Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 17
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Simina de unde ai luat body-urile? Ca maine seara ma duc sa iau de haleala(normal ca arunc un ochi si la bebei) si nu stiu daca sa merg in Cora sau Auchan. Ma gandeam ca poate le-ai luat din Cora. |
Body-utele le-am luat de la marfa
Simonette te si suntem alaturi de tine.![]() |
Simo eu sper ca a fost doar o stare de nervi trecatoare provocata de hormonii sarcinii, iar azi esti mai vesela

Daca tot am pozat body-utele mi-am pozat si burtica

33+ cu
Maya AndreeaAMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ramonika spune:
laurairina - ce nu-mi plac si mie fazele astea cu animale abandonate...
asa m-am pricopsit si eu cu mai multe
la un moment dat.
macar asta e marisor, insa eu am dat de multe ori peste nou-nascuti (catei sau pisici), ti se rupe inima, ce mai, mai ales cand stii ca o sa moara de foame sau de frig...

cea mai buna solutie este pt. tine sa nu-l mai vezi (asta in cazul in care nu vrei sa-l adopti). mai bine ar disparea de la usa (sa-l duca sotul tau), eu la concluzia asta am ajuns (chiar daca suna crud), decat sa-mi umplu casa de pisici si catei... 
urata treaba, insa nu sta intotdeauna in puterea noastra (din pacate) sa salvam lumea. 
laurairina13 spune:
off...pe langa starea de kk care o aveam acu e si cutu asta mic de care mi se rupe inima..Sotu e impotriva, nu am cum sa il conving! Abia am reusit sa il conving sa tinem porcusorul de guineea, si ala saracu sta numa in cusca lui fara sa zica nimic..
Nu am nici o sansa..Plus ca eu cu bb mic in casa nu o sa fiu in stare sa scot cainele afar dimineata/pranz/seara...
Deci pica varianta din start. Doar daca s-o indura careva de pe scara sa il ia, sa il plaseze undeva, sa il duca ...numa sa nu il mai vad ca imi vine sa o iau razna...
Acum am vb cu cineva care sta la casa poate afla prin vecini de cineva doritor de cutu mic, da tot slabe sanse am, ca vad ca nu m-a mai sunat inapoi...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika cea mai buna solutie este pt. tine sa nu-l mai vezi (asta in cazul in care nu vrei sa-l adopti). mai bine ar disparea de la usa (sa-l duca sotul tau), eu la concluzia asta am ajuns (chiar daca suna crud), decat sa-mi umplu casa de pisici si catei... ![]() urata treaba, insa nu sta intotdeauna in puterea noastra (din pacate) sa salvam lumea. ![]() |
Asa ma rog si eu sa dispara de aici , poate s-o gasi vreun vecin milostiv sa il adopte sau macar sa il duca de aici. Al meu sot e asa scarbit de animale ca nici macar nu ar pune mana pe catel sa il duca afara din bloc ..Sa vedeti ce sot iubitor de animale am
, norocu lui e ca are alte calitati ca altfel...
Laura,
34+
Mara TeodoraAMR 6 saptamani !!
poze
s_alinutza spune:
A iesit prajitura!
Nu prea aveam incredere, desi au mai spus si alte fete de pe forum ca le-a reusit. E calda inca, da a trebuit sa o tai ca juma de tava ii duc la cumnatica mea. Ma duce sotu in vizita pana acolo, ca au o mandrete de fetita care azi face o luna ![]()
Laura nu te mai necaji cu cutu mic, cineva tot o sa-l ia pana la urma, poate vreun copil din vecini. L-ati dus macar jos? sau tot in usa ta sta? Mi-e mila saracutu, da te si inteleg ca e naspa momentu acuma sa te gandesti sa adopti un cutu odata cu venirea lu 

33+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
ionelamaria spune:
Laurairina, nici sotul meu nu iubeste cateii (DE FAPT ANIMALUTELE IN GENERAL) dar nici animalutele pe el... toti cateii il latra si l-ar musca.... pisicile il cam zgaraie din senin... habar n-am de ce... eu ii spun ca e rau si animalele simt asta..... Am o verisoara care vine insotita de catel in vizita... Animalutul asta e asa simpatic... se cocoata in mijlocul patului si se joaca de mama focului cu mine... dar pe sot nu-l primeste in camera cu noi... sare sa-l muste ... mi-e tare simpatic... mai ales ca sotul se enerveaza ca e dat afara din propria lui camera
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria mai ales ca sotul se enerveaza ca e dat afara din propria lui camera |
Asa merita..
..sa nu te superi pe mine, dar ma dispera la maxim oamenii care nu iubesc animalele si mai au si aversiune fata de ele.
Tare imi doresc sa imi pot creste copilul in preajma animalelor, sper sa negociez cu al meu, cand o fi bb mai mare sa avem si noi o matza/un caine la apartament..Acu pur si simplu nu e deloc momentul, ca daca ar fi sa il iau, desi nu pot
, ar trebui sa ma ocup singura de cutu, cum fac si cu porcusoru de guineea, al meu sot nu se baga..
Si nu o sa pot...In fine..am monopolizat pe aici discutiile cu cutu asta mic si trist din fata usii mele..
Cer scuze la feti

Laura,
34+
Mara TeodoraAMR 6 saptamani !!
poze
floricik spune:
Salut burtici.
Lavinia vin la apel
dar m-am trezit la 11.30
Multumim pt articole, sunt f interesante. Am vazut ca esti si harnicuta...eu am o leneee dar trebuie sa bantui pe net sa vad ce mai gatesc
Stephy nu ai de ce sa ai emotii ca mergi la eco. O sa ne aduci super vesti
Laurairina si eu sunt mare iubitoare de animalute. De ce nu incerci sa-l duci jos la bloc? Poate asa mai primeste de mancare de la cate un vecin. La noi la bloc e raiul pisicilor...asa imi place
Multi vecini le cumpara crontanele , le mai dam oase, ce mai ramane de la masa. Si sotul le iubeste. Chiar are o 'prietena' pe care o mangaie mereu.
Ramonika daca intri in concediu sa nu uiti de noi, da?
Ce-ti mai face Vladut? Nu l-ai adus acasa?
30+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui mihamora Stefy- uite aici reteta si aici Michelle 31 + "Smiley" si DOMINIC 15.05.2007 POZE |
uaaauuuu ce de retete belea

. multam

33+ cu
Maya AndreeaAMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
ionelamaria spune:
Cuscra, munca e gata. ( cateva ore nu se mai pun) dar curatenia? Cum mai tii legatura cu noi in concediu? sper sa nu ne uiti. 
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE