LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)
Raspunsuri - Pagina 6
mihailescu teodora spune:

dulcica sturlumbatica Ebonee!!!Danielle
,sa-ti traiasca minunea mare si minunea mica!!!Sunt su-per-be!!!!

Mihnea,tizul nostru!Sa-ti fie viata usoara si sa ai noroc in toate!

David Andrei baietel de mami25_7!!!Sa cresti mare si frumos!
Eeeee si 

pentru cel mai nazdravan si precoce papanash al nostru Andrei,zis Ghighi si autointitulat Adi!!!!!![]()
Ce pot eu sa-ti mai doresc?Cred ca s-au epuizat toate urarile!!!!In fine,sa cresti mare si sanatos,voios si dragastos!!!!!
Sa-ti traiasca
-ul Papanashoooo!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Pinacolada spune:
Teo - sa va fie de bine concediul.....poze tare frumoase si cele din antalya si cele de la bran, inteleg ca a fost super?
Papanash- La multi ani!!!!! pentru pitic!!!! si la toti sarbatoritii!
Dragele mele
,va multumesc din suflet pentru complimente
!
M-ati facut sa rosesc,dar credeti-ma pe cuvant ca nu-s nici pe departe atat de slaba cat v-am parut voua
,as vrea io sa fiu macar ca acum 1 an,dar din nefericire am cam pus vreo 3-4 kile peste greutatea de anul trecut!
Btw,macar bine ca arat mai uman imbracata![]()
Pina,esti o draguta!
Ai niste flacai tare dulci,abia astept sa-i revad!
Cat despre plictisitul cu pozele,cum poti sa crezi asa ceva?
Iti dam na-na!Mie-mi face o maaarrreeee placere sa priveste toate pozicile cu dragalashii nostri!
Si apropos de asta:am vazut o minune de fluturas si o dulceata de Elizuca + un Andu dragut foc,pe mail-ul comun!
Si bonus:o mamica frumoasa rau si extrem de cocheta!Imi plac la nebunie ochii si ochelarii tai Nana!!!!Sa nu mai vorbim de buzele f expresive...
Hai ca n-o mai lungesc ca deja ma banuiti de lucruri necurate!!!![]()
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Ana
,n-a fost cu intentie bulzul![]()
Si culoarea parului mi-am schimbat-o in iunie,cand am fost nasi:
http://family.webshots.com/photo/2647352250101655877iPrdjc
De atunci am intrat oficial in randul blondelor ![]()
Pupam veveritzii!!!!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Raportam febra 39 aseara, si febra 39 azi noaptea! ![]() ![]() ![]() De Olivia e vorba, a si vomitat seara ce mancase, i-am dat nurofen, am mai mancat un iaurtel, si s-a culcat, iar noaptea m-am trezit si ardea toata, i-am dat iarasi nurofen, iar dupa 15 min a cerut apa, fara ca s-o bea a vomat nurofenul, a trebuit sa-i pun un supozitor. Spre dimineata a transpirat bine, iar acum la 10 o duce mama la medlife la pediatrie. Alex merge spre bine, e vioi, antibioticul isi face efectul, mai are de luat pana luni. Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Offf, tare rau imi pare sa aud!
Sanatate multa multa, ca tare greu e cand e puiul bolnavior!

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Wowwwww,ce de sarbatoriti am ratat in 2 zile!!!! Pai ma fac cat casa poporului de la atata tratatie ![]() ![]() ![]() frumusica si nazdravana Lisa!!!!Sa fii sanatoasa si voioasa,iar mami si tati sa-ti calauzeasca pasii in viata cum stiu ei mai bine! |
Teo, multumim mult pt urari
. Weekend placut tuturor si tot am apucat sa vad si eu pozulicile voastre de la Bran!!! Aveti un mare strengar in batatura!!!! Si a crescuuuut
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Aaa, si pana nu ma duc sa pregatesc petrecerea de maine, care din considerente de vreme se muta la noi acasa
, vreau sa urez si eu:
La multi ani Ebonee de mami danielle02
La multi ani Mihnea de mami singura75
La multi ani David Andrei de mami mami25_7
La multi ani Andrei de mami Carmenita
La multi ani Andrei (alias Adi) de mami papanash
Sa va fie viata plina de soare, bucurii si clipe minunate!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Happiness_4_us spune:
La multi ani Ebonee de mami danielle02! 
La multi ani Mihnea de mami singura75! 
La multi ani David Andrei de mami mami25_7! 
La multi ani Andrei de mami Carmenita
! 
Un
mare, mare pentru Ghighi cel meserias, adica
La multi ani Andrei de mami papanash!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii minunati!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Danielle, m-au dat gata pozele cu gajicile "mufate" cu suzi! E belea cu ele ce mocutze dulci au!
Teo
!
Si da, a trimis si Nana pe mailul comun poze ieri, dar a uitat sa si spuna.![]()
Nana,
Happiness_4_us spune:
Gabriela, cum a fost ieri la sedinta? Cum mai e Sara? A fost ok lasatul ei astazi la gradi? un
ptr dulcetzica necajita!
Sanatate multa piticilor bolnaviori si insanatosire grabnica!
Nana,