Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
s_alinutza spune:
Poate nu a ajuns cafeaua la toata lumea...
Am mai fiert o tura....
pentru cine doreste!
Eu ma apuc de prajiturit, cum am promis 
33+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
laviniablaga spune:
sPOR LA TREABA!![]()

Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
s_alinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 ALINUTZA mercic pt link ![]() Lidia ![]() |
Cu placere!
-ii sa mai bucatarim in liniste
33+ cu
pe care o sa-l cheme DavidPOZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
monis5 spune:
Oau ce de activitate a fost aseara, iar am lipsit de la petrecere, plimbat mieii samd
.
Acuma imi fac lectiile si io:
Simina - habar nu am daca e cuibareala, intrebam si eu ca si pe mine m-a luat harnicia zilele astea... dar pare harnicia nativa... ![]()
![]()
Dankutza - felicitari pt lectia reusita 
Zodie de foc - bine ai reaparut 
Shtephy - pt ca e vb de tine - special o cola 
Dana.n - ma bucur ca esti cu noi, join the team cu durerile de spate si nu numai, dar mai e putin si scapam. Dam de altele, dar nu-i problema, ne descurcam, ca altfel viata ar fi anosta

Ionela si Shtephy - si eu zic ca unele din noi vor schimba pozitia de "forta" odata cu nasterea... dar nu stiu zau cine si ce noroc va avea, eu una nici pe mine nu as paria ca mie mi se pare si acuma ca sunt plangacioasa...
Lidia - felicitari pt rezultate 

. Si merci pt patut, cat despre practic, voi vedea la fata locului...
. Cu burta nu stiu ce sa zic, cred ca am purtat-o toata sarcina ceva mai jos, mai multa lume zice ca tine, dar eu nu vad vreo diferenta inca... totusi cred ca bb e mai jos ca misca dintr-o manuta exact deasupra osului pubian, pe unde n-a umblat nimeni ever. Adica pe interior vreau sa zic 
Simonette - 
sa fie doar o faza trecatoare 
LauraG - ma bucur ca ti-fost bine la doctor si ca esti mai in forma 
Mihamora - daca tot tre sa stai mai mult degeaba, te asteptam mai des, asta macar pana incepi santierul. Bafta!
si multumim de prajitura desteapta si simpla ![]()
Lumi - exact asa am si eu degetele de cateva zile si totul imi scapa din ele... azi dimineata la analize a fost f fun ca m-a pus asistenta sa strang pumnul, si pumnul canci... cum sa pliezi in 3 niste carnati?!?!
Krelia - ai fost totala Totala cu mieii tai 
Camy - f ochioasa lenjeria... vad ca strangi la zestre pt fecioras
... daca tot platesti asigurarile, mai bine te mai uiti in contract si le schimbi clauzele, uneori merge si diferenta de bani e f mica...
Lavinia - buna rau cafeaua, mai ales dupa ce am fost lesinata la analize... am baut o gura desi mi-a iesit tensiunea putin mai mare decat am de obicei, cred ca de la gynipral, bata-l vina...
Raluci - cica daca ai contractie, sa schimbi pozitia imediat (nu numai daca esti in picioare sa te asezi, dar si daca esti culcata, sa te rasucesti cumva). Cat dureaza una la tine?
Andre - 'te si da-i un cot lui Miany si adu-o la cafea
... mmm, nu zic ca v-a batut Moldova la
gol, ca ele s-au intalnit si voi nu...![]()
s_alinutza - as vrea si eu sa ma trezesc in zgomote ca tine si nu in claxoane de masini si tignale de camioane, de ma intreb uneori daca sunt acasa la 2 pasi de arcul de triumf sau in port la Constanta 
Cica lichidul amniotic este incolor si inodor... cel putin pt noi. Ce mi se pare interesant este ca aparent colostrul are acelasi miros ca si lichidul amniotic si daca pui carabusul nou nascut imediat pe burta mamei, asa neajutorat cum este, se taraie cumva spre san, gasindu-l dupa miros...
DianaR - vrei sa treaca timpul si mai repede?!?! oau, mie si asa mi se pare ca zboara 

![]()
Ionela - am mai zis acum cateva zile, mi-a spus dr ca te poti hotara daca vrei sau nu epidurala chiar in timpul travaliului...
monis
34
cu poze noi
monis5 spune:
Gata, uf, am zis
Si azi am terminat si sapt 34, incepe 35... sa facem bagajele... ![]()
monis
35
cu poze noi
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Ramonika, 'neata cuscra. Cum e ultima zi de munca? ![]() ![]() ![]() 31+ AMR 9 sap Mihneaaniversarea nuntii noastre POZE |
intr-un cuvant... fuleala

nici n-am avut timp sa citesc tot din urma...

acuma fac AMR la ore, nu la zile.

vias spune:
m-am trezit si eu de la inca o tura de somn...desi azi-noapte m-am trezit doar odata si apoi am adormit instantaneu...
...si in Brasov e vreme urata...ce nu-mi place...
Ramonika felicitari pt cele cateva ore ramase....asta da AMR!!!

Monis poate ar trebui sa schimb cateva clauze...dar ma crezi ca nu am deloc chef de ei???????...asa este...sunt banii mei, ar trebui...sper ca dupa ce nasc....sa fiu mai bataioasa
... iar legat de bagaj...pana saptamana viitoare e gata si al meu...ca eu nu am spalat inca hainutele lui bebe si al mele...imi astept verisoara vare vine saptamana viitoare la mine...si ma ajuta ea la curatenie si la spalat, calcat haine
..plus ca diseara merg cu Pustache in Carrefour sa umplem frigiderul ca saracu' a ramas in
goooooooooooooool...si imi cumpar si tampoanele de sani, vata si pasta de dinti...
S_alinutza mi-am salvat si eu reteta...arata asa bine prajitura aia 

..poate ii fac o surpriza lui Pustache in we...ca acum nu am ce-mi trebuie ...
...s-a lasat rece si in casa..si apa calda e oprita pana dupa-masa cand vine instalatorul sa schimbe teava...offfffffff
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
lylyana.ion spune:
Neata!
Ma inscriu si eu la un pahar de Cola
(daca nu a baut-o Shtephy pe toata
). Azi n-am chef de nimik si tb sa ma urnesc sa spal vasele ramase de aseara, ca deh au fost meciuri, sa ma scald si pe mine si sa ma duc la dr., sa platesc rata...
Ne mai "auzim diseara".
Camy, este super lenjeria, e aproape la jumatate de pret fata de cea pe care am luat-o de la BE
am salvat linkul ![]()
O zi frumoasa sa aveti!
Lili
34 cu
Alexandru