Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari tuturor care schimba azi semnatura!
Monis uau si tu 35 s
Tare putin a mai ramas

DianaR sper sa vii cu rezultate bune la analize

Ralia imi pare rau ca trebuie sa demolati un perete din neglijenta instalatorului.

Marijan deci ti-a placut praji.Abia astept sa pap si eu.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua

Citesc din urma si revin

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Mai fetili cu bucatareala, am bagat si eu nasu pe blogu ala cu retete, si ce mi-au vazut ochii...Neste torturi si neste retete sa ti lingi pe des'te.. Da vin si eu ca prostu si zic...in cazu in care nu ai cuptoru bun-nu e nici de ala care se regleaza temperatura de la butoane, si mai si arde de nu pot face nici o praji ca lumea...ce imi ramane de facut???Sa balosesc pe acilea...

Pai in cazu asta ai mai multe posibilitati:
ori schimbi cuptoru
ori cumperi praji de la cofetarie
ori iti trimitem noi la pachet cand scoatem din cuptor

Io astept sa vad ce iasa din desteapta asta de praji, ca aluatu era ca de clatite cand am bagat-o in cuptor. Daca iasa, iti trimit o felie

33+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

off,azi am emotii .Mai mari ca la prima eco parca.Mergem la "cinema" diseara si mi-e teama rau.In curand trebuie sa iau si analizele de urina,sper ca sunt bune de data asta.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
off,azi am emotii .Mai mari ca la prima eco parca.Mergem la "cinema" diseara si mi-e teama rau.In curand trebuie sa iau si analizele de urina,sper ca sunt bune de data asta.
Va fi perfect. Nu ne lasi si tu fara vesti, asa-i? 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetili...azi gatesc ce n-am facut in viata mea...ca nu stiam cum...sunt cu cartea de bucate in mana, si urmaresc un filmulet care ma invata cum sa invelesc sarmalele! Imi e asa o pofta...compozitia mi-a iesit, dar mai rau e cu faza cu invelitul...sunt toata o bucatarie...si ma enerveaza si frunzele de varza care presupun ca nu au fost oparite cum trebuie! Vad eu ce iese...daca nu e bine...renunt la sarmale si fac o varza a la Cluj cu ingredientele astea..

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lylyana - eu dau doar Pepsi te bagi?
Laurairina - ca sa nu-ti arda cuptorul f tare lasa in el tava de aragaz si pui deasupra tava cu ce ai tu de gatit si tava aia a aragazului mai retine din caldura... Mi-am facut si eu macar poza, ca de dat cu motorul... mai la sulivara
Ralia - bafta cu casa, nu te mai necaji acuma, o sa se termine la un moment dat, incetuc si cu rabdare
Roxyaly - Miramar e f bine, doar ca ea inca lucreaza si nu prea are timp de bantuit pe aici ca noi
Ramonika - "fuleala"?!?! f tare expresionul. Ai gasit PM? Hang on, mai e putin de tot
Marijan90 - ma bucur ca ne scrii mai des acum... chiar ma uitam la inceputul listei noastre si ma intrebam cine ce mai face...
Shtephy - bafta maxima! o sa fie bine, ai sa vezi
Lavinia - spor ... la orice faci tu acolo . Eu recunosc in fata colectivului ca a venit soacra de dimineata cu ardei umpluti si si cu 2 feluri de prajituri facute de ea, asa ca azi am scapat

monis 35
cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Tinem pumnii si eu si bebe! Sa vezi ca o sa fie bine!

POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ramonik esti o fericita ca mai e putin si ramai in concediu

Monis ma bucur ca o fo` buna cafeaua...mai ales dupa analize...felicitari si de semnatura!

Laurairina imi pare bine ca ai gasit articolele interesante!

RoxyAly iarta-ma ca te-am uitat...

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

laviniablaga spor la bucatarit, te descurci tu cumva la impachetat. Daca nu-s oparite bine frunzele, taie-le in jumatate, si scoate nervura aia mare si tare din mijloc. Dezavantajul e ca tre sa faci sarmalele mai mici si ai mai mult de impachetat, dar se fierb mai repede fiind mai maruntele

POZE

Mergi la inceput