Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mneataa..
ma chinuie o lene si o stare de nimic...citit tot in schimb, sa nu raman prea in urma!
Sa nu uit..Lidia, felicitari pt rezultate! Cred ca ti-au ridicat bine moralul cele 2 note ..imi aduc aminte de mine cand am dat licenta si tot 10 am luat..eram euforica rauuu(pacat ca nu mi-a folosit la nica rezultatu asta, ca acu am ajuns o ratata de asistent manager-mai bine zis secretara...ca si asa toti spun asta cand aud de titulatura pompoasa..-din ciclul 'ce am fost si ce am ajuns')
Dankutza, nu pot sa nu te felicit pentru emotia si devotamentul si harul care il ai pentru meseria ta!! De ar fi asa toti dascalii copiilor nostri... Si aici includ si pe Ionela si pe Simina, sa nu zica ca numa pe tine te laud
Lavinia, noroc cu tine ca mai pui aici cate un articol si cu chef faca chef bag ochiu si ma informez.....Mai aflu si eu ceva util, ca de la o vreme incoace mi-e si lene sa termin filmuletu ala Laugh and learn de vizionat, darmite sa mai caut si alte articole bune de citit pt starea de bortosenie inaintata in care ne aflam..
Mai fetili cu bucatareala, am bagat si eu nasu pe blogu ala cu retete, si ce mi-au vazut ochii...Neste torturi si neste retete sa ti lingi pe des'te.. Da vin si eu ca prostu si zic...in cazu in care nu ai cuptoru bun-nu e nici de ala care se regleaza temperatura de la butoane, si mai si arde de nu pot face nici o praji ca lumea...ce imi ramane de facut???Sa balosesc pe acilea...
Ramonika, hai ca mai ai cateva orede munci, da vezi de intri in concediu si nu dai pe la noi , te linsez, da??? Sa nu dispari si tu ca Adriana si ca Avalon...
Nu mai stiu cine/ce a mai zis..si la cata nesimtire si lene am...ma ascund acilea si va citesc in continuare cu zel...Sper sa ma apuce si pe mine chefu de cuibareala/curatenie/gatit/alergaturi ca pe
Simina

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

si tot tin sa zic de mult timp.. Monis, e mortala poza aia a ta cu casca pe cap...
Si bine ai intrat in saptamana 35!!!! Te urmez si eu luni cand schimb semnaturaa

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

buna ziua tururor!
am citit pe diagonala din urma.. ieri am fost la casa unde ne mutam si e mare nebunie acolo, .. schimbam instalatorul.. au descoperit acum ca nu stiu de infiltratii de apa sunt pe undeva, trebuie sa sparga un perete.. nu mai rezist.. a ajuns acasa la 20 aseara, franta dupa 12 ore de alergat prin oras dupa instalatii sanitare, nemancata.. eram aproape lesinata.. m-am culcat imediat..
as vrea sa pup toate fetele..
ralucutza, daca am inteles bine, ai contractii? suna-l pe deva..
eu vreau sa merg luni la el, caci de cand mi-a spus ca bebele este cu cordonul in jurul gatului, parca sunt nebuna.. pandesc fiecare miscare, iar daca nu simt gonghita, incep sa plang, ma panichez.. imediat apoi vorbesc cu ea, o rog sa miste macar o secunda sa stiu ca e ok..sonarul cu care ii ascultam inimioara l-am imprumutat finutei mele, care cred ca va naste saptamana aceasta, m-a rugat sa il dau t 2 zile.. imi e rusine acum sa il cer, ca sa nu creada ca sunt mai nebuna decat ma stie...
am impresia ca fetita se misca mai incet decat inainte si mai rar.. sotul meu ma linisteste si imi spune ca este normal, caci spatiul ei este mai mic pe zi ce trece..
acum in acest moment o simt chiar deasupra pubisului, miscari ca de sughit..

e la 1 voi iesi sa platesc casco la masina si sa merg si la dr de familie sa imi dea adeverinta e concediu medical.. n-am luat niiodta pana acum, asa ci nii nu stiu cum e procedeza, eu pana la 20 oct am concediu odihna, apoi din 21 intru in prenatal..

oli 27 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Lidia ma bucur ca ai scapat cu bine de examene.Ms pentru complimentul despre burtica.

Lumi e foarte in grafic bebelina .nu are ea treaba cu diabetul tau.Eu ce sa zic am zile mai bune si mai putin bune dar mergem inainte.

Simonette ai grija de tine si de copii orice ar fi.Tu sti cum va e mai bine.

Raluci si grija cu contractiile.Daca nu te dor e ok.

Stie cineva ceva de Miramar???? ce o fi cu ea ca nu a mai dat nici un semn?hmm

Lavi si pe mine m-ai uitata dar nu e nimik ca eu am venit.Multam de cafea e excelenta

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Aseara a venit sotiorul acasa si i-a cumparat lui fi-su 3 body-uri ca eu tot ziceam ca bietul copil nu are nimik cumparat.
Sunt atat de mici de nu imi vine sa cred.

Pun poze acum pe picassa cu primele hainute ale lui fi-miu.

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor
Multumesc de cafea Lavinia si S alinutza si de cola s alinutza si Monis .
Coca cola o impart bucuroasa cu Krelia si Lylyana.
Mihamora intr-adevar pare simpla reteta de praji,sper sa o fac duminica
Lumi imi pare bine ca esti prin zona dar regret ca esti inca racita.Trebuie sa iti fie foarte greu. sa treaca mai repede
Ramonika sunt sigura ca e fuleala dar mai e tare putin.
Zic si eu ca Laurairina ca atat iti trebuie sa nu stai cu noi de acasa.
Lavinia multumim mult de info,voi citi diseara cu siguranta ca nu am studiat bine problema asta

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Neata fetelor.
Am facut ieri prajitura desteapta si a iesit foarte buna. Sa o faceti ca se face si usor si iese si foarte gustoasa. a mancat al meu sot jumatate
Pup toate fetele si aveti grija de voi cele cu contractii ca mai avem putin si ar fi culmea sa o facem lata acum aproape de sfarsit.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Raluci - cica daca ai contractie, sa schimbi pozitia imediat (nu numai daca esti in picioare sa te asezi, dar si daca esti culcata, sa te rasucesti cumva). Cat dureaza una la tine?

dap, am inceput sa pun in practica, cat sa zic maxim 30-40 secunde tine

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Neatza fetelor!
mie imi pica ochii in gura de somn, ca azi noapte nu am reusit sa adorm deloc. Am stat si am numarat fiecare picatura de ploaie. Abia de la 8 azi dimi si pana la 10 jumate am reusit sa adorm si eu. Si mai vreau nani....sper sa si reusesc!
ne auzim mai tarziu.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralia

buna ziua tururor!
am citit pe diagonala din urma.. ieri am fost la casa unde ne mutam si e mare nebunie acolo, .. schimbam instalatorul.. au descoperit acum ca nu stiu de infiltratii de apa sunt pe undeva, trebuie sa sparga un perete.. nu mai rezist.. a ajuns acasa la 20 aseara, franta dupa 12 ore de alergat prin oras dupa instalatii sanitare, nemancata.. eram aproape lesinata.. m-am culcat imediat..
as vrea sa pup toate fetele..
ralucutza, daca am inteles bine, ai contractii? suna-l pe deva..
eu vreau sa merg luni la el, caci de cand mi-a spus ca bebele este cu cordonul in jurul gatului, parca sunt nebuna.. pandesc fiecare miscare, iar daca nu simt gonghita, incep sa plang, ma panichez.. imediat apoi vorbesc cu ea, o rog sa miste macar o secunda sa stiu ca e ok..sonarul cu care ii ascultam inimioara l-am imprumutat finutei mele, care cred ca va naste saptamana aceasta, m-a rugat sa il dau t 2 zile.. imi e rusine acum sa il cer, ca sa nu creada ca sunt mai nebuna decat ma stie...
am impresia ca fetita se misca mai incet decat inainte si mai rar.. sotul meu ma linisteste si imi spune ca este normal, caci spatiul ei este mai mic pe zi ce trece..
acum in acest moment o simt chiar deasupra pubisului, miscari ca de sughit..

e la 1 voi iesi sa platesc casco la masina si sa merg si la dr de familie sa imi dea adeverinta e concediu medical.. n-am luat niiodta pana acum, asa ci nii nu stiu cum e procedeza, eu pana la 20 oct am concediu odihna, apoi din 21 intru in prenatal..

oli 27 + Ana Theodosia

auzi pai daca tu esti zuza de agitata si nemancata si hamesita de puteri crezi ca nor-mea nu simte ce simti si tu, ia vezi cu agitatia asta

am vb cu deva aseara, asa cum iceam si mai devreme contractiile sunt un fenomen normal deoarece incep pregatirile pt marele eveniment nu

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput