Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 11
laviniablaga spune:
Tocmai acesta a fost motivul pentru care m-am hotarat sa ridic si problema aceasta in discutie, pentru ca stiam ca sunt unele mamici care si-au procurat deja trusa si care sunt hotarate sa apeleze la o astfel de metoda si in felul asta, discutand, poate ca ma voi hotari si eu ce vreau sa fac!
Lavi, 34+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
ionelamaria spune:
Ramonika, 'neata cuscra. Cum e ultima zi de munca?
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE
tinonino81 spune:
Neata fetele!
Am trecut doar sa va salut si sa-mi beau,foarte buna Lavi,ms.
Ma imbrac ,chem un taxi,si trebuie sa merg la fortele de munca sa-mi puna viza la somaj.
Revin mai tarziu,ca daca tot sunt singura azi,mai bag si eu niste vizite,sa mai socializez si eu
Multi
: 35+Radu Stefan
poze
laviniablaga spune:
Ramonik ca am uitat sa te strig la catalog mai devreme!
Aceeasi plecaciune si floricik-ai
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
ionelamaria spune:
Ce liniste se facu..... E mohorata vremea in toata tara? sau ce e cu lumea... stiu ca e vineri.... dar nu e sambata, da!?
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE
laviniablaga spune:
mai fetele caut de jumatate de ora niste oferte de bilete de avion pt olanda cu escala in budapesta si nu reusesc nicicum sa gasesc is asa de nu se poate....
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Lidia74 spune:
MIHAMORA, LAVINIABLAGA, LUMIRICHARD
ANDRECLUJ si voi mi-ati lipsit
MONIIIIIS...Pe unde esti?
s_alinutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Ce liniste se facu..... E mohorata vremea in toata tara? sau ce e cu lumea... stiu ca e vineri.... dar nu e sambata, da!? |
Apai poate n-au dormit bine burticile si mai recupereaza acuma inainte de pranz
Eu caut pe net muzica pt bebe
Si imi fac curaj sa ma apuc de prajitura aia desteapta de care se discuta ieri Am gasit pe site-ul ala cu prajitura si o reteta de clatite americane, acuma ma intreb ce sa fac, poate din amandoua....
33+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
s_alinutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Dar despre ce prajitura tot vorbiti voi aici? Ca m-ati facut curioasa... Lidia |
reteta
33+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani