Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Oau ce de activitate a fost aseara, iar am lipsit de la petrecere, plimbat mieii samd .
Acuma imi fac lectiile si io:

Simina - habar nu am daca e cuibareala, intrebam si eu ca si pe mine m-a luat harnicia zilele astea... dar pare harnicia nativa...
Dankutza - felicitari pt lectia reusita
Zodie de foc - bine ai reaparut
Shtephy - pt ca e vb de tine - special o cola
Dana.n - ma bucur ca esti cu noi, join the team cu durerile de spate si nu numai, dar mai e putin si scapam. Dam de altele, dar nu-i problema, ne descurcam, ca altfel viata ar fi anosta
Ionela si Shtephy - si eu zic ca unele din noi vor schimba pozitia de "forta" odata cu nasterea... dar nu stiu zau cine si ce noroc va avea, eu una nici pe mine nu as paria ca mie mi se pare si acuma ca sunt plangacioasa...
Lidia - felicitari pt rezultate . Si merci pt patut, cat despre practic, voi vedea la fata locului.... Cu burta nu stiu ce sa zic, cred ca am purtat-o toata sarcina ceva mai jos, mai multa lume zice ca tine, dar eu nu vad vreo diferenta inca... totusi cred ca bb e mai jos ca misca dintr-o manuta exact deasupra osului pubian, pe unde n-a umblat nimeni ever. Adica pe interior vreau sa zic
Simonette - sa fie doar o faza trecatoare
LauraG - ma bucur ca ti-fost bine la doctor si ca esti mai in forma
Mihamora - daca tot tre sa stai mai mult degeaba, te asteptam mai des, asta macar pana incepi santierul. Bafta! si multumim de prajitura desteapta si simpla
Lumi - exact asa am si eu degetele de cateva zile si totul imi scapa din ele... azi dimineata la analize a fost f fun ca m-a pus asistenta sa strang pumnul, si pumnul canci... cum sa pliezi in 3 niste carnati?!?!
Krelia - ai fost totala Totala cu mieii tai
Camy - f ochioasa lenjeria... vad ca strangi la zestre pt fecioras ... daca tot platesti asigurarile, mai bine te mai uiti in contract si le schimbi clauzele, uneori merge si diferenta de bani e f mica...
Lavinia - buna rau cafeaua, mai ales dupa ce am fost lesinata la analize... am baut o gura desi mi-a iesit tensiunea putin mai mare decat am de obicei, cred ca de la gynipral, bata-l vina...
Raluci - cica daca ai contractie, sa schimbi pozitia imediat (nu numai daca esti in picioare sa te asezi, dar si daca esti culcata, sa te rasucesti cumva). Cat dureaza una la tine?
Andre - 'te si da-i un cot lui Miany si adu-o la cafea ... mmm, nu zic ca v-a batut Moldova la gol, ca ele s-au intalnit si voi nu...
s_alinutza - as vrea si eu sa ma trezesc in zgomote ca tine si nu in claxoane de masini si tignale de camioane, de ma intreb uneori daca sunt acasa la 2 pasi de arcul de triumf sau in port la Constanta
Cica lichidul amniotic este incolor si inodor... cel putin pt noi. Ce mi se pare interesant este ca aparent colostrul are acelasi miros ca si lichidul amniotic si daca pui carabusul nou nascut imediat pe burta mamei, asa neajutorat cum este, se taraie cumva spre san, gasindu-l dupa miros...
DianaR - vrei sa treaca timpul si mai repede?!?! oau, mie si asa mi se pare ca zboara
Ionela - am mai zis acum cateva zile, mi-a spus dr ca te poti hotara daca vrei sau nu epidurala chiar in timpul travaliului...

monis 34
cu poze noi

SUBSCRIU
Gata m-am scos cu rezumatul

FELICITARI LIDIA

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ALINUTZA in cat timp ai facut prajitura?

MONIS, LAURAIRINA, ROXYLAY pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Mi-or iesit sarmalele...operatiunea invelit e gata!

acum sa le las sa fiarba!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

LAVINIA dar rapida ai fost cu impachetatul...salivez deja

SIMINA te imbratisez...cu tot cu bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, multumesc de atentie.
imi cer scuze la toate ca nu am avut timp sa raspund la fiecare mai detaliat, cum mai obisnuiam sa fac, insa uite ca ma calaresc astia pe ultima suta de metri... chiar si acum mi-au dat ceva de tradus (apropo laurairina, si eu ma incadrez la meseria mentionata de tine si iti impartasesc parerea ).
cuscra - am net si acasa, insa nu prea am rabdare sa stau pe scaun in fata PC-ului. deci tinem legatura, cum sa nu...
floricik - sper sa aduc copilul acasa maine, mi-e asa de dor de el... oricum cu curatenia suntem cam pe terminate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Laurairina - ca sa nu-ti arda cuptorul f tare lasa in el tava de aragaz si pui deasupra tava cu ce ai tu de gatit si tava aia a aragazului mai retine din caldura...

Am incercat faza cu tava de la aragaz lasata si peste pus tava cu praji, da tot arse imi ies, si nu cresc suficient..Ba am pus in tava de aragaz si apa si pe urma tava cu praji..si tot dijeaba
Faza e ca aragazu nu cred ca e reglat ca lumea, o fi reglat pt gaz de la teava, da aici la Mangalica suntem la tara bre...numa cu butelii aiciSigur o fi si asta un motiv de arde asa tare...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

LAVINIA dar rapida ai fost cu impachetatul...salivez deja

SIMINA te imbratisez...cu tot cu bebe...

Ma duc sa mananc ca m-ati facut „varza” azi cu atatea retete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Am vazut bodyurile frumoase ale Mayei si burtica frumoasa de fata frumoasa,Simina.

vad ca iese praji la toata lumea,asa ca precis o voi incerca.

Floricik multumesc de incurajare,esti dulcica

Acum fug sa mai fac una alta si mai vorbim noi diseara.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
(apropo laurairina, si eu ma incadrez la meseria mentionata de tine si iti impartasesc parerea ).

Asta e..ce sa facem daca asta ni se ofera in Romanica...
E drept ca eu daca mi-as fi dat silinta, as fi ramas injinera la o fabrica, da acolo aveam de a face cu hoarde de 'catze' si femei nemultumite, una mai rea ca alta..asa ca...
Soarta mi-am facut-o singura cu manutza mea

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!
iar am fost puturoasa azi..m-am trezit la 11..dar macar am reusit sa termin bagajual pt spital...mai am papucii si anestezia...

eu cred ca ma refac dupa ziua de ieri...parca mi s-au ars circuitele,...ce prea mult am gandit..

Lumi..placinta era un fel de-a spune..la mesajele mele lungi ...sunt la orizontala, da!

monis, vrei si tu un miel, cumva?...hai ca...cica...au inceput sa bage in Cora (mi-a zis huzband) omuleti de zapada din ciocolata...de ce n-am gasi miei in octombrie

lavi, noi la varza a la Cj...ii spunem sarmale dezbracate ...practic, compozitia e aceeasi, dar, neimpachetata, nu?
spor la treaba!

alinutza, welcome to my club!..tie iti apar poze cu carucioare cu rotile...mie, numai cu slipi, tanga, string, chiloti, boxeri...si alte variatiuni pe aceeasi tema

ionela, taci cu clatitele, ca iar ma apuca dracisorii ...

laura, of...nici nu stiu ce sa zic, cu cutzu'....si noi am patit-o mai demult la fel..insa, am avut noroc, l-am dat unor vecini si l-au dus la tara.....poate reusiti si voi ceva asemanator

fetili....cred ca ma bag la un "dr.spock - esential pt bebelusul tau"...ca stargate s-a terminat...si altceva la tv nu prea vad sa fie interesant....
revin.....

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput