Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 16
ralia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Ralia - bafta cu casa, nu te mai necaji acuma, o sa se termine la un moment dat, incetuc si cu rabdare ![]() monis 35cu poze noi |
multumesc Monis. incerc sa nu ma necajesc, dar parca nu inainteaza acolo cu nimic, iar eu deja aici am anuntat ca plec la 01 oct.. noroc ca in locul nostru vine un amic, si deci mai pot sta 15 zile..
pup pt grija

oli
27 +
Ana Theodosia
ralia spune:
| citat din mesajul lui s_alinutza ralia, au pomenit astia ceva de legea mamelor? Eu am urmarit in mare stirile da nu am rabdare sa-i ascult atent pe politicieni, ca ma ia somnu... ![]() Of ce ma enerveaza si astia cu magazinul desprecopii ca tot poze cu carucioare cu rotile pun pe site ![]() ![]() 33+ cu pe care o sa-l cheme DavidPOZE www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani |
nu nu au pomenit nimic, dar ganditiva ca avem un guvern 2 in 1, destul de incompetent, din punctul meu de vedere, apoi nu uitati ca in nov sunt alegeri.. cine stie ce le mai da prin cap..
sotul meu m-a certat ca v-am mai bagat si ast in cap, ca este destul sarcina cu multe griji. dr nu m-am putut abtine.. eu ma gandsc a asta.
oli
27 +
Ana Theodosia
laurairina13 spune:
Fetilor, pe mine m-a apucat boceala rauu...A venit al meu sot si cand sa ii dau drumu la usa pe pres langa el statea un cutu mic de toata frumusetea...Imi spune sotu ca de dimineata bantuie pe palier, l-au parasit niste nemernici intentionat la etaju 5...Si e asa frumuseeel doamne...M-a apucat o mila si un bocet, ca eu toata viata mea am stat la casa si am avut si matze si catel..E asa dragut, si pare si de rasa, e cu piciorusele scurte, urechiusele lasate, si e tigrat asa..maroniu cu negru si putin alb pe piept..Mi se rupe inima in doua

Asa l-as lua la noi...dar sotul meu e contra contrelor la avutul animalelor in casa, si imi vine sa imi smulg paru din cap. Plus ca's si borti si acu numa caine nu ne mai trebuie in casa, deci..stau si bocesc ca proasta, ma duc si ma uit pe vizor si iar bocesc..I-am dat apa si papa, i-am pus o cutie de carton sa nu mai stea pe ciment..Acu sta si se uita fix la usa noastra, ca si cum cerceste sa il adoptam......

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
laviniablaga spune:
Ionela, e greu, dar tinand cont ca pana la urma tot o sa trebuiasca sa invat sa le fac...ma straduiesc...asa am inceput sa le fac pe toate...pentru ca acasa la ai mei nu am gatit niciodata...mama...care e o bucatareasa de moldova desavarsita (si nu o laud) se ocupa ea de toate...acum sunt nevoita sa fac de toate...si pana acum chiar nu am facut sarmale...ardei umpluti am facut...ca la aia era usor...numai bagam umplutura...si imi era pofta sa mananc...am mers la un restaurant si nu aveau
...si am zis ca ma chinui si tot le fac pana la urma...chiar daca nu o sa imi iasa de prima data....Daca ati sti voi cata burta de vita am aruncat eu, pana mi-a iesit ciorba de burta cum trebuie....oho....
Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
ionelamaria spune:
laurairina, sarmanul pui mic... nu stiu ce sa spun... e destul de rau sa iei un catelus acum in casa... fara sa stii ca e vaccinat deparaiztat.... dar si bietul animal. da-i sa pape pe hol... si poate se indura cineva de el ... cineva care sa nu se expuna unor pericole ca tine... sau mai incearca sa-ti convingi sotul... doar ca daca el nu vrea catel... cam greu l-ai putea convinge sa se ocupe el de aniumalut
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Alinus25 spune:
Salut fetele![]()
Mamaaa, ce-ati mai scris....am de citit un cap. intreg
. Ma duc sa citesc din urma si revin...
Alina
33+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
ralia spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Fetilor, pe mine m-a apucat boceala rauu...A venit al meu sot si cand sa ii dau drumu la usa pe pres langa el statea un cutu mic de toata frumusetea...Imi spune sotu ca de dimineata bantuie pe palier, l-au parasit niste nemernici intentionat la etaju 5...Si e asa frumuseeel doamne...M-a apucat o mila si un bocet, ca eu toata viata mea am stat la casa si am avut si matze si catel..E asa dragut, si pare si de rasa, e cu piciorusele scurte, urechiusele lasate, si e tigrat asa..maroniu cu negru si putin alb pe piept..Mi se rupe inima in doua ![]() ![]() Asa l-as lua la noi...dar sotul meu e contra contrelor la avutul animalelor in casa, si imi vine sa imi smulg paru din cap. Plus ca's si borti si acu numa caine nu ne mai trebuie in casa, deci..stau si bocesc ca proasta, ma duc si ma uit pe vizor si iar bocesc..I-am dat apa si papa, i-am pus o cutie de carton sa nu mai stea pe ciment..Acu sta si se uita fix la usa noastra, ca si cum cerceste sa il adoptam...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laura, 34+ Mara TeodoraAMR 6 saptamani !! poze |
te inteleg perfect..eu am caine, si spun cu mana pe inima ca numai nu vorbeste, dar in rest e mai sufletist decat multi oameni..
nu stiu ce sfat as putea sa iti dau.. decizia de al adopta este a amandorura, iar daca stai la bloc, la un nou nascut e mai dificil cu un catelus care va anea nevoie si el de multa atentie
fai un culcus in scara blocului si incearca sa ii gasesti stapani.. la magazine cu pet sau mancare pt pet.. poti pune anunturi..
e dificil, stiu..
oli
27 +
Ana Theodosia
ionelamaria spune:
Lavinia, spor la treaba... sper sa iti iasa bune din prima... mai ales ca esti moldoveanca... cica sunt bune bucatarese innascute ( asa ma incurajeaza pe mine unii) .
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
Andre si Lavinia

Simina vino incoace si zi-ne ce mai faci ![]()

Laurairina imi pare tare rau mie de bietul sufletel,apoi tie care il vezi langa usa ta
.Poate se indura cineva de el.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
s_alinutza spune:
laurairina.....
Eu am un pisoi pe care il tin in casa, il avem de 3 ani, si nu ma gandesc sa ma despart de el acuma ca vine bebe. S-or intelege ei cumva. Si pe-afara toata ziua dau de mancare la catei vagabonzi, acuma ne-am procopsit cu o catea urata ca focu, care nu mai pleaca din dreptul casei si ii latra pe toti care vin la noi. Am cumparat spray pt pureci, si o mai pacalesc, cand ii dau mancare ii dau si cate un puf de spray pe spate.
La bloc e mai greu cu un cutu, da nu e imposibil, si de vaccinat si deparazitat il rezolvi intr-o zi si nu costa mult. Numa sotu trebe convins cumva... Si o sa aiba si bebe cu cine sa se joace cand mai creste...
Voi hotarati... usor nu e cu catel, iti zic sincer, ca trebe scos la pipi si kk, da satisfactia pe care o ai cand te uiti in ochii lui recunoscatori e imensa 
33+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani