Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

Raluk, ai dreptate..dar joia e ziua in care nu ma pot baza de sotul meu, caci are sedinta cu patriarhul si nu misca, nu sufla, pana nu ies din sedinta..asa ca a trebuit sa iau eu taurul de coarne (si soferul de la serviciul sotului) si sa inceapa alergatura prin oras..ca sa nu va mai zic ca o proasta (imi pare rau ca jignesc, dar atfel nu pot sa ii zic), la magazinul unde mi-am ales bucataria, dupa multa alergatura prin show-room, ma vede ca ma asez in dreptul unei bucatarii, ma lasa sa calculez placi, mp, plinte, etc..(ca e d'aia cu fitze, cu decor printre placi)deci cam dupa 30 minute de holbat, masurat si calculat in dreptul bucatariei respective, imi spune ca numai pe aceea nu o au pe stoc, ca daca o vreau neaparat, face comanda si vine la sfarsitul lunii noiembrie... am crezut ca o omor! ..
bineinteles ca am gasit aceeasi bucatarie, 4 magazine mai la vale!!!..
nu sunt un om rau sau snob, dar in Romania ma apuca disperarea.. in Grecia erau cataloage, luai din magazin unul, vena nenea acasa, masura, iar in zile le veai livrate..
voi nu veeti cum cu guvernul asta?
nu avea numai stresul cordonului, acum de aseara ma gandesc sa nu schimbe astia legea mamelor si sa ne pomenim cu un mare ciuciu...

oli 27 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

off,azi am emotii .Mai mari ca la prima eco parca.Mergem la "cinema" diseara si mi-e teama rau.In curand trebuie sa iau si analizele de urina,sper ca sunt bune de data asta.

Va fi perfect. Nu ne lasi si tu fara vesti, asa-i?

30+ Chiara Ada

Multumesc,trebuie sa fie perfect dar mi-e atat de teama...deja imi bate inima tare.Au trecut 5 sapt de la ultima eco si desi bb misca bine,burta creste(si inca ce mai creste),nu am contractii ,TA a fost ok in ultimul timp (sper sa iasa bine si la el in cabinet) tot tremur toata.
Dar trebuie sa fie bine

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

laviniablaga spor la bucatarit, te descurci tu cumva la impachetat. Daca nu-s oparite bine frunzele, taie-le in jumatate, si scoate nervura aia mare si tare din mijloc. Dezavantajul e ca tre sa faci sarmalele mai mici si ai mai mult de impachetat, dar se fierb mai repede fiind mai maruntele

33+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

merci de pont nu conteaza daca sunt mai mici, pentru ca oricum am si cateva frunze de vita de vie, puse de mami special pentru sarmale si alea oricum sunt mai micute...vad eu ce iese...am noroc ca sotul sta mai mult azi la serviciu si probabil ca pana vine el...o sa termin cu operatiunea bucataria...si nu o sa ma prinda in plina desfasurare de forte...ca asa ar rade de mine....

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Lylyana - eu dau doar Pepsi te bagi?

monis 35
cu poze noi

nu-l refuz, multam

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

ralia, au pomenit astia ceva de legea mamelor? Eu am urmarit in mare stirile da nu am rabdare sa-i ascult atent pe politicieni, ca ma ia somnu...

Of ce ma enerveaza si astia cu magazinul desprecopii ca tot poze cu carucioare cu rotile pun pe site

33+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephyMultumesc,trebuie sa fie perfect dar mi-e atat de teama...deja imi bate inima tare.Au trecut 5 sapt de la ultima eco si desi bb misca bine,burta creste(si inca ce mai creste),nu am contractii ,TA a fost ok in ultimul timp (sper sa iasa bine si la el in cabinet) tot tremur toata.Dar trebuie sa fie bine
Noi, cele la primul bebe, ne obisnuim asa la viata de tremureala care ne asteapta, tu doar iti reimprospatezi memoria. Va fi excelent, ai sa vezi. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Shtephy...iubita nu mai fi ingrijorata...totul va fi bine...

Monis, e bine ca ai scapat de gatit azi! EU ma indeletnicesc zilnic cu astfel de activitati, fiindca am un sot caruia nu ii place sa manance doua zile la rand acelasi fel de mancare...prin urmare m-am invatat sa gatesc in cantitati mai mici...nu stiu cum o sa ma descurc cand va veni bebele...probabil ca atunci barbatelul meu isi va gati singur..

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Vorbiti de lucruri sfinte ,SARMALE.Eu declar in fata voastra ca nu ma voi apuca niciodata de asa ceva.Is bune rau daca mi le pune cineva in farfurie ,daca nu ...pofta in cui
Monis si ardei umpluti si 2 feluri de praji???Supeeeeeeeeerrrr papa,super soacra.Pofta buna.Multumesc de incurajare.
S alinutza multumesc frumos si tie si lui bebe

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Fetili...azi gatesc ce n-am facut in viata mea...ca nu stiam cum...sunt cu cartea de bucate in mana, si urmaresc un filmulet care ma invata cum sa invelesc sarmalele! Imi e asa o pofta...compozitia mi-a iesit, dar mai rau e cu faza cu invelitul...sunt toata o bucatarie...si ma enerveaza si frunzele de varza care presupun ca nu au fost oparite cum trebuie! Vad eu ce iese...daca nu e bine...renunt la sarmale si fac o varza a la Cluj cu ingredientele astea..

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

frunzele de varza, daca sunt prea mari, le poti taia in 2 si sa tai nervura din mijloc .. daca sunt mai mici, o poti pisa putin cu lingura..
eu fac sarmalele mai micute, ca sa fiarba mai repede.. pui pe tocatorul de lemn o frunza, pui cu lingura sau varful degetelor compozitie, rasucesti o data, apoi marginile le pui una peste alta ca la un scutec, apoi termini racucirea.. eu nu le indes in laterale, ca bunica mea, sunt mai frumoase infasate (asta daca am explicat bine:))

oli 27 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lavinia, eu urasc sa fac sarmale. Stiu sa le fac dar nu am rabdare... ca si in cazul clatitelor. Cand fac sarmale am impresia ca invelesc fiecare imbucatura de mancare si ca numar cate guri vor manca cei care stau la masa... si ma apuca dracii. Spor la treaba ... si bravo ca ai curajul sa te apuci. Eu atat de tare urasc sa le fac incat parca nici nu le mai pot savura la masa

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput