk de 2-3 ori pe zi, nu foarte moale, dar mai moale decat un scaun normal, dupa care, cand s-a insanatosit, a revenit o constipatie in mare forta, adica face zilnic, dar foarte tare, se chinuie mult, chiar daca piureul de fructe de dimineata are invariabil para si piersica si nu ii dau nimic de genul: banana, mar copt, orez, morcov fiert, etc. Deci, microclisma a reintrat in program, cam una la 2 zile. Incepusem o schema de imunizare homeopata de acum o saptamana, care avea si o biluta zilnica pentru pofta de mancare, insa acum trebuie sa o opresc si sa revin la tratamentul pentru raceala. Dupa ce am fi terminat schema respectiva, am fi luat niste bilute pentru constipatie, insa acum se va intarzia asta .. Probabil tot o cura de enterolactis va fi mai aproape .. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
Pt constipatie poti incerca ca ii dai kiwi pe stomacul gol dimineata...este remediu indicat de homeopata mea pt mine si functioneaza. (asta daca ai inceput sa ii dai kiwi).
Matei a avut si 7 scaune pe zi. Toate de consistenta normala. Fara a fi bolnavior. Doar ca ...a avut mult de scos.
In mod normal face cam de 2-3 ori de cand ii dau sa pape bucatele si nu pasat. Incet incet se va regla si va face doar o data ...
Multe lichide. Incearca si cu suc de portocale ... daca vrea. Prune uscate lasate la inmu iat de seara, date dimineata cu tot cu apa in care au stat. POate ceva merge...

Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Muuh spune:
Nerantula s-a tinut dar nu e ca si cum ne asteptam sa vina lume. Eu am mers din respect fata de Rox, tipa care a organizat altfel nici nu ieseam din casa. Dimitri s-a si atasat la san, s-a lasat fotografiat si a sustinut dreptul tuturor copiilor de a fi alaptati in public. Mare mare ghinion am avut cu vremea. A da si am descoperit o super cofetarie cu ocazia asta. Nu ma intrebati exact unde ca plang sa va explic. La urmatoarea intersectie fata de cinema Gloria, va zice ceva? E bestiala, prajituri ca in Epoca de Aur ![]()
![]()
![]()
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Nerantula s-a tinut dar nu e ca si cum ne asteptam sa vina lume. Eu am mers din respect fata de Rox, tipa care a organizat altfel nici nu ieseam din casa. Dimitri s-a si atasat la san, s-a lasat fotografiat si a sustinut dreptul tuturor copiilor de a fi alaptati in public. Mare mare ghinion am avut cu vremea. A da si am descoperit o super cofetarie cu ocazia asta. Nu ma intrebati exact unde ca plang sa va explic. La urmatoarea intersectie fata de cinema Gloria, va zice ceva? E bestiala, prajituri ca in Epoca de Aur Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Imi pare rau ca n-am reusit sa ajungem...

Nerantula spune:
| citat din mesajul lui Muuh Nerantula s-a tinut dar nu e ca si cum ne asteptam sa vina lume. Eu am mers din respect fata de Rox, tipa care a organizat altfel nici nu ieseam din casa. Dimitri s-a si atasat la san, s-a lasat fotografiat si a sustinut dreptul tuturor copiilor de a fi alaptati in public. Mare mare ghinion am avut cu vremea. A da si am descoperit o super cofetarie cu ocazia asta. Nu ma intrebati exact unde ca plang sa va explic. La urmatoarea intersectie fata de cinema Gloria, va zice ceva? E bestiala, prajituri ca in Epoca de Aur Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Si mie imi pare rau tare ca nu am putut veni, mai ales ca eram si foarte aproape ... poate data viitoare, daca va mai fi una. Unde vedem pozele?
Urmatoarea intersectie in ce directie? Si cum se cheama cofetaria?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Muuh spune:
Parca se cheama tic tac in directia de mers cu spatele la Baba Novac, mai exact de atat nu pot pur si simplu, cunosc foarte putin zona si de aia.
Sa nu va para rau ca nu ati ajuns, turna cu galeata, pe bune si era un frig si un vant de behaiai dar canta muzica pe alei asta a fost foarte tare. Data viitoare speram la mai mult noroc.
Muuh spune:
tzitziri eu am fost in Franta intr-un hotel care se declara "non children friendly", copii nu erau bine veniti, nu existau facilitati pentru ei dar erau tolerati iar tu ca parinte era de asteptat sa tii cont de ceilalti turisti care isi dorisera o vacanta fara copii. Daca insa nu esti intr-un astfel de hotel atunci toti cei de acolo au luat in calcul prezenta unui copil si au fost de acord cu asta. Asa ca enjoy.
AlexaM spune:
Fetelor am si eu o nelamurire si ...poate ma puteti lamuri voi...![]()
Am crezut ca au venit rusii pe la 11 luni de la nastere insa s-a dovedit ca a fost doar "verificarea instalatiei" ca si zic asa
(o secretie un pic mai colorata cateva zile)...apoi 2 luni...nimic. Acum o saptamana ...aceeasi poveste...poate chiar si mai nesemnificativa.
Alaptez in continuare...oare e ok?
Am programare la dr peste 2 sapt. Dar pana atunci...aveti idee?
AlexaM spune:
Idee de cadou la 1 an: pe langa ce s-a mai zis, puzzle cu magnet. Sunt niste table din lemn cu gaurele in diferite forme. In gaurelele respective se pun piese tot din lemn fiecare la forma la care se potriveste. Formele pot fi animale diverse, masinute, etc Cand se potriveste un element (exista un senzor in fiecare piesa si in tala) scoate un sunet specific ... vaca face muuu, catelul ham-ham...etc
Nu stiu cum sa explic mai bine. Sper ca ati inteles...lui Matei ii plac tare mult..
ceva de genul asta: http://www.thedowsschoolroom.com/magnetictowingmd.shtml
kllemi spune:
buna
MUUH la intersectia aia ii spune "POTCOAVA" cunosc bine traseul pe acolo intru eu in parc si mai tot timpul ma opresc la cofetaria aia.....
toate sunt delicioase
Nu stiu ce sa ma fac cu copilul asta, de vre-o cateva zile daca nu ii convine ceva sau o iei dintr-un loc in care nu are voie, tzipa intr-un hal de imi sparge urechile....cateodata imi vine sa imi iau campii
....si nu stiu de unde a invatat sa tzipe atat de tare 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Fetelor am si eu o nelamurire si ...poate ma puteti lamuri voi... Am crezut ca au venit rusii pe la 11 luni de la nastere insa s-a dovedit ca a fost doar "verificarea instalatiei" ca si zic asa Alaptez in continuare...oare e ok? Am programare la dr peste 2 sapt. Dar pana atunci...aveti idee? Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
Acelasi lucru mi se intampla si mie....si cica ar fi ok atata timp cat alaptezi, deja a inceput sa imi placa ideea ca nu mai imi vine rusi, ca pe mine ma doare atat de tare cand imi vine
.....de imi vine sa ma urc pe pereti
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
pentru surioara ta!Sa fie sanatoasa (ca frumoasa am vazut ca e